Prijava

Блокираше данас цео град. >:( Има ли краја овом дну?

треба бојкот таксија неки да се организује. ем што су им цијене као да је ово неки беч, ем што протестују због сасвим легитимне и законске појаве смартфон апликације

па пази еј, како људи који нису на неком спектру аутизма могу неиронично да протестују из тог разлога. државу ти јебем

слажем се, али, нажалост код нас се каргоу води као ”помоћ на путу” јер немамо законски регулисану ту делатност... све у свему, подржавам каргоу и сâм сам се једном приликом возио каргоуом. а што се таксија тиче, могли би, тако, и ови из поште да протествују јер им рецимо пејпал преузима посао. тако да је прича крајње глупа, а и држава организује те протесте таксиста... нико од људи да се побуни организује неки бојкот таксија, како ти кажеш, или неки протест солидарности... сећаш се кад су били антивучићевски протести због горива, много блажи него ови са таксистима, па их је држава кажњавала папрено...

ja sam procitao da jedan ucesnik ove teme ima zamrznutu prvu godinu na medicinskom fakultetu i to na afirmativnim merama (ono za rome)

ja samo prenosim to, ne znam koliko je istina

Nasilno rešenje:

Naviti mobilni u 4h ujutru, navući crni duks s kapuljačom, istripovati da si Mračni Vitez i šetati nasumično gradom, pa gde god se ugleda TX tablica, naći najbliži kamen da se grune u šoferku, onda džogirati malo dalje i ponoviti radnju. Par vozila, tri noći uzastopno i počeće protest da im se osipa.

Nenasilno rešenje:

Tokom dana zvati i poručivati vožnje i ne odazivti se na njih. Pa jebenih 100 ljudi u celom Beogradu da se skupi i da zovne po 10 puta dnevno, makar da ih pošteno iscima.

Al' zaboravio Srbin da jebanje treba da je obostrana radnja, lakše je samo naguziti se.

To su sebični majmuni, nisam stigao zbog njihovih jebenih prohteva na vreme na ručak u menzi -_-

Baci im ti ciglu na šoferku, tebe ne sme niko da dira.

A o ostalim stvarima i da ne govorim. Jedna žena umalo nije preminula jer su tog dana blokirali pristup Kliničkom centru.

Jedna žena umalo nije preminula jer su tog dana blokirali pristup Kliničkom centru

A to što su Đilas, Boško i Sergej ritualno zapalili knjigu od čije je prodaje trebala ići pomoć obolelom dečaku, to ništa?

U pravu su. Napisali u saradnji sa Zoranicom zakon kako njima odgovara i sad ovi našli da krše i zaobilaze taj njihov zakon! Mislim, zabole me i za ove druge, pošto je unutar-stranački sukob u pitanju, ali trenutna situacija je takva da samo jedne treba hraniti govnima.

Jedan covek rece: "Ja sam danas pozvao taksi i kad je on stigao, otkazao sam voznju. A sta si ti uradio?"

Au Agilni, za to ne znam. Govana koliko hoćeš kako god okreneš.

Stevčo da li si 1od5 miliona?

Koga god poznajem ili udjem u razgovor, svi prozivaju taksiste. E sad pitam se kako je to moguce, zar nije nekome otac/brat/muz/kum taksista? Ima ih dosta ali nisam naisao na tipa koji kaze e nije tako, moj cale taksista, podrzavam ga. Msm koliko ih ima uopste u bg, verujem da nije to mala skupina

Inace, taksisti dijagnoza, majku im jebem u picku

Ja ne pripadam ni jednoj organizaciji.