Prijava

а брате све све ал некако ми је јако тешко да поверујем у те бакшиш спике. значи ноле јебени па зар ноле не би оставио 250 динара мсм... још ако имамо у виду тај његов фазон да воли људе и да хоће да се допадне?

иначе, причао сам вам ону причу о оном мом породичном пријатељу лопову што је сркија одвалио за 40к еулекса. па ако неко од ових преданих газитеља породице ђ, има букмарковано типа пезосе ти или неко нека преда линк. или ако се бар сећате теме где је писано и то.

е хвала.

како се прими сиротиња клошарска на новац јбт...

hahah dajte jos ovakvih prica gde mu ostali clanovi porodice ispadaju najgore smece

on kladim se da blage veze nema pojma sta se radi, verujem da je ubedjen da porezi i ne postoje, samo radi i zivi onako kako mu govore
inace danas mi drug kaze poslao mi taj i taj da ga ne imenujem, poruku da ga vise ne zovem na pivo i ne spominjem opijanje u porukama jer mu roditelji proveravaju fejs ahahaha, a ima 30 god, oko 2 metra, a i dalje i dan danas roditeljima persira kad im se obraca

to je neko tesko maltretiranje psihicko od strane bar jednog roditelja mnogo mi je zao takvih likova jer nisu oni krivi sto su manipulisani od kad su klinci bili jbt ja se secam 13 godina imam caletu se suprotstavljam svaki put kad mi nesto kenja sto znam da nije istina ali za ovakve likove mi nije potpuno jasno kolika je to psihicka kontrola da 30 godina imas i da ti neko brani nesto... Znam lika moje godiste (97) koji nikad nije dinara za sebe odvojio sve kevi daje od kad je krenuo da radi jos znaci ni 1000 dinara ne ostavi da izadje s ribom a keva ga ponizava najgore podjebava ga kako nije jebao nikad

Pa u najmladjim danima mu je psihickom torturom Srki obrisak svaki promil karaktera i to je to.

Brate od 5. godine on ide na tenis jebeni. Od tada ga drze na kratkom povocu i ispiraju mu mozak. Koji jebeni tenis sa 5 godina, sa 5 godina sam trcao okolo kao muva bez glave i redovno razbijao kolena i glavu jer smo i ja i svi ortaci bili ubedjeni da je Hi Men najjaci jebeni lik ikada osmisljen pa smo se mlatili motkama, letvama i stapovima kao sumanuti. Dodjem kuci krvav, sa cvorugama i podlivima kao da sam se klao sa medjedima. A ne jebote 4 puta nedeljno na tenis, disciplina, treninzi, obaveze, pa mali turniri, juniorski turniri, lupaj lopticu do besvesti u praznom bazenu, kurac palac. Kazem zao mi coveka, nije imao detinjstvo, kako da bude normalan?

Kapiram da je tako isto i Federer trenirao pa je normalan jbg

federeru srdjan ne jebe ribu

zato je nolu bilo najvece otkrice kad mu je indijac rekao da ima vaznijih stvari od tenisa

I sta ti uradi tata kad mu se suprotstavis usere se?

A jbg nije to problem ako od malena kreneš.
Valjda možemo da se složimo da je OK upisati klinca da trenira nešto da usmeri višak energije negde. Posle s vremenom ako ima talenta i volje da se posveti tome biće nešto od njega, ako ne, uradiće što i 90% slučajeva, zajebaće kad provali pljuge, alkohol i pičke.
Problem su roditelji koji deci ne daju da budu deca. Viđao sam slučajeve: od malena dril, pre nego što pođe u 1. razred zna da čita, piše, računa, ide na strani jezik, instrument neki ili šta već roditelji tripuju da će sutra da mu bude uspešna karijera.
Ti si nada porodice, toliko ulažemo u tebe, ti treba da budeš ozbiljniji od svojih vršnjaka, ne da jurcaš okolo igraš kamaj kamaj. Koja fajda od toga? Nije to dete, to je investicija.
Isti princip sa sportom. Samo što je Srki jedan u ko zna kolko kome uspe.

Jbg meni su pokusali moji taj fazon, zato saosecam sa njim. Ne toliko drasticno kao njemu, ali fazoni da me driluju da ucim pesmice napamet i sviram violinu. Vise keva da se hvali pred komsilukom i drugaricama, nego matori koji je vazda realan lik. Srecom moj deda, njen cale, bio ozbiljan i zajeban lik, partizan prvoborac i zastavnik JNA, pa razjebao celu tu pricu, na moje negodovanje odmah odreagovao "nece dete supickumaterinu svi". To me je spaslo tih sranja, na mom burazu nije ni pokusavala. Jes mi kasnije pravila sranja u vidu histerije prilikom privodjenja riba, ali tad sam se vec oteo. Kontam da Nolo nije u zivotu nista nije priveo kao sto smo vec konstatovali, vec mu ova njegova apruvovala sadasnju gospodzu. Saosecam sa situaciju.

ako stvarno nikad ne prevari onu zmijurinu treba da ga bude sramota

Brt pa ova vojislava vrh picka, ovaj joj sluzio ko klovn, oblacila ga u neke babske gace, nema tu trunke seksualne energije ni sa njene strane, a bogami ni ovaj aseksualni debilko nije u tom trenutku razmisljao u seksu nego "hihihi vidi kako sam smesan hihihi"

hahah sad kad vidim ovu cenzuru sto su napravili podsetilo me na slicnu stvar kad je neka riba na instagramu postavila stori i cenzurisala delove ceta s deckom a iznad pise hocu tvoju debelu kurcinu u sebi ne mogu da izdrzim i slicne stvari vidi se kroz crni marker sve sta pise