Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A ti zapata samo mraci to nam je talija
Pa kurac ja kad mračim max nam je srebro, sad mi samo neka zlatnjikava mrena preko očiju
Zato mraci do finala a posle se ne pojavljuj do posle utakmice
Nemamo dovoljan kvalitet da dobijemo Filipine.
Ahhaha al najjače Filipini od sveg kurčenja nisu mogli krštenu pripremnu da organizuju, toliki su cigani neće s njima niko na teren, pa igrali protiv timova iz Australije
Pozdrav ps, oćeš doći da gledamo neku utakmicu u studenjaku na klupicama?
Solidan otpozdrav mlatoni, bas sam se pitao kako nema vise tvojih i diperovih postova na temi
Sigurno cu barem jednu doci da odgledam ali termini nisu nimalo studentski da ti kazem ne znam dal ce biti raje
Meni je firma sad blizu Studenjaka, a uvek je lepo izaći s posla zbog nečeg važnijeg.
Pod uslovom da neko hoće da se druži sa mnom.
Budi ispred klupica 45min pred utakmicu i ponesi zuti kisobran kao znak raspoznavanja
Imam samo pink-crveno-narandžasto-žuto-zeleno-tirkizno-indigo-ljubičasti kišobran :(
E jbg daj makar neki oker ili golubije sivo ili tako nesto
Jao jedva cekam subotu ceo dan ima da gledam dominikane i nigerije
Hah, sećam se kad sam bio klinac Zapata, oduvek sam voleo sport i pravi gušt mi je bio preko letnjeg raspusta ta velika takmičenja, tipa svetska atletska prvenstva i olimpijade, bukvalno gledaš po ceo dan, spustiš roletne i uživaš... a onda sam odrastao jbg.
Kad prodjemo u finale saljemo kombi po Zapatu da mraci u najvrelijoj atmosferi na planeti
Pa vidim odrastao si i sad doxuješ
Samo da kažem da osvajamo. Nastavite.
Pa vidim odrastao si i sad doxuješ
ja sam se izvinio za svoje ponašanje više puta, ne znam šta još treba da uradim
Eno u Lesnini kupis kuhinju ako nasi osvoje 100% povrat imas
Bombas se drzi zapate kao pijan plota
A kad si se izvinio?