Tema za Maestrov kurac

1. Uh brt stvarno nisam na ovo obratio pažnju.

2. Zar nije ista situacija to te pitam?

3. sad glumis zrtvu kao maestro pojela si govno izjavom i sad su kao oni bezobrazni

Ajde bre seljačino mladenovačka, kukaš mi tu da te ne jebem po forumu i da te ostavim na miru, da bi kada sam prestao da ti radim ono što radiš svima koji ti se ne šlihtaju, sada ideš za mnom i sereš. Tema je sprdnja, i debilnim duplacima nisam ni odgovarao.

Živi u svom bednom svetu i prekini da smaraš. Pičko.

4. Nego, sad sam se setio nečega.

Maestro je slao svoj kurac Bohoru u pvt. Kao da Bohor provali da l' njegov kurac ima neku bolest i to.

Sad kapiram da je bolesni Maestro imao trip da mu je kurac veliki pa tražio od Bohora potvrdu toga.

5. Neću ja sad Remea da razvlačim po forumu, ćaskamo ti i ja kao dva dobra stara Šumadinca

6. Ne znam brt, nisam video te slike Remeovog vrata, ali nekako se cini da u istu ravan stavljaš sliku Koju je navodno Reme stavio da bi pokazao da mu je vrat normalan i onu na kojoj maestro rasteže kozicu da dokaze jebenoj vukajliji da nije fimozan. I otkud sad tebe zvao, nije mi jasno?

7. Оћете ММА меч Санћаго в Бохор изнајмићу вам ја октагон у Билећи

8. Ne znam brt, nisam video te slike Remeovog vrata, ali nekako se cini da u istu ravan stavljaš sliku Koju je navodno Reme stavio da bi pokazao da mu je vrat normalan i onu na kojoj maestro rasteže kozicu da dokaze jebenoj vukajliji da nije fimozan. I otkud sad tebe zvao, nije mi jasno?

Evo ti post do teme. Pa proceni sam. Koji bedni pokušaji mladenovačke džiberčine da ispadne faca, nakon tone pojedenih govana ovde.
    https://vukajlija.com/forum/teme/74301-reme-i-maestro-kad-tukli-bi-se?strana=2#post_3974851

9. Reme vređanje je znak nemoći to moraš znati.
    Kukam da me ne smaraš po Pvt i mesindžeru druže s pitanjima s kime se Soja sve jebala. Nisam joj ja makro.
    Nemoj mene vući za jezik, pustio sam te da kevćeš ko kerić to mi ne smeta i tu se zadrži. Treba da znaš gde ti je granica

10. Dobru je paralelu povukao Bohor. I Reme je posebna sujetna glava (na tankom vratu lol).

Ali ni približno nije Maestru. Maestro je realno pogubljen lik bez karaktera, šlihta se svima i dozvoljava da ga mažu govnima samo da ga neko ne proziva.

A kad ga poliju govnima on se samo razmaže po faci kad pokuša da se izvadi.

11. a zasto ne odgovorite autoru tilmo sta god da napise?

12. косма рекла може
    Оћете ММА меч Санћаго в Бохор изнајмићу вам ја октагон у Билећи

BILEĆOJ!

Jes, Bohor ga udari marlboro kašljem pa remi pukne vrat tanki

Šaćiri meč par ekselans

13. Tilmo ne lupetaj, Pezos je imao kurac Soja mu poslala
    PROVE PROCENI JE L DA DA NIJE ISTO HAHA RECI DA NIJE BOHOR ME ZAJEBAVA

14. Napraviću ti spisak forumskih postova gde kukaš kako da te ne razvlačim po forumu.
    Tračaro slepa. Ne obraćaj mi se, ne spominji me i drkaj svoj mladenovački kurčić u sopstvenoj bedi sa ambicijom da budeš Maestrov Kosmajac.

Vređanje je tu jer tvoja seljačka pojava drugi način komunikacije ne može da razume.
    Ne obraćam ti se više, ispoštovao sam to, i sada možeš samo da odjebeš. Idi glumi alfa muškarčinu među internet personama.

15. Da li je "mladenovački" vid uvrede pošto vidim da se ponavlja? Iz crne gore sam ne zamjerite što ne znam.

16. Kukam da me ne smaraš po Pvt i mesindžeru druže s pitanjima s kime se Soja sve jebala. Nisam joj ja makro.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

17. Pritom, provlačiš kroz blato devojku pričajući kao prvi trač s kime se jebala, pritom nemajući pojma o bilo čemu, posle se jajarski braniš sa "tako sam čuo", kada skontaš da si usrao motku. Možeš ti glumiti alfu, ali jebeni mentalitet palanke je nešto od čega nećeš nikada pobeći.

18. Mogu ja da objavim pvt da se ne mučiš ili uđi sam ga pročitaj.
    Rekao sam ti da me ne provlačiš kroz teme Soja, Maestro, Prov i Ti
    Samo na toj relaciji da ne koristiš moje ime da bi kao jebao nekoga ovde.
    A ovo ostalo, pa javni je forum i mislim da ćeš samo na pivu moći da postuješ da se ja ne pojavim. Možeš tražiti moj ban svakako

19. ahahahahha reme hoce da izadje iz ove rasprave sto pre da boh ne bi jos neku pikanteriju izneo hahahahahha

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.