Prijava

Oduvek je bio đubre.

Ima nečeg novakovskog u njemu sa tom željom da se svima dopadne. S velikom razlikom, Novak to radi jer nije primao ljubav od roditelja. Ovaj radi to jer ima agendu.

Svaka njegova definicija, svaka njegova igra reči je bila populistička. Od "e to je moja parada ponosa" do stranice Aca Informacija on udara na ono najprizemnije za najprizemnije.

Ljudi ne vole pedere ali vole kad Aca Stojanović pretera sa statistikama hehe ajde da to kapitalizujemo.

U početku sam pravio parodije na njegove igre reči misleći da je samo lejmara koja eto, nume, ali ume da prepozna šta voli neprosvećena masa.

Dok nisam video kako ta njuškica Strahinja govno Ćalović izgleda. Jedna uštirkana glavica sa košuljom, prava u roku završena, napumpao već dva puta onu njegovu moronku i već decu uči pravim vrednostima.

Ako malo bacite pogled na njegov twitter, na Aca Informacija statuse, i gledate malo dublje od razvodnjenog humora, videćete tuned down verziju onog retarda iz Srbske časti. Populizam, taman prihvatljivi desni stavovi i PrAvE vReDnOsTi. Iako sarađuje sa njuzom... njuz nikada i nije bio bastion nekog mudaštva i opozicije. "Hehe Dačić deb'o" te ne pravi disidentom.

To je opasan čovek. Vidim ga uskoro u politici. Uvek na strani pobednika.

StrajaKg : milion razloga da ga mrzite

Poslednji populistički proliv Straje: hajmo pokrenit' hešteg hvala ti sale

ne znam sto si morao zenu da mu nazivas moronkom sta su ti bespomocne zene koje ne mogu da se odbrane skrivile

a de je ono sa njegovog sajta gde se hvali kako je bio to i to, vlasnik te i te stranice, pa te i te itd i kao najpopularniji autor na vukajliji ikad

msm kad se mere definicije jeste bio br1 i 2 uvek, zato sto je imao 13 000 000 miliona definicija, al ta sranja su merilo bukvalno samo njemu i bombasu i tako nekim iskoriscenim uloscima

Нашао сам слику, слажем се са утисцима

Svaka njegova definicija, svaka njegova igra reči je bila populistička. Od "e to je moja parada ponosa" do stranice Aca Informacija on udara na ono najprizemnije za najprizemnije.

koliko vidim to mu je i posao, da napravi da se nesto svidja proseku (vecini). ne verujem da ce ikad biti politicar jer obicno ti tipovi nemaju harizmu, previse kapira raju, i dovoljno je inteligentan da bi imao (brzo bi raja pocela da ga mrzi), ali recimo ako krene u politicku karijeru, nece da bude los saveznik.

nesto kao sto je recimo hitleru bio gebels. taj profil

Овакви људи кад причају скупљају им се капљице у угловима усана, за шта увек имају спремну марамицу у жакету

Тако изгледа

vremenom sam naucio doduse da nema razloga da mrzis nesto ako ti se ne svidja. sama tehnika kojom se dolazi do vrha, ako hoces da radis sa ljudima je da se podilazi vecini, nema ni jednog jedinog puta oko toga.
da se prica prica, dovoljno jednostavna da je vecina razume, dovoljno blaga da se vecina slozi itditd.
moze da te nervira to, i generalno jeste ljigavo kad malo zagledas, al mrznja vise ide u ono "hteo bi i ja tako al ne umem" sto racionalizujes kao "hteo bi i ja tako, ali necu" ili "ne bi ja to nikad"

Хејтовање Страје је тако 2011.

Razumem što kelte misliš da imam stav "i ja bi teo tako" ali samo ukazujem na to da je ovaj čovek vučić budućnosti

ne verujem. ministar policije mozda, volimo ih ocigledno mekane tu, ali za vucica ti treba malo vise. treba da izgledas zajebano na neki nacin.

Celt mnogo ozbiljno shvatio

otupeo mi i onako tup smisao za humor valjda, odavno se ne svadjam po internetu nasumicno, pa mi sad zanimljivo i sa ociglednim trolovima da to shvatim kao nesto najozbiljnije i da pisem ko da sam na jebenoj cajanci :)

e jednom sam imao o strajukg za prijatelja na fb nikad nismo reč napisali i slučajno ja preko fona prosledim neku spem poruku na 100tinak svojih prijatelja, znate one virus inbox šatro poruke sa fejsbuka što bile aktuelne ranije, među ostalim i strajikg u frendlistingu. Jedino on mi se obratio u poruci i napisao nešto u fazonu ne želim više da ti budem prijatelj, nema ljutiš tako nešto

prokockao si moje poverenje, druskane :)

Zapata je nacionalno blago

Udjite straji na fb profil. Ne liči li vam svaka slika na poster nacional-socijalističke partije?

A statusi?

"Hajmo plavi naši košarkaši" hahahaha

Ima i novu stranicu zove se TATIN DNEVNIK HAHAHAHAHA kao tu dogodovštine i humoreske njegove dece, sve naravno korektno i prihvatljivo za debile koji vole PRAVE VREDNOSTI