U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
a koja je priča sa tim kumom?
Pisi Boh slobodno.
Ili mogu ja da napisem.
Ali evo mozes i ti da prezentujes situaciju onako kako ti zelis i kako ce za tebe biti manji blam.
Mene si kroz blato fino provukao u rlu, mozes i na forumu.
Nemoj da se predstavljas kao neki castan covek i dzentlmen kad si dokazao koliko to nisi.
ju
Zato što sam njega smatrao časnim, neko ko se neće smejati što mora jer je dobar s tobom
boh pvt
Није доле брате, вири ти буље, лелуја к’о тарзанчић неки и докле год га покриваш неће испасти и удавити се више у сопственој сплачини као што и приличи
Сад што се полу-интерно прозиваш са провом, сојом, ремеом заболе ме и немам контекст. Али ову ушљиву кучкицу што браниш како не зна да интернетује ми је ван памети
e, a sta je fora sa tim Stevcom? pomenut par puta, ja sam to skroz propustio
Al maestro piša sebi u usta. Ako ga ne dotiču moje prozivke, zašto mi odgovara i pominje me u svakom drugom postu. Kači neke printove gde sam opet ja glavna tema.
Ako te ne zanimam, ne pominji me.
A ja ću da te jebem u atrofirani iskompleksirani mozak jer si zaslužio.
Aham, jer si ti apsolutno pozvan da odrediš šta je to smešno, a šta nije. Pritom, Proviron je mnogo pre mene ušao u sukob sa Maestrom, tj. ja nisam ni ušao u sukob sa likom, mislim da je lik debilčina i to je to. A Prov je tešio malu ljigu, da bi se ovaj posrao po istom tom Provu svaki put kada se pojavi glavica poput tebe, pa se mali Maestro oseti zaštićeno.
Proviron je glava koja je imala najviše prava na sajtu da se posere po Maestru i da ga urniše do maksimuma, baš zbog Maestrovih reakcija na Mikijevo korektno ponašanje.
Prekini da komentarišeš nešto što ne znaš, jer samo možeš veći beskmičenjak da ispadneš.
Sojo ti si sama sebe provukla kroz blato pisajući cifru 40 što je reme doša da brani s spikom pa sta bolje su devojke s iskustvom haha
Ovo što ti radiš je ko kad majka neke divlje životinje na dolaženje neke grabljivici otrči 20 metara od gnezda da ga odvuče i zaštiti mladunce nejake i tankih vratova.
Neće ti upaliti batali me
Vidis nije bila cifra od 40 nego 400. I to nisam napisala ja nego Plidu. Nikakve cifre ja nisam pisala. Opet izmisljas i lazes u starom maniru.
Cekaj, sad da te batalim? Sta je bilo sa onim "moze mi se"?
Jebać pa ja zapravo ne branim Maestra već drkam ove što vole 5 na 1 treba ih odučiti od toga, nije lepo
Bohore, mozda da napravimo neki raspored onda ko ce kad da jebe Maestra
A kad ste trpali gambija 15 na 1 onda je bilo lepo?
Pa meni se može i ja sam odabrao da te batalim mešaš pojmove. Ti trči i maši krilima da privučeš pažnju šta ću ti ja
Ej, ajde zajebite raspravu.
Trpamo Maestra debilka i to je to.
Soja nije spomenula ni jednu cifru.
Ili ako je spomenula, spominjala je u očiglednim sprdnjama pre sto godina, na četu. Plidu je izašao sa brojevima, i onda je krenula licitacija.
Prekini da kao najgora licemerština na svetu glumiš da si iznad situacije i kako ti ovo ne shvataš lično, jer si ti prva osoba koja je počela da upliće ril lajf u celu ovu priču, svojim tračevima, i da drkaš kurac, a onda kada si skontao da si ispao debil, počeo da se kriješ iza bednih internet sukoba sa ljudima s kojima sam okej, suptilno provlačeći sve koji znaju kakav si govnar kroz blato. Miki ti je lepo odgovorio, a ti drkaš kurac i dalje, posrao te kao najgoru gnjidu i pokazao kakav si lowlife.
Idi zaperi taj Ostrog na plećki, nije bogougodno da takva svetinja bude pod tolikim teretom govana.
Vidimo kako ti se moze.
Hahah Reme
Sujetnija si ti glava nego što se misli