SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. vođu? kakav podanički mentalitet...

2. Ti da se lečiš jbt.

3. Opet nekako neorganizovano, ne zna se gde je glava a gde rep.

Nema kostura tima, nema vođe i lidera.

4. Birča preočigledno klasa ispod ostalih, pa čak i u odbrani. Mislim, znalo se to, ali prosto boli kad ga vidiš na terenu gde su svi ostali (i naši i Litvanci) ozbiljni igrači.

5. Birca ima lajftajm sabskripsn

6. Birča i Radulja. Radulja je bio uvek ok u repki, al sad se igraju sa njim.

7. Ovaj lajt Raduljika mi je... sta znam, nit je nesto mnogo mobilan, a sad ni jak.

8. Kakve asistencije deli Jokić, ono je bolesno.

9. Radulja počeo bradu Kosilijem da pere, tako neki utisak odaje.

A Birča, što je najgore, ne mislim da je manje talentovan od recimo Simonovića i Milosavljevića, naprotiv, ali ova dvojica kad uđu, vidiš da su ušli s mudima i protivnici nemaju instant polet tipa "e sad će biti malo lakše, evo ga ovaj preplašenko". Ne donosi baš ništa dobro igri.

10. Pre mesec i po igrao sa, pajsad, Lonzom Bolom

https://www.youtube.com/watch?v=-HF443wYd4g

Nikog ovo ne treba cuditi

11. Defanzivni skok nam je kurac.

12. Radulja je po mojoj proceni preko 86% pozer, na silu nekako oce da se razlikuje...govorim za van terena

Ono malo sto sam gledao proslu tekmu onaj milutinov il kako vec sto igra u grckoj, ubica

13. Haj berem grozdje biram bogdaniku

14. Bogdanović šampion pripremnih utakmica.

15. Bogdan pred utakmicu imao flešbekove onog polufinalnog meča s evropskog 2015.

16. prica je da teo nije igrao i da ga boli kurac vise da se cima.to je tacno.
    tacno je i to da je i takav bolji od vasilija i jovica zajedno.

17. Pre nismo imali plejeve, sad su Micić i Jović sasvim dovoljni.

Teo je završio svoje, u zadnjih gid dana nije nešto ni igrao. Ako nam je nekad najmanje falio, to je sad realno.

18. али ја сам само хтео да гледам теодосића и јокића како се играју лопте

19. Recimo mislim da treba da otpadnu Jovic i Simonovic sa tog spiska i to je to. Jovic ima bolesna ledja i siptar je, o Simonu ne treba reci trositi.

20. Pa Birča ludak je realno bolji od obojice.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.