SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. Obzirom na deficit centara u modernoj kosarci uopste, ne bi me iznenadilo i da uspe.

2. БОМБАШЕВУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО НА СМЕНУ ХАХАХ

3. tako brt, zenu, punoletna je. Kapiram da si potpuno upropasten i obelezen za zivota zbog svega sto sam ti napravio na sajtu, ali budi toliko normalan i ostavi decu na miru. Ni tebi niko ne pominje sestrino dete. Gledaju te ljudi kao bolesnika idiote.

4. Raduljica teško da bi danas mogao da bude prvi centar i u nekoj evroligaškoj ekipi, a kamoli da igra u NBA.

5. E pls imate one vaše teme za to prepucavanje. Ne morate da prelivate i ovde.

6. rekao to radulja u onaj emisiji gde ih sareni savtava sve.mogao bi u nekoj teoriji da igra kada se treba klati sa onim nigerijcima i senegalcima ispod kosa.ne znaju mnogo,ali su jaki ko konji.inace,radulja bas neki ok lik.sudeci samo po toj emisiji.

7. I te kako bi Raduljica mogao da bude prvi centar u Evroligaškim ekipama. Dobro možda ne u Realu, CSKA, Feneru... ali u Armaniju, Bajernu, Valensiji, Himkiju, Makabiju... bi komotno mogao.

8. E sad da je od četvorice naših centara, trenutno zasigurno najslabiji, to je već druga priča.

9. није више ни јак Радуља, на око нема неки квалитет који се истиче

10. Ma verujem da je okej lik ali je žešće nerealan ako se stvarno nada Americi. Čovek je prešao svoj zenit još pre tri-četiri godine. Dve godine igra u jebenoj Kini gde pare uzimaju samo igrači pred penzijom.

Okej, u pravu si. Sjebao sam se. Definitvno nije za top ekipe ali može da bude prvi centar u ekipama koje su čas Evrokup, čas Evroliga. To je opet daleko od NBA.

Inače, sviđa mi se igra. Simon i Gudura korektno odigrali, tako da se i nije osetilo da ne igra Lučić. Sve ostale pozicije lepo štimovale.

11. Šta znam, ima i gorih petica po NBA

12. Zna li se što nema Bobana?

13. Da dodam samo da je, opet izuzev par timova koji drže primat već poslednjih par godina, evroliga postala solidna šitina od takmičenja.

Hahahaha e to to Dž. što je najjače Raduljica deluje kao neko ko bi komotno sledeće godine mogao da najavi povlačenje i tipa da odigra još tu sezonu kao igrač-trener u Kini.

14. Džonimir
    E pls imate one vaše teme za to prepucavanje. Ne morate da prelivate i ovde.

Hah, ali kao Dzonimir se obraca u nacelu, stavlja u usti kos sve iako nisam nista zapoceo, to je iz razloga sto je njemu intimno veoma drago kad neko proziva bombasa i njemu sam u grlo sasuo prilicno sperme, prvenstveno zato sto kao ne-srbin proziva SPC. U dusi je prevelika jajarica da nesto sam kaze, zato pretpostavljam da je je u vezi uvek slabiji pol. Cak i ovaj iskrivljeni daun Bolja ima veca muda i zasluzuje vece postovanje.

15. Evroliga je negledljiva, malo je razbio pretprošle godine monotoniju Žalgiris, ali generalno je smor atinskih isprdaka, fenera i reala, i premnogo utakmica koje ne znače ništa. I zvezda vrlo neinspirisano igra čak se ne pravi neka atmosfera više u areni ko nekad

16. Da, Bombi... Mnogo si zajeban. Izvini što sam se umešao u vaše intimne odnose, neću nikad više.

Da dodam samo da je, opet izuzev par timova koji drže primat već poslednjih par godina, evroliga postala solidna šitina od takmičenja.

Usrali su sve sa zatvorenim sistemom. Više naboja sad imaju Evrokup utakmice. Prošle godine mi je bilo mnogo zanimljivije da gledam Albu i Valensiju od plej ofa Evrolige.

17. Nedović danas operisao meniskus... ono mogo Salo Nedovića da pozove kad se Teo povredio ;-)

18. Usrali su sve sa zatvorenim sistemom. Više naboja sad imaju Evrokup utakmice. Prošle godine mi je bilo mnogo zanimljivije da gledam Albu i Valensiju od plej ofa Evrolige.

Pa to evo i ove godine već sad mogu da potpišem da će na fajnl foru biti: Real, CSKA, Fener i četvrti tim se menja iz godine u godinu, ove godine ću da lupim i da kažem da će to biti Barsa. Što se plejofa tiče tu stavljam Žalgiris, PAO, Efes i Himki.

19. А добро и раније су били ту само Панатинаикос, ЦСКА и Макаби, са повременим улетањем неке шпанске екипе типа Барса или Саски, тај затворени систем је једино национална првенства сјебао јер Олимпију боли курац за италијанско првенство, Олимпијакос пропушта првенство у Грчкој итд.... А квалитет европске кошарке је генерално опао јер играчи попут Јокића, Порзингиса, Дончића и других (добро, издоминирао је Дончић у Европи па отишао, али и даље са свега 19 година) оду већ са фазон 20ак година у НБА, док би раније остајали тако барем до 23-24, а и за НБА шкарт који би раније долазио у Европу сада постоји и кинеско тржиште са истим или већим новцем за мање труда, а исто важи и за тренере, иду за помоћнике у Америку, иду у Кину итд.... А и пуно више талентованих клинаца оде на колеџе, што јесте и раније био случај, али далеко мање....

20. Izgubiše ameri od australije, opa bato.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.