ULICA!!!!!

  1. Previse puta upotrebljena rijec dandara, izgubit ce na znacaju :/

  2. Cekaj, prvo odgovori jel ovo stvarno istina sto govore da su ti radili?

  3. Pa to je i izvor frustracija ovih poput kosma rekla moze.

  4. Brate, ne ide da lupaju dandare liku koji im finansira svaki jebeni vikend

  5. Cekaj, prvo odgovori jel ovo stvarno istina sto govore da su ti radili?

    Као што рекох био сам један од главних у друштву тако да сам ја био тај који је дијелио те дандаре, дуго и немилосрдно. Само нисам аутиста да се тиме хвалим ни овдје ни било гдје друго. Да стално истичем чињеницу како сам био агресиван и опичен као клинац то би ме диксредитовало у сваком погледу, а не супротно.

  6. Zakupi mu ćale ceo autobus da vozi drugare na gostovanje Partizana u Evropi, njegova keva zamesi kiflice sa sirom da zameze dok su u putu i prati im pet šest paketa fante, pa ti sad razmisli da li bi mu lupio dandaru da možeš toliko da ga cediš

  7. Jednostavno su ga videli kao najslabiju jedinku a on je zeleo biti vidjen sa njima u drustvu i zeleo nauciti neke fore i stilove,a jedini nacin je bio da im placa i trpeo je dandare opusteno zbog toga.Zato sada godinama posle strastveno pljuje.

  8. Hahaha na stranu sve, zajeban je ovaj del piero, ima nesto bob rokovsko u ovom nacinu pisanja, nadam se da ces iskoristit tu svoju visprenost nemoj da ostane samo kenjaza na vukajliji

  9. Оде и ова тема у даун зону, ћао здраво.

  10. Čika buljo, koliko tvojih drugara minimum je moralo da čvrsto drži tog anoreksičnog jadnika kome si lupao dandare..? Imam sličnog klinca u komšiluku, prebogati su a mali ima dres Reala, Ronaldo the best dok nije prešo u Juve, sad je "pička prodana žabarska", hahah al uglavnom, znam da 95% vremena, drugari provode kod njega, a ne on kod njih... jel tako i s tobom slučaj? Imaš soni najnoviji, jel da? I plazma tv od pola zida?

  11. Ma nije, baš baaaš se vidi da mu nisu lupali dandare... ali to je zato jer su klinci pa još nema te međusobne netrpeljivosti među njima, ne gledaju se ko konkurencija a i nije ga niko ozbiljniji još nagazio jer čika bulja ne obitava po mestima gde bi mogao da se napije dandara ko žedna kamila... i stariji likovi ga gledaju ko malog debila, pa ga tolerišu jer su eto, stariji, nije red da šibaš klince, eventualno da im odvedeš ribice

  12. Pa moguce i to da se druzio samo sa najslabijim likovima,krao lizalice po prodavnici,rekao nekoj babi da je glupa i pazljivo birao kuda se krece i to naziva ulicnim iskustvom.

  13. On se druži sa:
    1. drugarima koji su mu zapali u odeljenje
    2. likovima iz svog mesta koji idu na Partizanove tekme

  14. Hahah sta glave od 25 plus godina pišu ovde ja ne verujem. Ko spominje varenje vutre i igranje fudbala ispred zgrade. Opet nastupate nadmeno bez ikakvog pokrica, a to znaci da vam nedostaje iskustva ulicnog, mislim nije to tolko lose, bolje i da zaobidjete tu pricu nego da upadate u nju sa 20 godina i jace, ako ste je vec zaobisli.
    Ali evo vam primer, znam lika iz kraja 24 godine ima, moje godiste. Lik se cimao jos u osnovnoj, blejao sa starijima, nikad se nije gasirao posle 18. godine, zavrsio faks sad, trenira neku borilacku vestinu, zaboravih koju, da ne lazem sad, al crni pojas ima. Svi ga gotivili, svi ga gotive i sad, zna da se ponasa, moze da bleji sa facama presurovim, moze i sa vama koji ste zaobislu tu pricu, jer ste "iznad toga". I sad ce neki sisić razmazeni, koji se plasi ljudi koji puse travu i nose suskavce da kaze kao ee ma on je klosar, sta on zna o zivotu. I sad se prebacimo na tacku sledecu : taj lik vs lik koji nije prosao "ulicnu skolu" (blam me i da koristim ovu sintagmu), sta mislite koga ce pre jebati na poslu i slati po burek, koga ga ce pre riba da vara sa njegovim kumom, koga ce deca vise da postuju, ko ce da resava bolje probleme u zivotu?

  15. Ukupno- 50tak likova

  16. A i zasto poistovecujete to sa likovima koji su celavi i skidaju lancice po kraju, dal ste tolko istraumirani hahah

  17. Ulicno iskustvo je dobro za medjuljudske odnose.Uvek u prostoriji dominira onaj sa ulicnim iskustvom,a oni bez se samo smeskaju.Eto.

  18. Дружим се са преко седам стотина ликова, и то само користећи фејсбук

  19. Vi kad kazete "ulicna skola" mislite na blejicu sa ortacima iz kraja posle casova. Pe jebem mu majku, svi smo se mi druzili sa ljudima iz kraja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.