Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://i.gyazo.com/24657cc56e54e5e964f5830131783beb.png
A ti Maestro, najiskrenije ovo mislim, uzmi nekoliko meseci odmora od sajta. Još bolje, nemoj se ni vraćati, jer si ovde prošao gore no Stevčo, danski dečak i Čavez zajedno. Kapiram donekle i Bohora koji je stao na tvoju stranu, iako je u par navrata bez razloga mene uzimao u usta.
Vidiš da sad šta god da napišeš neko će imati mim da te sjebe. A znam da ti nije prijatno kad vidiš kakvu sprdnju prave od onoga što ti smatraš svojom najvećom vrednošću. A i kad ne budeš na sajtu, velikoj većini će biti glupo da se sprdaju na račun nekoga ko nije tu. Dakle, još uvek šteta nije prevelika, napustiš sajt, iskuliraš, nađeš nešto što ti čini zadovoljstvo, i zaboraviš na ovaj sajt za koji si i sam rekao da je kancerogen.
У преводу онај најврлији међу црнцима након генгбенга изјављује - добро, силовали смо је не морамо и да је убијемо ионако је заглављена у блату
А ти мала види извуци се некако шта да ти кажем -
samo da podsjetim da ga je Maestro zvao telefonom prije pola sata
Ma nije valjda :o
hteo je da me zove ali stvarno više nemam šta da mu kažem. a i sad me jako boli kurac za njegovo stanje. moja ljudskost je istrošena
Maestro, ovo samo lajv moze saprati.
https://www.youtube.com/watch?v=vFpRHw6lxUs
Ovo slusam i citam temu.
jadna ta tvoja riba, kad bi videla ovu temu i kakav si magarac ne samo što bi ti dala korpu nego bi te našutirala, nije isključeno i da bi ti odsekla patku makazama.
pod uslovom da ona uopste postoji.
i ja vala ne pamtim da je iko ikada u istoriji vukajlije sprzen ovoliko.
Pa kad je jebeni kompleksaš. Sam je sebe srpžio i nastavlja da se zakopava još dublje.
fimoza nije za zajebanciju, meni isto nisu drkali kad sam bio mali kevu kaze bilo blamina, a matori nije ni imao pojma, nije ni bio kuci, tako da mi nije bilo najprijatnije kad sam poceo da jebem, razvaljene dandare ajd i nekako, ali dobre picke bas lose islo, odem lepo to i resim obrezem se kod doktora bio sam na bensedinu mesec dana jer se dize kurac pa da ne popucaju konci, posle toga neko vreme ko podmazano, a kasnije su mi neke druge stvari postale prioritet pa i ne mislim toliko, ali svakako preporucam nisu jevreji budale
https://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201105/62750/medium_54A7F74E-04F0-4F3A-8184-3CFE3D56C653.jpeg
Hoće li iko očakiti taj kurac da i mi vidimo il je sve rekla kazala?
neka ti neko posalje u pvt, posto je bio okacen pa je uklonjeno opet kad se pokajao sto je kacio/dozvolio da se kaci ta sika
Може се и преко веб архиве наћи, ако нико није сачувао.
Nema niko muda da pošalje pvt
пошаљите човјеку курац педери једни сигурно неко има
kako preko web arhive
Јбг. Неће.
Samo da pitam, kako ne bih listao poslednjih 20 strana, jebanje Maestra je još uvek aktivno?