Prijava

Haha a ja ovo što si reko za Gvardiolu stvarno neironično mislim hahahh. Bukvalno daj meni blanko ček da dovodim Sterlinga De Brujnea Gundogana i ekipu i isto bi bilo, s tim što bih ja i LŠ osvojio. Trener overrated zanimanje po meni, nešto kao dirigent. Važi brate ti mašeš rukama i vodiš sve i da tebe nema gomila školovanih virtuoznih muzičara ne bi znali šta da rade. Sigurno.

А јеб' га онда брате :D

I to što su svi uvereni da bi Denver bio bolji sa Bilom umesto Mareja mi isto nema puno logike. Kao što si i sam reko, Marej i Jokić dugo igraju zajedno, gotive se, znaju kretnje jedan drugom u napadu, odlično igraju pik en rol. Nisam baš siguran da bi Bil bio u mogućnosti da sipa 30+ poena prosečno u Nagetsima.

denver bi bio bolja ekipa samo kad bi svi bili zdravi + ne bi uopste davali bartonu i mpju da igraju nikad kad se juri ili lomi rezultat nego da se ispucavaju kad krene svima da dodaju malo.

sve ostalo je bonus za njih, jebem li ga.

treba im igraci sto ne igraju ko cigani, kad krene oni da sipaju kad ne ide oni da podviju repove nego malo jaci mentalno. bar jos 2-3 pored jokica.

evo imas primer na prethodnoj strani sta se desava kad zadnji napad ne vodi jokic.

tako je cesto kod njih kad se lomi rezultat ili prpa a nema ga jokic da uzme loptu. mozda bi im i bilo malo bolje da igraju bez njega.

Бољи је поентер, као играч константнији, а има и тренутно нешто мањи уговор (мада безначајно, можда 2-3 милке), премда је Мареј 4 године млађи, има још увек простора за напредак, идеално би било да задрже Мареја и доведу Била, што не знам колико је изводиво јер не верујем да Визардсе интересују Херис и Бартон....
Помиње се и трејд за ЛаВина, Херис, Хамптон, Бол Бол и брдо пикова за њега, то би решило доста ако би Булси пристали на то уопште....

evo imas primer na prethodnoj strani sta se desava kad zadnji napad ne vodi jokic.

Mnogo se digla ujdurma oko toga, a po meni ni to nije bilo tolko loše, samo umesto da Kampaco šutnuo mogo je MPJ iz ugla. Možda im se jednostavno nisu igrali produžeci pa ako uđe do jaja, pobedili su, ako ne uđe jebiga probali smo.

celt
denver bi bio bolja ekipa samo kad bi svi bili zdravi + ne bi uopste davali bartonu i mpju da igraju nikad kad se juri ili lomi rezultat nego da se ispucavaju kad krene svima da dodaju malo.

sve ostalo je bonus za njih, jebem li ga.

treba im igraci sto ne igraju ko cigani, kad krene oni da sipaju kad ne ide oni da podviju repove nego malo jaci mentalno. bar jos 2-3 pored jokica.

А и то је исто проблем, повреде, зато им треба тај трећи играч ако желе легитимну шансу за титулу.... Јер један играч сам са једним добрим и гомилом медиокритета, од којих је део учестало повређен, не може да освоји ништа....

Kampaco je odličan za tim, samo mu daj loptu da igra plejmejkera. Al to ne biva u NBA.

Jokić i Mari su dobar tandem iz jednostavnog razloga što Jokić nema drugog igrača sa kojim bi mogao da odigra bilo šta normalno, sem da mu baci loptu na 6.75 ili pod koš kad ovaj slučajno ostane sam. Mari se dobro kreće, sasvim solidno šutira, ali je nekonstantan. Najveća prednost Denvera je ta što bi gomila vrlo kvalitetnih igrača rado igrala sa Jokićem u timu, a neki od njih nisu najzadovoljniji u svojim klubovima. Ako se ovi reše nekih visokih ugovora i 6-7 sasvim nepotrebnih igrača, rasteretiće roster i napraviti dovoljno love da dovedu prava pojačanja. Do tada teško da će stići i do plej ofa.

...Mari je potencijalno daleko bolji od Bredli Bila, ali ovaj igra na vrhunskom nivou - sada. Nema padove, nema slabe utakmice, kad treba nešto da se uradi uzme loptu i šutne ili krene na koš, nema nedoumice, nećkanja, stezanja ruke. Kalibar igrača Donovan Mičel, Lavin, Buker, Džimi Batler, Kris Pol, Klej Tompson, Irving, Rozir...Kvalitet, konstantnost i ostalo, a ne troši lopte poput Harena i Lilarda niti glumi ludilo kao Vesbruk itd. Erik Gordon bi im legao, Tobajas Heris. Neku veliku zvezdu poput Durenta, Karija, Adetokumpa...Svakako nisu u stanju da dovedu. Ono, ne moraju ni nekoga od ovih, ali ništa se ne mora. Imaš timove koji uzmu po 20 pobeda u čitavoj sezoni pa ne propadne svet zbog toga.

Prijatelji dragi Bredli Bil sve to radi u kaubojskom Vašingtonu gde se odbrana ne igra i brzina igre ili PACE je najviša u ligi (najviše napadačkih poseda imaju), a oni su u bednom istoku na tri pobede ispod plejof mesta. Ubeđen sam da u ozbiljnom timu Bil ne bi mogao da radi to što radi tamo.

Zavisi od ozbiljnog tima. U Lejkersima ili Netsima svakako ne, u Denveru, gde bi imao svu slobodu Marija i Jokića da ga hrani loptama bi. Sem Jokića i Džamala niko nije u stanju da sebi iskreira poziciju za šut, a ostatak ekipe ne da ne dobija dovoljno upotrebljivih lopti već naprosto šutiraju mahom očajno, i tu ne vredi pričati o košarci. Još ih onaj ruki vadi. Nebitno. Da umesto Bartona, Herisa, Milsapa i Portera imaju tri anonimna čoveka koji ne znaju ništa drugo sem da šutiraju i odigraju kakvu - takvu odbranu, bili bi treći u ligi. Krš tim, prosečni igrači, trener koji nije naročito kreativan i to je to. Da se ovaj ne daj Bože povredi, bili bi na dnu bukvalno.

MPJ mi je nedoumica. Očigledno da ina sve što je potrebno da bude ozbiljna zvezda u NBA, ali kao da ima probleme u glavi. Ja, ja i samo ja.

Gledam ga kad dobije neku vrhunsku asistenciju i da koš, u 99% slučajeva iskulira i ne zahvali suigraču koji mu je dodao loptu.

MPJ je petarda i antivaxxer, ima ćaleta koji mu ceo život puni glavu kako je reinkarnacija Džordana i Duranta u jednom telu, tako da ne čudi što ima takav nadobudan stav i što misli da je bolji od svih tamo. Stvarno ima vrhunske predispozicije da bude Durant 2 al džaba kad je bandoglav tolko.

Па МПЈ и јесте био највећи регрутни таленат у генерацији после Беглија, али је сјебао леђа и јбг, али повреда а и дебилна глава (још је лик веган додатно), што је Шмокља поменуо, су допринеле да заостане за потенцијалом доста....

А Бил је ово радио што сад ради и кад су Визардси низали полуфинала плеј-офа и били озбиљна екипа, једино што сад узме нешто шутева више је што има више простора због Воловог одласка.... Лери Ненс би могао бити замена за Милсапа, не прајм Милсапа наравно, али овог сад да, сличне уговоре имају а доста је млађи....

Али добра ствар код МПЈ-а је што има и даље руки уговор, тако да не губе пуно кеп простора за њега јер они баш немају газду као Бруклин, којег боли курац што су отишли 30 милиона изнад луксузног кепа....

Da bre, Kroenke slepča, eno šta napravi od Arsenala, šta se pa ja čudim što ne dovode krštene igrače.

Kad smo kod MPJ, čini se da je veći problem to što im treba kvalitetan igrač pa pokušavaju od njega da naprave superzvezdu preko noći, što je nemoguće. Jeste da je u glavi malo Vladimir Stojković ali zapravo mislim da nije siguran šta ga je snašlo - forsiraju ga da baci 20 lopti na koš svaki put, za šta generalno nije spreman. Klinac je, treba mu vremena da se razvije. Potencijal i predispozicije su neosporni; ako ga srede na mentalnom planu napraviće od njega čudo, koje će se pokupiti i otići u neki drugi tim.