U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
cak sam zaboravio i kako izgledaju, ali sam iz nekog razloga mislio da je protiv njih veoma tesko igrati
јеботе реџи милер је 2002. имао 37 година
Al nikad jače i izjednačenije prvenstvo sveta jelte.
ако нисте одгледали овај серијал златни момци, одгледајте смећа једна мала.
страшно је добро, и није онако наплашено, утегнуто, резервисано, као што зна да буде такав тип емисије, него брате све се прича барем ове прве 2 што сам гледао.
сме да се псује и све.
https://www.instagram.com/p/B1y_9VdIYWX/
Šta su ti predrasude, vidim ova kineska slova okolo i sve očekujem da u našem timu igraju vaskrsli Zlatko Bolić i Mile Glintić, a kod Amera Šej Koton.
Šej Koton: nema njegovih snimaka i kroz maglu se sećam da je prvi crnac kog sam gledao u mom Paći voljenom
Mislim da je on bio prvi crnac koji je igrao u Srbiji. To je bila senzacija tada - gledati crnca u Partizanu.
Ovaj serijal zlatni momci, pa to je da gledaš i da plačeš od neke pozitivne energije. Čak i ovi Hrvati, što su igrali, sve neke pozitivne njuškice, jako dobro snimljeno nema brojanja krvnih zrnaca, nema brojanja ko je kolko imao više igrača pa da se raspravlja čija je titula: titula pripada narodu koji se radovao.
Ok, Daneu je tu malo demon, jer je izbacio Cveleta iz tima a igralo se u ljubljani, i to lizanje sa Dolancom me smara.
I zaista, ovo je samo moje mišljenje, meni je D. Petrović demončina jbg, odaje mi neki preloš vajb iako je bio paklen igrač
баш тако некако, лорде од ливачке стијене. данеу има тај усташко наци капетан вајб који је оног цвелета који објективно изгледа као један класично добар човек избацио. и није разјашњено до краја у емисији шта се десило, спомињу некакву ,,интригу" и делује ми цвеле мало превише помирљив па је могуће да је нешто скривио. и жеравица јбг који је робот па се односи и говори о свему тако роботски ништа не каже конкретно да открије.
и размишљам, хрвати су леџит проклети некако испали, боже ме прости. човече њима су ћосић и дражен погинули и данеу који јесте словенац али има ту демонску спику. они до данас имају у аманет нешто негативно. ови јерков плећаш сканси итд. су сви кул ал ето ти.
иначе, ћосићева ћерка, ана, страшна пичка.
https://www.kurir.rs/data/images/2019/04/02/20/1811460_duc-8594_ff.jpg?ver=1554229615
Hrvati basketaši kroz istoriju koje volim jer su dobre lobanjice i šire kul vajb: Jerkov, Duje, Plećaš, Skansi, Tvrdić, Ćosić, Rađa, Skroče, Marko Popović, Šarić, Žorić, Kruno Simon, brat Bojan Bogdanović prelobanja, legenda cibone Rozić, Hezonja i naravno prelobanja u svakom pogledu i vrlo ozbiljan trener Rimac
Hrvati basketaši koji su smrdljivkosi: Aca Trica, Roko Leni Čoko Moko Ukić, Planinić, Giriček, Stojko Vranković
Hrvati basketaši koji su mi dejan cukić: Kukoč, Tomić Ante, onda razni nba Benderi, Tomasi i onaj trojkaš iz Indijane na trojci koji je toliko nebitan da mu ni ime ne pamtim
Hrvati basketaši level demon i ježenje i ne želim ni da mislim na njih: D.Petrović.
A od Slovenaca su mi kroz istoriju svi Cukići, uključujući i dragiće i dončiće i lakoviće. Ložio sam se dok sam trenirao na Sanija Bećirovića. Edo muriča volim jer je grobarština
A demon lvl slovenac su mi braća lorbek baš šire neku mormonsku energiju nedeljnog ručka gde ide prvo molitva pa pečena ćurka i onda idemo malo jebati rodicu s kojom smo u braku jelte
Makedonski košarkaši: sve igrače iz 2011 generacije bi vodio u kafanu s tim što ne verujem da bih mogao to da isfinansiran jer msm da Čekovski može da pojede i popije oca
Ej al nije Ćosić poginuo umro je sa 50 god od non hodžkin limfoma
Najogavniiji Slovenac ikada je Fućka, iako je igrao za Italijiu.
Haha, ali Zapata nabraja svoje omiljene mekane glavice HR kosarke i ne dozvoljava da mu na pisanje uticu takve sitnice poput cinjenice da nije bio ni u mudima kad su igrali.
Zapata je pratio košarku i pre Džejmsa Nejsmita lol.
Haha, ovaj je bio raspad, mislim na Kotona. Odlicno se secam da je kao veliko pojacanje, trt mrt ne znam dal je odigrao 10 utakmica.
On inace nije bio prvi stranac u Partizanu. Pre njega je bio Bach Tejlor, koga su zvali Baca. I on je odigrao par utakmica sa Dalipagicem i Kicanovicem. Avant-garde sa tribina nije pricao kao e moze nam se, sta ocete i vi ste otimali pod Tadicem, sad je nase vreme. Ne, pisali su "Kica, Praja, Baca, ko ce to da placa". Jedno brdo, dva univerzuma.
ау како је пропао дробњак човече
Čabarkapa kao mladić od 29, Drobnjak ko da ima 69