SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. vođu? kakav podanički mentalitet...

2. Ti da se lečiš jbt.

3. Opet nekako neorganizovano, ne zna se gde je glava a gde rep.

Nema kostura tima, nema vođe i lidera.

4. Birča preočigledno klasa ispod ostalih, pa čak i u odbrani. Mislim, znalo se to, ali prosto boli kad ga vidiš na terenu gde su svi ostali (i naši i Litvanci) ozbiljni igrači.

5. Birca ima lajftajm sabskripsn

6. Birča i Radulja. Radulja je bio uvek ok u repki, al sad se igraju sa njim.

7. Ovaj lajt Raduljika mi je... sta znam, nit je nesto mnogo mobilan, a sad ni jak.

8. Kakve asistencije deli Jokić, ono je bolesno.

9. Radulja počeo bradu Kosilijem da pere, tako neki utisak odaje.

A Birča, što je najgore, ne mislim da je manje talentovan od recimo Simonovića i Milosavljevića, naprotiv, ali ova dvojica kad uđu, vidiš da su ušli s mudima i protivnici nemaju instant polet tipa "e sad će biti malo lakše, evo ga ovaj preplašenko". Ne donosi baš ništa dobro igri.

10. Pre mesec i po igrao sa, pajsad, Lonzom Bolom

https://www.youtube.com/watch?v=-HF443wYd4g

Nikog ovo ne treba cuditi

11. Defanzivni skok nam je kurac.

12. Radulja je po mojoj proceni preko 86% pozer, na silu nekako oce da se razlikuje...govorim za van terena

Ono malo sto sam gledao proslu tekmu onaj milutinov il kako vec sto igra u grckoj, ubica

13. Haj berem grozdje biram bogdaniku

14. Bogdanović šampion pripremnih utakmica.

15. Bogdan pred utakmicu imao flešbekove onog polufinalnog meča s evropskog 2015.

16. prica je da teo nije igrao i da ga boli kurac vise da se cima.to je tacno.
    tacno je i to da je i takav bolji od vasilija i jovica zajedno.

17. Pre nismo imali plejeve, sad su Micić i Jović sasvim dovoljni.

Teo je završio svoje, u zadnjih gid dana nije nešto ni igrao. Ako nam je nekad najmanje falio, to je sad realno.

18. али ја сам само хтео да гледам теодосића и јокића како се играју лопте

19. Recimo mislim da treba da otpadnu Jovic i Simonovic sa tog spiska i to je to. Jovic ima bolesna ledja i siptar je, o Simonu ne treba reci trositi.

20. Pa Birča ludak je realno bolji od obojice.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.