Konačan tim Sjedinjenih Američkih Država izgleda ovako: Kemba Voker, Derik Vajt, Markus Smart, Donovan Mičel, Džejson Tejtum, Kris Midlton, Džo Heri, Džejlen Braun, Herison Barns, Bruk Lopez, Majls Tarner i Mejson Plamli.
propast evrolige je počela dizanjem fmp-a, sad neki bi rekli slučajnost, ali nešto mnogo slučajnosti vezano za ove musave, gde god se oni pojave, svi menjaju pravila kako bi udaljili Srbiju i Balkan, gledajte Aba, Uefa, El... pu jebli mater svoju prosečnu, samo bi da budu neki faktor nauštrb svih
Ameriku, Australiju, Grčku i eventualno Rusiju (uvek nezgodni kad igraju protiv nas) i Francusku (ovo se možda promeni nakon ove sad što igramo protiv njih za par dana)
Mogu neprijatno po nas da nas iznenade Španija, Litvanija i Italija
E sad cenim da se barem sa 3 od ovih 8 što ih nabrojah nećemo ni sastati.
Amerika će ići na sve pobede tu nema priče. Zanima me da li ćemo mi ići Španskim (ciganskim) načinom da neku možda namerno i izgubimo ili tako nešto kako bi smo izbegli Amere pre finala?
Gudurić i Micić užas u ovim pripremnim. Posebno Gudurić, kao da se neki strah uvukao u njega. Ne sme da šutne, samo gleda da se oalobodi lopte da ne pogreši nešto čak i kad je sam.
Ameriku, Australiju, Grčku i eventualno Rusiju (uvek nezgodni kad igraju protiv nas) i Francusku (ovo se možda promeni nakon ove sad što igramo protiv njih za par dana)
U principu ceniš da problem može biti svako ko se nađe na suprotnoj strani
Danas Simon kapiten bio dobar. Milutinov zverina. Birča nema utakmice da ne napravi faul pri šutu za 3 poena. Gudura izgrdi ga Sale ko kuče (sve ovo što kaže Tilmo za njega i Micića). Jović ok. Jokara i Boban standardno. Jokara se malo i sprdo.
Plitak potok.
propast evrolige je počela dizanjem fmp-a, sad neki bi rekli slučajnost, ali nešto mnogo slučajnosti vezano za ove musave, gde god se oni pojave, svi menjaju pravila kako bi udaljili Srbiju i Balkan, gledajte Aba, Uefa, El... pu jebli mater svoju prosečnu, samo bi da budu neki faktor nauštrb svih
Hahahah
Bondbi oce da udalje balkan jer kučiki nemav za koje da ni uapev
Nego, ispadoše Španija, Australija, Grčka, Francuska i te ekipe podjednako opasne kao "drim tim".
Biće ovo jedno zanimljivo svetsko prvenstvo vidim.
DAJ TILMO NEKU ANALIZU
Osvajamo
Marjanović centar a Jokić krilni centar, da vidimo kako ide.
Jokić kao figura, deset napada nije loptu pipnuo.
Bircevic je onaj fazon kad ulazi s klupe pita koga si cuvao ..ko u kadetima kad te ubace
jeziv lik
(bocko, 25. avgust 2019 13:42)
Je l gleda neko osim mene jebem vas
Buskace nas brzi plejevi na kontre. Kemba i Patty ce nas jebati lose
Odbijam da pratim reprezentaciju sve dok Šarenac zove Jokića deran iz Sombora.
Uvek osećam neku nelagodu kad igramo protiv ovako brzih reprezentacija što šutiraju trojke. Verovatno sindrom Litvanije imam..
Kao potencijalne probleme nama na svetskom vidim:
E sad cenim da se barem sa 3 od ovih 8 što ih nabrojah nećemo ni sastati.
Amerika će ići na sve pobede tu nema priče. Zanima me da li ćemo mi ići Španskim (ciganskim) načinom da neku možda namerno i izgubimo ili tako nešto kako bi smo izbegli Amere pre finala?
Jedan poraz ovde te vodi na amere pre finala ako oni sve dobiju
Ako i mi i oni sve dobijamo tek u finalu se mozemo sresti
Nema prostora ciganisanju i valjda nece neko da drkne amere il ako ih drkne nek ih drkne posle grupe
Gudurić i Micić užas u ovim pripremnim. Posebno Gudurić, kao da se neki strah uvukao u njega. Ne sme da šutne, samo gleda da se oalobodi lopte da ne pogreši nešto čak i kad je sam.
U principu ceniš da problem može biti svako ko se nađe na suprotnoj strani
Danas Simon kapiten bio dobar. Milutinov zverina. Birča nema utakmice da ne napravi faul pri šutu za 3 poena. Gudura izgrdi ga Sale ko kuče (sve ovo što kaže Tilmo za njega i Micića). Jović ok. Jokara i Boban standardno. Jokara se malo i sprdo.