Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
teo koji nije igrao godinu dana,koji nema stopalo i koga boli kurac > najjaci dani vasilije jovic
Moje mišljenje o Teu kroz godine: generalno loše. Ispravite me ako grešim. Kroz celu karijeru klupsku ga prati ozbiljan čouk. Ne shvatite me pogrešno, kada se ne lomi utakmica on protivnika slama hehe, ali kada je šut za pobedu: 2010 njegov air ball hvata cildres, a 2014 kad su osvojili sa CSKA kompletan čouk, morao je De Kolo da drži priču. Karijera reprezentativna: dva puta samo nije bio čouk u odsudnim situacijama, čuvena Španija i produžeci protiv Slovenije. Protiv Litvanije 2015 potpuni raspad, a 2011 qf sa rusima drži rekord po broju izgubljenih lopti. 2010 protiv Turaka u polufinalu jedan kešelj je bio bolji. Generalno više čoukova nego lomljenja tekmi. Naravno govorimo samo o tekmama na jednu loptu. Nba karijera: nije vredna pomena.
Kako to u prizmu sadašnje situacije staviti: nama ne treba teo da lomi neizvesne utakmice jer se to neće desiti. Ne treba nam ni da bude najbolji igrač i vodja na terenu jer to sad drugi treba da rade. Ali mora da bude u rosteru iz dva razloga: kao mentor ovoj dvojici, i kao deo našeg nba death lineupa (koji je nefunkcionalan ali mora da se desi jer će psihološki da usere protivnika) a tek 2% kao šansa da će da pruži neku ludu tekmu i reši klač. Jednostavno je ime zvučnije od ove dvojice, kao što Ertel je tipa sad povređen i lošiji od Dioa i Vestermana na kecu ali je to Ertel matori i ne želim ga protiv sebe na terenu
Poenta: mora da ide i povređen. 2009 gasol je igrao s bangavim prstom samo prvu tekmu protiv nas.. kad smo ih tukli. Posle klupa. I polufinale i finale kad je jebao kevu
+1
Moje mišljenje o Teu kroz godine: generalno loše.
Ko bi rekao xd
Pa nikad nisam bio impresioniran njim :) meni je Beli nekako naš najbolji igrač godinama, evo i pored Jokića. Samo kao da on ne shvata koliko je dobar
FIBA pavr renking, pred svetsko.
http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/news/power-rankings-feels-like-a-repeat-of-madrid-2014-and-rio-2016-is-on-the-cards?fbclid=IwAR33AZoPN_ZXDbcHjq6qF4Kw7AczgFLerO6iBezYLcDPnHuKZ0T3eEE0oTY
Izgleda da fiba ne prati zapatu na tviteru.
Odakle meni tviter lol. Elem: ćute svi kao zaliveni o Teu, 5 dana nikakva vest. Gde su tu rezultati magneta pičke materine ovo ono. Pocinjem da mislim da je sve to mind trick Saloa.
A Salo being Salo: mislim da previše razmišlja o tom finalu sa Amerima lozenje blabla. A previše je tu drugih nagaznih mina
30% ekipa koje su na SP moze da udje u finale. To je tipa Srbija je Real, a drugi su recimo Roma ili Totenhem, nijanse su u pitanju i ne kapiram odakle tolika ubedjenost da nam sleduje borba za medalje.
БОМБАШЕВА ЋЕРКА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ
Igor Curkovic is a freelance writer, Live Blog aficionado and meme expert who watches a lot of basketball and brings both the power and the rankings to the FIBA Basketball World Cup 2019 Power Rankings.
Lolčina, Srbenda mimlord koji gleda mnogo basketa napravio rang-listu, zvanična fibina pokazuje da smo četvrti, iza Francuza i Grka.
Ja bih rekao šesti: iza australije i španije
Aj stručnjaci
Ko će od naših defanzivnih stručnjaka zaustaviti onog grčkog frika Antententenutenutoukompueoa?
jedino salo da zove igora duljaja u pomoć, duljaj bi ga strpao u džep kao zinedina onomad
Odgovor na tvoje pitanje: nema ko.
Ako se sastanemo s Grcima, Francuzima i Špancima- nemamo šta da tražimo. To su prvaci svi bivši Evrope. Srbija nikada nije osvojila ništa samostalno. Luzeri smo u svim sportovima
Ajde mrs bre debilcino ogavna, sesti dan ne prestajes da jedes govna ovde
Pogodilo te što govorim istinu da smo prvaci ničega?
Sva zlata osvajali su nam Hrvati i Crnogorci, u košarci. Kitimo se tuđim perjem. Mi smo mlada košarkaška nacija, četvrti tir neki
A pardon, tek sad videh da nije svetak danas
Nastavi da pricas