Tema za Maestrov kurac

1. косма рекла може
    Не мораш увијек да одговараш тако кучкасто, ако имаш неке проблеме у рл ја нисам њихов узрок

buljo, poslednji put
    podmetnuo si đota koga cenim da traži šansu za tebe, zbog đota sam pristala
    ne važi za tebe što i za druge. svima si se zamerio, grozna si pojava, preagresivna i nesuvisla, većina aktivnih članova hoće da odeš odavde zauvek
    spadaš u nižu rasu kao thilmo, imaš putera na glavi, vučeš repove i dobio si priliku da budeš tu pod uslovom da se ponašaš

jel ne umeš da se ponašaš?

2. Vidiš da pokušavam da ga izvadim iz bede, onaj začepljen kurac niko ne želi da vidi.

3. Lupaju, seru, kace mu se.

Pritom mu se kaci covek koji je ispao jedna od najvecih ljigavaca, seoskih alapaca. Podbocio se kao baba na tarabu, tj. tastaturu i pljuje, laze, izmislja, napada.

Pritom Bohor mene napada vec godinu dana, kako sam dosla na sajt, Reme ni u jednom momentu nije reagovao dok nije preterao. Par puta je pokusao da mu skrene paznju, ovaj je nastavljao, ja nisam reagovala. Onda kad je kulminiralo, nasao je da klevece i da mu to bude opravdanje za ta sranja. Niko od njega nije ocekivao da ispadne covek i da kaze izvini, ali da ce biti ovoliko ljigav da ce samo zameniti fokus I krenuti da se kaci na njega, to je novi nivo dna.
    Ja razumem i da nekoga nerviram i da nekome idem na kurac, ali ovo ne razumem.

4. Po čemu je ovo solidan kurac, koja ti je referentna tačka da ovo proglasiš solidnim kurcem?

Ne moraš da se blamiraš pa čak i ako imaš naredbu čopora da branite maestra

5. Maestro nemoj dirati Kosmopolitu nije ti ona ništa kriva.
    Sede sad ću ti reći. Maesteo ne zna da forumuje on nekad nanese sebi više štete nego koristi kad se brani. E sad ja ne mogu da gledam da to Remeu ne smeta npr da šutira čoveka na zemlji sa 10 ljudi a vidi da je ovaj dole. Nije bitan Maestro on vuče neke reakcije od kad je na forumu, problem su ove pičke što to koriste iz čopora da bi se pokazali kao vitezovi. Ja sam veliki Bohor i ne liči meni da sad drkam neki nalog Neko7493 Reme ju tu odavno i pogodan je

6. Dobro, maestro je debilko. Svi mu se smeju ili ga sažaljevaju. Teraj ga u kurac. Nije bitan razgovora.

7. meni ovo čime tilmo spemuje forum liči na onaj izolovani palac koji viri iz džepova farmerica kad uvučete ona četiri grupisana prsta. Nema ljomberskije od toga. Osim možda kad se samo palcem zakačiš za rub džepa pa ti se oklembesi ostatak šake ko lovački trofej

8. Skočko kapiram da ga ne smatraš solidnim jer nije obrezan ;)

9. запата каће подкаст

10. Sede sad ću ti reći. Maesteo ne zna da forumuje on nekad nanese sebi više štete nego koristi kad se brani. E sad ja ne mogu da gledam da to Remeu ne smeta npr da šutira čoveka na zemlji sa 10 ljudi a vidi da je ovaj dole. Nije bitan Maestro on vuče neke reakcije od kad je na forumu, problem su ove pičke što to koriste iz čopora da bi se pokazali kao vitezovi. Ja sam veliki Bohor i ne liči meni da sad drkam neki nalog Neko7493 Reme ju tu odavno i pogodan je

Ne nego si odvratna krpeljčina koja je internet raspravu svela na lični i real life nivo, provlačeći Soju, Maestra i svakoga s kim znaš da je Reme dobar kroz govna. Jer si ljiga odvratna.

11. Šomi kad stavi smajli koji namiguje srce mi stane na sekund

12. Манијак
    meni ovo čime tilmo spemuje forum liči na onaj izolovani palac koji viri iz džepova farmerica kad uvučete ona četiri grupisana prsta. Nema ljomberskije od toga. Osim možda kad se samo palcem zakačiš za rub džepa pa ti se oklembesi ostatak šake ko lovački trofej

ahahahaha pa bravo

13. https://i.imgur.com/sr3goCF.jpg

Wtf?

Ovo te kao nešto vadi iz bede.

Pojasni o čemu se radi, da mogu da se uvredim ko čovek.

14. Reme ovu raspravu samo ti doživljavaš lično znaš i zašto neće Boh da piše o tome.

15. Volim videti Shomija23 na forumu

16. Oće da ti kažu da te niko ne jebe

17. Cenim da ga jadni kumara vadi bezuspešno iz bede.

18. Reme ovu raspravu samo ti doživljavaš lično znaš i zašto neće Boh da piše o tome.

Aham, al znam zašto Boh kad se okane Soje uzme da isproziva Provirona.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.