SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. хахахах на шта личи шилб јеботе

2. Crna gora 16 poena u prvom poluvremenu hahaha

3. гледај у неком плажном бару на тасосу текме побогу. иначе чак готиван фибин кепшн.

4. Kad vidim Zapatu šta radi srebro je zagarantovano

5. Sve blow-outi će biti po grupama, al zato kad bude ukrštanje, biće tu klasika.

A taj senegal je tukao Hrvate 2014. I filipini su im iznudili OT. Smešna je i sramna ta hrvatska košarka

6. Angola ih u prijateljskoj pre dedetak dana tukla 20 razlike. Angola koju smo mi ugazili jučer.

7. Blejk Silb odbio da igra današnji meč. Selektor Češke reprezentacije Ljubiša Tumbakovic dobio otkaz. Tramp poslao avion po njega i ponudio mu da bude selektor

8. A,Ameri,kakav je ovo skup Mehmed Buza igrača,žešća konfekcija.

9. Vratio se nemac, biće 5-6 razlike za francuze na kraju.

10. Oftopik: osvojili "nasi" evropsko 3x3. To su sve novosadjani- ha und ha konjušari. I niko ne peva himnu. Tako ćete i videti medalju u tokiju govna laloška

11. U pravoj košarci u ekipi nema vojvođana, i vidite kako se bore i ginu.

12. Od ovog trenutka "srpska" ekipa 3x3 je dospela na listu mojih neprijatelja, a to nije najpametnija stvar.

13. Obratiću sutra pažnju dal peva himnu ako ne peva to je to.

14. Kad bude himna garavi sokak onda ćemo da pevamo himnu!

15. Himna treba da bude ŽALI ZARE

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.