Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Mislim da posle prve utakmice sa sigurnoscu mozemo reci "Bicemo prvaci sveta".
Al kako je Vlade Đurović opravio somborskog derana pre početka tekme, pa vidite ga kako izgleda, pa on je u najboljim godinama a vidite taj stomak, to mu je sve od čvaraka i slanine, gledajte kako je nezainteresovan, on ima svoje konje i to ga zanima.
Pravi stručni konsultant je Vlade nema šta.
Stefan Jović jedini koji se zaista bori. Ovi beogradski smrdljivci se šetaju na terenu
Meni onaj Vasa albanac unosi neki nemir.
Šteta što Teo nije pošao, da odigra nekih 8-10 min onako kljakav bio bi deset puta korisniji.
Naša želja je reprezentacija sastavljena samo od Nišlija, Vranjanaca, Piroćanaca i Leskovčana
To kad se odvojite od BG ko mi druže separatistički
Hipotetički rat između nas južnjaka i vojvođana: slabo bi ste se snašli po ovim našim brdima
Nas brda asociraju na bosance pa ne znam kako bi vas napali
Može ovako sklopimo primirje a vama pošaljemo bosance njih brda više asocira na domovinu od ove ravnice
GO GILAS
micic izgleda preodvratno na terenu sav je napet ko u struju ukljucen, na silu prebacuje loptu sam sebi onako iza ledja i kad treba i kad ne treba, u grcu je da pokaze sve sto zna, i onda baci pas 8 metara iznad i 6 metara pored igraca
Pevo Jokić himnu.
Ok dobro je
A bila bi fora da nije pevao i da ga Đorđević istera kao Mihajlović Ljajića onomad. Kao jebo ti to što si najbolji centar sveta kad nemaš patriotizma.
Ovaj Gudurić deluje kao neka napaćena duša.
Ovaj jokić je bre... ne znam... hall of fame u najavi a možda i nešto više od toga
мицић кад би се мало смирио са овим бацакањем пасова био би комплетан.
nas plej ne moze protiv filipna da se pokaze.tesko nama.
Momak, 50 razlike je
pa?