SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. bombas ima taj obicaj da se uhvati jakog igraca i da se slepa uz njega ocekujuci zastitu

2. Sajdkik, stara srpska reč.

3. Nisam mislio da ću to ikad izgovoriti ali drago mi je što se onaj selja pseto vratio.

4. Petar Pan Pezo$
    bombas ima taj obicaj da se uhvati jakog igraca i da se slepa uz njega ocekujuci zastitu

e jbg, u moru netačnih upisa, ovaj je sve nadmašio...

5. БОМБАШЕВА ЖЕНА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

6. aj bar napisi nekad nesto novo, makar izmisljeno, ovako em nije smesno em cak ni njega ne pogadja ovo....ovo mu cak i ide na ruku, ti napises ovo svi budu kao mmmm smor i prevrnu ocima, onda on uzme pa salje slike tvoje gole sestre jbt...unisti te, a ti opet dodjes i napises KURVA SA STAJGE

7. haha, jos jedna jajarica, kao e daj nesto novo, makar i izmisljeno, haha kao zena mu je kurva sa stajge, to je istina...

8. Al uništavaju ovog bombasa jbt.

9. Ja sam odusevljen njegovim drzanjem, covek je kao stena. Treba imati nadljudsku snagu za ovakvo manevrisanje ili biti lud.

10. Ovo ako se zajebavao bombas gore dobra je fora
    Mozda on ima taj neki kafkijanski humor koji retko ko moze da shvati

11. Stajge su tajge koje neveruju

12. koliko obozavalaca imam to je za neverovati

13. Bombasev uzor bolja uticao je na to da se uhvati metode cetiri iste reci na svakih sat vremena. Neverovatna stvar. Covek uci od boljih zanat. Skonto je da je tako najbolje i ne menja.

14. Hahah, realno doskocio si mu sad poprilicno, i sad ce obavezno poceti da te vredja iz nemoci

15. Ne znam da li je već bilo, ali ono "pištanje", tj. skrivanje ovoga što je na 24:07 Turčin sa snimka izgovorio je razlog zbog kojeg Kalinić nije u repstaciji.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1437&v=UW8AFSI0FbU

16. Bombaš mi ukrao nalog.

17. Ae pravite ligu, mvp otvorio fantasy.. zabada sajt i dalje al nema bolje da ja znam

18. Koji poklon u kladionicama na Angolu. Dali hendikep da ih dobijamo 30 razlike. 1.9 kvota na njih.

Nećemo ih dobiti više od 15 razllike.

Uplatim 100 hiljada i 90 hiljada sam dobar, nema rizika.

19. Ja sam prije mjesec dana pričao kako smo 2002 igrali sa Angolom kad smo zadnji put osvojili a evo danas svi portali pišu o tome... Realno sam 100x bolji poznavalac sporta od svih njih zajedno jer oni su završili škole a ti kad završavaš škole nemaš realno toliko vremena da pratiš kao ja koji sam glup i nemam život, mada se planiram preporoditi, posvetiti se porodici i tako to

Šesti igrač ove reprezentacije je Iksandar Vuxiq!!! Jesam dobro ovo?