Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hahahah sjajan podcast
Trebao si sam da ga okacis kad su te vec terali sve i da je 12cm
i dalje mi je fascinantno sto Maestro pominje jedino navodne prozivke za kurac, a sve ostale koje su dosta bitnije ne.
mada, kapiram da do njega samo ove i dopiru, da apsolutno njegov mozak ne registruje nista drugo osim "malitikurac" i to automatski prevodi kao ljubomoru.
Potencijalne izreke koje vremenom mogu preći u podgrupu žargonizama:
-Popušiš mi Maestra
-Boli me Maestro
-Puca mi Maestro
-Osećam nepodnošljivi bol u onima što ispod Maestrea vise
-Moj Maestro je bio dobar tvojoj kevi/sestri
-Stavim te na po Maestra (četvrtinu regularnog)
-Skini tu kapuljaču brate, ne pada kiša, mojne si Maestro
Mudaestro hahahhahhah
Inace poznajem gospodina oca ovog lika sto se zove oblakmatori jer me je trenirao karate kao klinca. Oblaković se preziva. Pre jedno 5 godina dodje kod nas i priča kako ima sina degenerika haha. Nagovara on sina da ide da polaže za auto, ovaj neće (trenirao atletiku inače). Zašto nećeš da polažeš? -Pa šta će mi. Pa kako šta će ti, kako kad negde budeš hteo da odeš sa autom? -Pa ja ću otrčati. O jebem ti budalu. Hahahahha. Tako ispričao čovek očiju mi.
Možda te moj ćale trolovao, jer je čuo da si na likovnom crtao fimozni kurac. I to je moralo biti pre cirka deset godina.
Da da ima logike
Dosta atleticara ima ovde
Maestro ali zbog svoje sujete si bacio potencijalno ok jutjub karijeru u đubre. Svaki novi post te više zakopava. Neću se distancirati od rulje koja te poliva govnima, jer iako nisam aktivno polivao, sve ovo mi je služilo za zabavu, sto je isto, ako ne i gore... ali... čoveče skloni se na par dana.
maestro kad ce live?
Atletičari
Proviron mu je lepo napisao da se makne odavde i nađe nešto sto ga ispunjava, da se ostvari u nečemu pa da se onda eventualno vrati.
Verovatno najbolji savet koji je dobio u životu.
lol sigurno
Zapata preti da ce se pridruziti coporu koji me poliva govnima na saljivom sajtu vukajlija.
Priznajem, ego mi je veliki ali je i kurac.
Nije realno da si toliko glup, ili ne čitaš pazljivo sta sam napisao
ego ti je veliki a obraz ti je mali
Cek cek sad cu razloziti
vrlo diskutabilno da li sam je bacio u djubre. mislim zbog cega bih? sta menja stvar u celoj prici?
Ovo je standardna vukajlijaska sranje recenica kad neko krene da se brani
Malo izokola rečeno pridružiću se rulji koja te poliva govnima
hahahah koga realno boli kurac za sta je tebi ovo sluzilo debilcino raspala sto si 7 godina pisao tekstove, zaradio nula evra, nula slave i brojao stolice. Pa se vratio ovde kad nemas gde vise. Ajde bezi debilu. Vodices audio podcast jer nemas muda da pokazes svoje mizerno telo od 160cm i 40 kila. Koga boli kurac retarde sta si se ti istripovao da si
Jbg stvarno se uzdržavam da bacam neke psihoanalize ovde, posto nisam kvalifikovan. Tako da cu da se ograničim na ovo:
Imao sam nisku i pakosnu opasku na tvoju sliku (da imaš solidan man boob) ali evo, iskreno, da te ne znam i da vidim tvoj instagram profil mislio bi da si skroz normalan lik, s kojim bi verovatno moglo da se popije pivo.
Znajući te ovde ne bi se družio s tobom ni za pare i gole žene. Bukvalno nemaš karakter. Strašno je koliko lutaš u pokušaju da se definišeš i nametneš kao nešto, a sam nemaš pojma koj si kurac.
Znači ovako neceš nikad da dobiješ postovanje, samo pažnju u vidu polivanja govnima. Ako si ti time zadovoljan, onda šukar.
Eto.
Mister No, forum i svadjanje na forumu je za debile. Znam da ispadam debil. Ispadate i vi debili, ako se ovo posmatra sa neke vise instance. Pijenje piva, druzenje uzivo, cak i telefonski razgovor je totalno druga stvar.