Tema za Maestrov kurac

1. Ja stvarno vise ne mogu da upratim ovo,secam se jednostavnijih vremena gde je problem bio samo Maestrov kurac.

2. maestru treba odati priznanje što forum živi danima od njegovog kurčića, odavno nije bilo ovoliko vrcavosti i živine

hvala, maestro, evo ide jedan odabir za tebe

3. Nezz ja sam ponosan na ove svoje klipiće mozda cu ovim da se bavim kao hobijem

4. Ti ne flejmuješ. Ti se pogrešnim potezima blamiraš i ponižavaš.

Zamisli da tvoji rođaci, roditelji i kolege, prijatelji vide fotografiju fimoznog kurca koji si okačio na forumu vukajlija. A tu su i fotke tvoje face, gde ti je fimozni kurac fotošopovan na lice.

Daleko je to od flejma..

5. Sta li misle tvoji ukucani i komsije kada cuju ovo.

6. šteta što Mitrović ne prati ovaj forum pa da ubaci maestra u zadrugu, glasao bih bar jednom za njega garant.

7. zapata imas podrsku!

i maestro ima podrsku od mene za neki rijaliti isto tako. greota je da samo mi ovome svedocimo

8. manijače samo treba da dojavimo kuriru ko oonomad možda ga i pozaove posle članka

9. hahah to to
    POGLEDAJTE MLADIC KOJI JE POTPUNO SAM OZIVIO NEKADA GIGANTA SRPSKOG INTERNETA FOTO VIDEO AUDIO (zapatin)

10. Al malo je pederska činjenica da se o kuzmanovim sestrama nije ni tema otvorila a ovde razglabate o maestrovom kurcu na 100 strana

11. Al malo je pederska činjenica da se o kuzmanovim sestrama nije ni tema otvorila a ovde razglabate o maestrovom kurcu na 100 strana

Davno je prestala tema da bude o Maestrovom kurcu

12. teme u sutrašnjoj emisiji:
    još uvek aktuelni maestrov kurac, soja i 40 (ili 400) razbojnika, naravno i najaktuelnija tema trenutno, mladenovačka seljačina i tanak remeov vrat
    gosti kumara i poznati podkaster i influenser zapata

13. ovde razglabate o maestrovom kurcu na 100 strana

14. al realno mislim da nisam cuo smesniju prozivku od ove, ima tanak vrat hahah

15. Ali meni su fascinantna ova samohvalisanja seljobera Bohora koji sam pokušava da stvori famu oko sebe, stvarno ne vidim na osnovu čega se predstavljaš institucijom nekom ovde, kad te bukvalno niko ni ne pominje osim u posprdnoj konotaciji, kao npr Tilmo ponekad koji, iako je bugarčina najgora i dalje je pojam humora za tebe i ovu užasnu babetinu govnopolitu koja ga kao tu nešto proziva da je "građanin drugog reda" ono lol jebote, skidam rejbanke da protrljam oči ne znam jesam dobro pročit'o. Čovek je pojam u svakom smislu za 90% ovog čemernog sajta ili bolje reći njegovih usmrdelih ostataka. Za ovog Bohora sam mislio da je lukaviji al dečko je seljaga ona najgora ipak, bespomoćan slučaj.

Maestrova kara je došla u pravom trenutku. Pokazatelj pravog stanja u ovom čemernom ćošku interneta.

Iz apatije vas je podigao KURAC. Dakle, jedno potpuno odsustvo bilo kakve inicijative i kreativnosti. Za koje je mislim najpre odgovorno debilno moderatorsko daun društvance, ali to nije tema.

Tema je Maestrova kara. Koja liči na ŠARGAREPU. Kapiram da nije slučajnost. MAGARCI

16. Registrovao se pre 19 min da kaze ovo

17. Skroz je u pravu čovek.

Nije u redu da me kosmopolita proziva.

18. ahaha Zapata, imas glas dobar za radio reklame, dobro prikrivas nixa zizu vajb

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.