Tema za Maestrov kurac

1. Sad vidim da si dodao i ovo za paznju. Kakva crna paznja, ja bih najradije da se zakljuca ovo govno od teme, i maestrovi tigrovi da se zakljucaju i da sjasete sa mene svi. Ali vi ste retardcine jebene koje su napisale 1200 postova jebenih o mom kurcu. Da li bih ja pio pivo sa takvim idiotima, da li se zapitas? Da li bih ja neciji kurac komentarisao u 50 postova?

2. Ali ipak mislim da ovo nije zdravo za tebe, popustićeš sa živcima i napraviti neko sranje...

3. To sto pojedine glavice ovde misle da sam ja u stanju da napravim neko sranje zbog saljivog sajta zvanog vukajlija i sveukupnih 18 forumasa na njemu samo dokazuje koliko preozbiljno shvata ovaj mizerni kutak interneta

4. Neko kad udje na tvoje forum postove i krene tipa od 20-te strane prema novijima... može da primeti rastući očaj, izgubljenost i opštu deterioraciju... molim te, zbog tebe. Idi malo odmori.

5. Ali kad je nasro lik neke gluposti u onom postu kao “necu se ja distancirati iako mi je ovo sluzilo za zabavu” hahahah koga boli kurac jebeno da li ces se distancirati i za sta ti je sluzilo, posle 7 godina tarzanovanja spao si na to da budes jedan od 18 debila sto su iskucali 1200 postova o mom kurcu, cak si jos jadniju stvar radio, snimao glasovne poruke. E moj Zapata, a mogao si imati 100k instagram pratilaca i snimati za MaxBet kladionicu. Bednice

6. OK mi smo debili.
    Zajebi debile, posveti se necem pametnom.

7. Znam da ti je teško da prihvatiš da si dvorska luda i komični predah jednom luzeru poput mene (kao i na još 17 osoba ovde) ali, mislim da je ovo otišlo predaleko... popustio si sa živcima. Nemoj da učiniš nešto sebi.

8. Ma lako cu ja sa 18 trolova da izdrzim da ne naudim sebi, vidi ti da ti ne prezupci nesto u glavi kad skontas gde je Frenki gde je Cico a gde si ti. A sa istog ste krenuli

9. Teško mi je jako kad vidim gde je jedan Ćićo...
    Elem, kad se odlučiš da rešiš onaj urološki problem, javi se, znam dosta lekara te specijalnosti.

10. Ustvari serem i ja jebote, ti i da si hteo ne bi mogao da budes tv lice sa 160cm visine. Jedino midzeta nekog da glumis ko onaj patuljak iz gejmotrona ili dani de vito

11. Pa deni de vito pojeba pola holivuda. Ti s tom fimozom nije preporučljivo da jebeš

12. питање је да ли је фимоза

13. видео од пет секунди би отклонио ту сумњу

14. Hahah 99% nema fimozu ali gledati ga kako psihički postaje nestabilniji svakom novom rečenicom je blago.

15. Sad uporedite jacinu prozivki ovde, ja fimozu nemam, a ovo sve sto sam mu pobrojao je ziva istina. Al dobro zap, nema veze sto te odjebao dnevnjak a i tarzanija, uvek mozes da snimas saljive glasovne poruke za vukajliju

16. Al ova tema ne prestaje haha da nije prestaloo i nikada nece prestatiii mogu proci stoljeca mogu ti i umrijetiii

17. Dok oni tapkaju u mjestu, ova tema samo rastee od bogote do kalkute od manile sve do lime

18. Al lepo je povukao paralelu gde cico pravi pare i jebe ribe a zapata snima vocaro o fimoznom kurcu nebitnog lika sa vukajlije lol.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.