SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. samo da ne teraju igraca da glume po sponzorovim prodavnicama jer je lose u picku materinu.
    -nikola, jel ti ono bese volis konje?
    -Da
    - mi smo merkator.
    -(uglas svi) HAHAHAHAHAHA
    SRBIJA!

2. ahahahahahahahaha

3. Хахахахахаха.

4. HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAH

5. Ovaj džonimir koja je to bubašvaba čoveče

Bar nisam Bugarin koji broji stolice Ćiću. xD

Dzonimir je musliman iz Sjenice, graficki dizajner, naprednjak i zvezdas
    I ti sad ocekujes da sa takvim nasledjem ima normalne stavove?

Zar nisam bio iz Tutina? I od kad sam to postao grafički dizajner? Daj poveži se malo brt.

6. Nebitno je čime se baviš, odakle si i slični detalji. Ti si nadasve bubašvaba celim svojim bićem

7. Bubašvaba sam jer bih voleo da reprezentacija moje zemlje uradi nešto na svetskom. Mogu da se pomirim sa tim...

8. Sa druge strane mi ne bi bilo svejedno da brojim stolice za Ćića.

9. Zap, od preloših prozivki si prešao na vređanje ljudi, koj ti kurac. Što si toliko ogorčen, opusti se jbt.

10. Džonimire što držiš moj quote na profilu

11. https://youtu.be/DBmL6BVC__I

Odlična vam je repka... kao snajke se smeškaju ratnom zločincu

Pustiti od 3:12... sluga svakog režima

12. Momir Bulatović je u kući, jedva uša je na vrata

13. Ej al zapravo nikad nisam imao potrebu da sad tamo mene neko PREDSTAVLJA, sećam se Jović, koji je sjajan dečko, kad posvećuje medalju Nišlijama, moji ortaci trans, ponos... ja ništa. A nisam hejter generalno, generalno ta ideja REPREZENTOVANJA mi je apsolutno strana

14. Jer nekako ipak mislim da oni tu sebe predstavljaju ipak.

15. Dobro zap. Očigledno da si dotakao dno. Eventualno neka depra nešto.

Živ bio, uz tebe smo jbg.

16. Ja iz nesto razlicitijih ponuda ne pratim reprezentaciju, prosto ne mogu da budem na istoj strani sa recimo Misom Vacicem, vucicem, vucicevicem, acom lukasom, cecom, generalno tom crveno belom Srbijom. Prosto smatram da je civilizacijska i kulturoloska obaveza nemati nista zajednicko sa njima.

17. Питање естетског односа према животу

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.