Tema za Maestrov kurac

1. Ajde zajjebite.

Jebemo maestra.

2. A kad ste trpali gambija 15 na 1 onda je bilo lepo?

I Džimija je trideset hijena zajedno sa Bohorom provlačilo kroz govna. Gambija su isto, svega par nas je više puta stalo uz te ljude. Ali Bohor ima jako izgrađen moralni kompas i tačno zna na koga treba pustiti hijene.

3. Hhaha svega par nas
    Oj lovačke ovde Bože

4. obrisala sam thilmov post, ne mora da ga ponavlja pošto je glupost neka verovatno

5. apsolutno ne stajem ni na čiju stranu sada,ali naginjem sad ka sojinoj. Sećam se da je onaj plidu prvi pomenuo tu cifru 400 i od tada je ova soja sodomizovana po forumu. Ne znam dal je ranije pominjala neke cifre, nisam bio aktivan nznm, ali sumnjam da će bilo koje žensko javno da istupi i kaže tačan broj kurčeva koji su prosstrujili kroz nj. Naravno da će da iskarikira sve to. Pa jbt, ni rođenoj devojci ne znam tačan broj primljenih kurčeva, mojne se bre zajebavamo ljudi.

6. Mene je Prov zvao onda da mi kaze kako Reme nema komplekse i da je najkul lik na sajtu

7. Ma nije poenta koliko ljudi trpa, toga je uvijek bilo i biće, trpaće se i tako ovaj forum i funkcioniše. Samo ja ne kontam zašto boxer brani maestra jebenog, život je tajna nedokučiva

8. Ovo je pretesko ispratiti.

9. Ma nije poenta koliko ljudi trpa, toga je uvijek bilo i biće, trpaće se i tako ovaj forum i funkcioniše. Samo ja ne kontam zašto boxer brani maestra jebenog, život je tajna nedokučiva

Jer se okačio na njegove guzne dlake, pa boli i Bohora kada ljudi tuku Maestra.

10. Ahhaha Reme opet Bohor u tom kontekstu.
    Nastavićemo ovo, idem da jednu devojku odvedem na kobasice i posle 15 minuta platim i odem. Ima loše dupe i oću da je frendzonujem a ne znam kako
    Nastavićemo

11. Maestro, Zasto se i dalje javljaš nije mi jasno? Ja sam te zvao da ti kazem da nemaš razloga da se PLAŠIŠ Remea i da je on u stvari jako pitom lik. Ti si taj koji se doslovno usrao od Remea! Usrao si se od Remea i kasnije mu se uvlacio u bulju kad se ispostavilo da je Reme stvarno isao na mma i da zna neke glave. Da, ovo toliko kretenski zvuci i istina je. Maestro se usrao kad je čuo da je Reme rekreativno isao na mma. Nekoliko ljudi je prisustvovalo tome, tako da ne lažem.

12. ima neke zle krvi iizmeđu vas dvojice odavno još kapiram jel?

13. A ti Bohore brt, stvarno sad, gde sam ti ja u celoj ovoj Prici zapao za oko? Ali majke mi ne razumem.

14. Jer si dobar sa mnom, a to mu se ne sviđa.

15. Nije to Reme, znam toliko Bohora da to ne prihvatam. Bohore, sad lepo i bez sarkazma odgovori kao čovek od časti, gde sam ja ovde poremetio tvoje standarde?

16. tanak vrat pun govana

17. hahahah jbt ovo jace od zadruge i parova zajedno, ne zna se ko na koga udara

18. kad vidi kaizen enormni skok posjeta sajtu zapitace se sta se desava i mozda uradi nesto

19. Voleo bih da zavrsim u nekom rijalitiju da flejmujem ljude tamo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.