Hteo sam to i ja da napisem ne znam zasto haha tako mi doslo, a inace odluka da se on postavi za ministra inostranih poslova to je isto kao da postavis pripadnika uck na mesto direktora kancelarije za Kosmet ili Darka Sarica za odeljenje za suzbijanje narkotika
Mislim covek je samim postojanjem jedan je od dokaza da je posle petooktobarske revolucije postalo gore nego sto je bilo
trecu.
nemam pojma ko je lik, sad sam pogledao wikipediju, ali sigurno je bolji od bosanske 3. lige. cini mi se da je hteo kuci iz turske, verovatno ga nisu ni placali tamo od kad krenulo ovo, pa ceka da prodje sranje kuci dok trenira sa amaterima pa da nastavi opet negde :)
Брате, Јагодина је била званично угашена као клуб. Они чак и не играју на стадиону Јагодине. Не знам ко је ту умешао прсте и какве се игре играју, искрено.
Džeremaja https://scontent.fbeg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/94773784_133898334912072_8847795409020518400_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=110474&_nc_ohc=ksoLQyzkktgAX88zAGS&_nc_ht=scontent.fbeg3-1.fna&oh=f55da33ac1a2ce0dd53bdd1eac4033af&oe=5ED005FF
Коштуница се већ 20 година физички није променио уопште
Da ne pije i on taj adrenochrome
Горан Свилановић
Brate Gile ti i ja smo telepatski povezani 100%
Hteo sam to i ja da napisem ne znam zasto haha tako mi doslo, a inace odluka da se on postavi za ministra inostranih poslova to je isto kao da postavis pripadnika uck na mesto direktora kancelarije za Kosmet ili Darka Sarica za odeljenje za suzbijanje narkotika
Mislim covek je samim postojanjem jedan je od dokaza da je posle petooktobarske revolucije postalo gore nego sto je bilo
dj Džamija
Приплодни брате ај да наставимо у истом тону
Драган Маршићанин
tviteras nicim izazvan.bio je popularan dobra dva meseca sad ga nema nigde
где је и шта ради Гиле из Оргазма
Па питам ја тебе по чему је био популаран тај Ничим. Гиле био у Јагодини скоро. 800 кинте био упад... Значи још се држи гитаре, дрога га није појела.
dop ga podmlađuje što bi se reklo
Gde je i šta radi čuveni Jovica Stanišić
Prelepi crnac Fredo
Брате, Емир Прелџић игра другу лигу БиХ. Ја не верујем. Шта му је?
trecu.
nemam pojma ko je lik, sad sam pogledao wikipediju, ali sigurno je bolji od bosanske 3. lige. cini mi se da je hteo kuci iz turske, verovatno ga nisu ni placali tamo od kad krenulo ovo, pa ceka da prodje sranje kuci dok trenira sa amaterima pa da nastavi opet negde :)
Pitao sam se gde su i šta rade Borac Čačak, Jagodina, OFK Beograd i evo gde su:
https://www.dodajnedriblaj.com/fudbal/borac-cacak-jagodina-imt-zeleznicar
Брате, Јагодина је била званично угашена као клуб. Они чак и не играју на стадиону Јагодине. Не знам ко је ту умешао прсте и какве се игре играју, искрено.
TBNG!
Што се Прелџића тиче, још прошле године је потписао за те што их нема ни на википедији.
А за годину дана читаћемо у овој рубрици "Кисић-Тепавчевић и Предраг Кон"
Ненад Џодић