Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
LeBron---> ne igra za reprezentaciju USA jer snima Space Jam 2
Kalinić---> ne igra za repreznetaciju Srbije jer snima osvetu drkanjem 2
eto i tebi i svima odgovora na pitanje zašto ne igra.
Kolko je ovaj zapata pun čemera i jada jbt.
Elem, Bogdan, Gudurić, Bjelica..kakve oni veze imaju sa pozicijom tri lol.
Aj nađite mi nekog ko nije, kad smo selektora igrali se, stavljao Kalinića u prvih 12.
Primera radi Bogdan je 198cm, Gudurić 200cm a Bjelica 208cm. Kalinić koji jeste tipično krilo je 203cm. 203cm su takođe recimo i Simonović i Lučić takođe dva igrača koja igraju na trojki. A da Lučić takođe može da igra i četvorku tj krilnog centra.
ovako ti je i u Evropi i u ostatku sveta, ja nisam rekao da su njih trojica trojka to jest "krila" Bogdan i Gudurić su bekovi koji mogu da igraju krilo, Bjelica je krilni centar, koji opet ponavljam može da igra na poziciji krila.
Ovaj džonimir koja je to bubašvaba čoveče
Ahahha ali cigani uticajni tviterasi tipa tasic brane kalinu pod izgovorom branjenja slobodnog govora a pravi razlog je to sto zele cigane u ekipi sto vise jbg...
Bubašvabe
jebo li te miras usta milogorce
Dzonimir je musliman iz Sjenice, graficki dizajner, naprednjak i zvezdas
I ti sad ocekujes da sa takvim nasledjem ima normalne stavove?
Đoto počeo si da talasaš vidim
Imam neki osjecaj da je Sale Đorđević neovejana govnarčina
Sale je grobar, samim tim covek. O tome nema diskusije.
Nemoj srati
izvini, ne mogu sad da te ignorisem, imam neka posla
E sad sam zauzet ali sutra od 12 do 1 mozes da dodjes da me poljubis u dupe XD
Idi vidi da nisam tamo(ovo se kaze licno kad ti neko dosadjuje)
Bio sam se par dana nalozio kad pomislih kako imamo startnih pet sve nba standardni igraci, al onda kad sam skontao da to isto ima pored amerike i kanada i australija i to tipa jace pojedince plus i ove druge zemlje sto imaju po nekog i kad se setim kolko je Batum bio opasan i karao sa svih pozicija kad smo igrali sa njima, i trece sto van ove prve petorke pola ih nemam pojma ko su, kakvi kurac solidni igraci u evropi, sta ce te nesrece sa pateticnim kitama da urade bilo kome....macvan ima lepsi cmar nego facu jbt, on je klasicni lik kog bi non stop zvao da ide sa mnom kad vi imao neke ribe za bleju da hoce onda samo sa mnom sve
Brt koje si ti sreće za pičke, njemu bi sve dale na argument da je "visok"
imam neki utisak da cemo ispusiti djoku jer su svi nalozeni.e,igra jokic.juuu,jos je tu i marjanovic.njemu ne mogu nista drugi centri jer je visok,znas...
Pa delom i želim da useremo motku što bolnije zbog bubašvaba tipa džonimir i tilmo koji BODRE nacionalni tim
DAL JE SIMON KKAPITEN NA SALOVOM SPISKU?
Iskreno sve je dobro dokle god Branke Lazića nema. Lazić možda jeste dobar u klubu u kom igra ali prosek igranja za reprezentaciju su mu 3 lične do starta druge četvrtine i odlazak na klupu.