Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne znam za njega, al onaj Durent me iznenadio. Xd
филипинци су цареви, бар ови које знам а знам их доста са баскета и то
aj se lozimo sto smo dobili najjadniju reprezentaciju u istoriji kosarke.oni likovi sa po 30-40 godina koji igraju basket u kvartu i pricaju kako su mogli da uspeju ali ih povrede omele bi dobili ove neograniceno razlike.tilmo ni na njima ne bi uhvatio hendikep.
Rusi imaju top dresove top
aca stojanovic se uradio necim,pa pokusava da glumi smirenost i koncentrisanost.
ma de micic 50-60....pa tolko imaju po nekim klubovima u spaniji, italiji, holandiji solidni fudbaleri, de ovaj anonimus u kosarci tolko da ima
za fejda znam da radi u nekoj fabrici u slovackoj na traci ono najmizernije za 500e, bolja verovatno zivi na racun roditelja
Dobro je što je sportklub uzeo prenose, na miru po cro dan da se gleda basket.
Al jebem i maiku što su izgubili NBA od Arene jebene!
Majko moja, nigerijski trener... da su meni dali da vodim utakmicu poslednjih pet minuta umesto njega, pa makar bih tajmautima isekao Ruse. Čovek pušta da na +8 za Nigeriju par minuta do kraja ovi njegovi igraju hero ball i završavaju napade posle par sekundi i nikoga ne menja, dok su za to vreme Rusi igrali kao da oni čuvaju prednost. I naravno, prednost Nigerije se topi, a trener se seti da ima još dva tajmauta tek 13 (trinaest!!!) sekundi pre kraja, kad su Rusi već bili na +4.
Mislim, ko je gledao, mogao je videti.
Nisam gledao Iran - Portoriko, tu je bio još veći preokret, ali sumnjam da je moguće da je i tu trener mogao baš ovoliko zasrati.
A mi se lozimo kao IDEMO NA ZLATNU MEDALJU a 80% ekipa su kao ta nigerija. Ne znaju ni sta je tajmaut.
Srbi su uvek najjaci u sportovima gde su im konkurencija govno, kamen i ker.
Pa nemoj tako druye imamo djokovica
Mislim, ko je gledao, mogao je videti.
Nisam gledao Iran - Portoriko, tu je bio još veći preokret, ali sumnjam da je moguće da je i tu trener mogao baš ovoliko zasrati.
nisi uzeo u obzir da boli kurac Nigeriju da se zamera Rusiji zbog košarke, a 90% budžeta im počiva na nafti?
Nisam, zamisli.
ccc, o čemu misliš?
62:24 za Italiju na poluvremenu protiv Filipinaca. Haha
koliko vam zavidim što možete sve da pratite i subota vam eventualno slobodan dan
Da te utešim, svaka druga mi je slobodna, tj svaka druga radna kako god.
Imam sreće da je baš ova slobodna. Xd
svejedno, biti odrasla i odgovorna osoba je žešće sranje
Ti bar nemaš taj problem. Xd
heh, sketch