Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kampaco: paklen igrač
Tunišani muče špance da vam kažem, vodili i 10 razlike.
филипини: разочарење велико су
Srbija! Osvajamo!
Znači cenim da Italijani nisu ovoliko bolji ali da su ovo odigrali sa dozom mržnje jer su filipinski navijači bili dosadni ko kurac.
namucili tunizani spance cmarem oko kurca
Ubiše ih ciganji u drugom pol.
Biće ovo jedno od najzanimljivijih prvenstava, ameri nikad slabiji a španci, srbi, italijani, francuzi, grci, kanađani, australijanci nikad jači. Plus litvanci, rusi i oatali.
Ima da pršti ovo rođaci. Ja se plašim od grka i australije. Zaboravio sam sa kim se ukrštamo, al biće ovo zajebano.
Al teši me što imamo Đorđevića, lik je jebeni genije za košarku.
тешко да су шпанци и французи никад јачи, јеси гледао кошарку до ове године?
U pravu si, pogrešno sam se odrazio. Ali nisam mislio pojedinačno na repke, nego da nikad jača konkurencija nije bila, skoro svi došli sa najjačim sastavima.
Navaro se u grobu prevrce
Pau Gasol pušta suzu mušku najtežu.
Ej koji su ti Španci OP tim bili, pa najslabiji igrač im je bio Mumbru koji je za Bilbao davao po 30 poena, a Fran Vaskez, šampion evrope 2010, jedva upao u tim. Ibaka još tu bio jebote. Mirotić... 2 puta su ih čuknuli francuzi jednom 2013, jednom 2014 i sprečili da se okite s još medalja, jednom i mi doduše... cigani jesu bili zbog kalkulisanja al molim lepo to smo i mi radili 2016. u riu.
Omiljeni Španac svih vremena mi je Ljulj, Ljulj bi mi bio u petorci i pored Stoktona. a jese sećate Duenjasa, onog dlakavog lol
A tek francuzi ona generacija parker diao pijetrusi braća i želabal. Na petici ažinsa jer noa nije teo da igra. Batum tek počinjao... gober bio u jajima tipa. Lepa je bila evro košarka nekad.
Litvance svi mrzimo jelte i treba jer su nacisti ali basket: Kleiza, Jasaitis, braća Lavrinovič, Valančiunas, jankunas nezaobilazni Javtokas, kaukenas matori koji ne promašuje, tek je počinjao što bi reko kovinjalo KALNEITIS. i 2011 baš taj KALNEITIS proda loptu, vlado ilievski trojka i ostalo je istorija
Pardon loptu je prodao baš jankunas
Šta pričam ja, Songaila ipak
Uvek sam se jezio na dvojac Monia i Hrijapa iz nekog razloga
Hrijapa brat stvarno izgleda kao neki čuvar u gulagu