ULICA!!!!!

  1. Оћете можда потпис на ову изјаву?

  2. A čika bulja nešto u fazonu Veljko Ražnatović, sinčić nekog lokalnog puniše koji je imao drugare jer je lovator, a ne zato što je drugar

  3. Ma jebes faks, danas je to kao malo jaca srednja nekada, ako se ne CIMAS na istom nego samo ko muva bez glave ispolazes ispite, izduvo si ga. Ulica, fakultet, posao, ribe, sta god, da bi uspeo treba da znojis guzu, samo cimanje, moras da budes HUSTLER

  4. Готово ништа добро ме улица није научила. Само како непримјетно да крадем по продавницама, како успјешно да дилујем, како да олешим од батина људе без неког нарочитог разлога, како да будем дрчан према старијима итд. Скоро па ниједну од тих ствари данас не примијењујем и не би ми било криво да их никада нисам ни научио. Ипак, у таквом друштву научиш добро да лажеш, што је потреба, и донекле боље процјењујеш људе, али опет, што се овог другог тиче, не би ништа мање научио ни у другим социјалним ситуацијама.

    Dobro, ovo već liči na nešto... poznajem par ovakvih i znam da ih svaki trve uličar prezire i nalupao bi im dandare da ih neke zatekne jedan na jedan, iza škole tipa

  5. Дружим се са 50 ljudi sa uličnom školom дневно и проводим само 3 minuta код куће, хвала Богу да је тако. А na neulici боравим углавном јер су ми фасцинантне појаве твог калибра - глупандери, завидне душе, никоговићи без друштва, усмрдјели јарчићи жељни пичке.

  6. А најгоре што нам данашњи академски грађани имају знање из одређеног факултета само на дипломи истог, па стекну велике положаје и кроје нам судбину. Понекад нема разлике између штребањем завршеног факултета у Београду и купљеног у Никшићу.

  7. Samo vam Gambija priznajemo za našeg

  8. Kakav ti je to uvlakacki niknejm kosma rekla moze,o kojoj ulici ti pricas,ajde mrs da te ne vidim.

  9. Хвала што си дао предиван приказ дебила који се хвали уличним искуством. Нисам сигуран да ли га имаш ван примања љутих дандара али свеједно несвакидашња појава да се неко хвали тиме што је клошар.

  10. Ma čika bulja je besni klinac sa bogatim roditeljima, tatin sin par ekselans

  11. Pa onda isao na ulicu da ga nauce kako da bude kul,a isprimao se dandara i nadavao para.

  12. Ма како си тако рјечит љуби га мајка. Ево већ трећи одговор сажет у једној реченици истим ријечима. Јел то нека урођена успореност или је настала, онако с временом, послије дандара?

  13. Кад већ изговориш дебилну констатацију барем је коректно одбрани као човјек.

  14. Bezi mi s ociju,primatelju dandara isfrustrirani

  15. Muzli su ga kao sansku kozu, "eee đe si čika buljo ljuta gujo ercegovačka... aj sedi sa nama, štaš popit..." dolazi konobar a naložena čika bulja se prva hvata za svoj novčanik da plati... a ovi kao "eee al ovo ti je zadnji put da si ti platio, sledeći put ja častim..." i tako do u nedogled

  16. Ma nisu mu lupali dandare, ali samo zato što ima para, inače bi prošao ko četnik u Teheranu

  17. Samim tim sto im je davao pare razvio je sliku u njihovim glavama kao njihovu kuckicu i sa tim su isle i dandare.

  18. Ајмо сад нормална дискусија кад је дотучен овај што се хвали чињеницом да је клошар. А ко чита поруке ових аутизмом захваћених глупандера типа Мачак, Дилан - нек их убудуће само заобиће ради одржавања неретардиране расправе по овом питању.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.