Prijava

glavni hobi sa ljudima ce joj biti da kulira jednoj osobi u krilo, da se mazi, prede i sve, al samo jednoj odabranoj, ko je ne ferma mnogo, i da ti grebe decu u random intervalima.

Mackari su simpovi simpuju mackama dok ih macke gledaju ko robove,a psi su bratine.

kerovi i kučkari, ne zna se ko je poganiji.

meni moje macke nekad daju mrvice ljubava tako sto mi namestaju glave da ih ceskam i meni to dosta jer sam spinster cat lady...malene moje

Macke su za usamljene babe.

selim se s' mackama' na gerijatriju'

onaj degenerik od ćaleta mi bio ispred neke valjda muzičke škole zbog nekog razloga nedavno, bio tu jedan ker zvani Дино. i dođe mu ker do noge ono polako i počeo da grize. tek kada je probio hlače, onda se potuko sa Дином i rekao: "mIsLiO sAm Da Se On ŠaLi I iGrA." i neka ga je ujeo, neće mu opet pasti napamet, zaradio je svoju školu pred školom.

Kuckari ili mackari, koji su veca govna?

kuckari su govna na ulici, npr kad krenu neke doge od 100 kila da ti mirisu muda dok se ti razmisljas oce li ga ti odgrizu kurac dok kuckar prica "sram te bilo nebojsa, ne brini se, on to tako, nije opasan" nisu bas kao macka koju uglavnom boli kurac za prolaznike. upadljiviji.

mackari tek kad im udjes u kucu postaju nepodnosljivi.

u kom segmentu su ti mackari nepodnosljivi mislim sta te kod njih trigeruje

Kuckari su gori neuporedivo

uglavnom me trigeruje cca 20 macaka koje sede po stolu, kaucu, televizoru, WC solji, sanku i slicno i pogled mackara kad sklonim neku od njih.

takodje i to sto kad izadjem izgledam ko vuki iz star warsa.

pricam o ekstremima. normalni kuckari imaju obzira na svoje kuce i sta je i ostale ljude, kao sto i normalni mackari imaju jednu macku negde, jebem li ga gde je.

kuckari te napadaju zubima svojih najdrazih ljubimaca, mackari te tiho pasivnom agresijom ciljaju u nerve

idem ja kroz selo gde sam neko vreme živeo, bio je prepun kurac mačaka i malo kerova. vladala je tišina. ali sada svi majmuni glupi mongoloidni nabavili kera, ne možeš opstat od zvuka, jedan krene da laje, pa svi se pridruže. onda jedan majmun stavio kavez odmah pored puta da ga ne možeš zaobić i jebenog kera Рекса koji laje na svakog ko prolazi i skače sa strane na stranu u kavezu, kad bi ga pustili, bogzna šta bi avetinja uradila. to me nervira neopisivo.

Gekoni pa 10 mesta prazno.

Drugar i žena otišli na more i ostavili mi mačka (zeleni seljački mačak, kastriran, dosta krupniji nego što su mačke obično) da ga obilazim i hranim. I jbg dete sa sela, nikad nisam hranio mačke granulama i ne znam koliko treba, nego mu sipao gomilu hrane i kontam - inteligentna je životinja, znaće koliko mu je dosta, bolje da ima nego da gladuje...Kakvu slotinu sam od njega napravio za 10 dana, ovi su se prenerazili kad su stigli kući. Mačak je hejter i kompleksaš btw koji mrzi ceo svet, al me je "zavoleo" baš mnogo, kad god banem skoči i trlja mi se o noge (naročito od kad su ga stavili na dijetu, to mu je baš teško palo).

e a znas sta je najgore. kad se neki -ar nije bitno koje sorte utripuje da mu ta zivotinja dete ili tako nesto.

MELKOR
ovo nije bas toliko ekstremno i mislim da nije zlonamerno, al pre nekog vremena pricam ja kako jbt ne moze niko da spava od deteta vec duze vreme, nikako da se sredi da ne kmeci nocu, i sad ta osoba (-ar, ima i jedno i drugo) valjda da pokaze kako me razume ili stavec, krene pricu kako i ona ne moze da spava jer macka ili kucka jebem li ga sta cvili nocu pa mora ovo mora ono, poce da jadikuje vise od mene jer ne moze da nauci itditd...

bio sam kulturna osoba i rekoh, "jeste, jbg, nezgodni su" a mislim se jbt, to tvoje mozes da a) zatvoris u sobu i da te boli kurac, b) izbacis napolje i da te boli kurac, c) ubacis u auto, odvezes negde, izbacis napolje, produzis i da ceo svet zajedno sa tobom boli kurac za to, d) eutanazujes ako ti mnogo ide na kurac, i takodje da niko ziv ne trepne... imas toliko opcija koje ja nemam jbt. ali ok, kapiram.
ROKMEL