Prijava

prijatelju, mpj je 3 god ukupno mladji od jokica, a 2 god mladji od mareja. ako sa 22 nisi upadljivo dobar nego veciti talenat, to ces i da ostanes.

ne izgleda mi ko neko ko igra glavom pa ce da eksplodira u kasnijim 20tim.

jos par meseca 23 god. to po meni vise ne moze da se gleda kao neiskustvo kurac palac. bilo pre 3 god.

jeste, povreda, itd, al dok nauci da igra ovakav tupav kakav je, dobice reumu i isijas.

porede ga sa durentom jbt.
on je u mpj godinama sipao prosek od 30 poena po utakmici i bio vodja tima. u ruki sezoni je bio jedno 2.5x bolji nego mpj sad.

ok, dobro za hajp ako ga utrape nekome, ali ako sami veruju u svoje lazi onda nisu bas najbistriji.

Kako bre ovaj mrtvi denver sve nešto igra u 3-4 ujutru nabijem ih baš

Najgori termin jebeno, ne znaš dal da legneš ranije pa da se budiš u pola noći ili da ostaneš budan da gledaš i sutra se probudiš u 12 tipa. Jebiga kad su zapadna konferencija. Inače noćaske derbi бостон клиперс

Haha legnes ranije i ustanes u 4 hahahaha

Grifin raskinuo ugovor sa Detroitom. Vredi li ponuditi mu nešto, ima li Denver uopšte cap space? Moje mišljenje je da je on propao još i grđe od Milsepa. Ide u neki Bruklin tipa.

ne bi im bio losa opcija uz milsapa. mozda i umesto

verovatno je ove sezone supak zato sto igra u supackom timu, pa se ne trudi.
ne vidim drugi razlog sto bi sam, svojom platom, otkupljivao ugovor da vise ne igra tu.

Odreko se skoro 40 miliona zagarantovanih za sledeću sezonu. Brate kakav denver ovaj ide negde gde sigurno uzima prsten, lejkersi ili bruklin 1/1.

Druže 40 miliona pa za te pare ja bi dao da me jebe ceo stadion bre

ja mogu da ga razumem, tipa kad vec imas karijeru, milione i biras izmedju tima gde imas neki cilj, postovanje, jebem li ga, i zivota u detroitu i tima koji se supka i npr ne podnosis se sa trenerom ili saigracima ili stagaznam, da ti razlika dal zaradio 40mil ili 20mil i nije neki faktor.

postovanje za coveka ako je to u pitanju, ako je takav u koji god tim da ode ucinice da taj tim bude bolji.

Nema šanse 20 milke, najbolje čemu može da se nada je mid-level exception, on se kreće tu negde oko 5 ili 6 mil valjda. Al opet i to što kažeš, zaradio dovoljno para do sad, vreme je da se juri prsten.

5-6 mil za njega je nista. mozda trenutno ne igra dobro ali da ne jedemo govna, odlican igrac, ima 31 god. ponudice mu vise neko sigurno.

mada, mozda prihvati malo ako upadne u tim sa nekom vizijom ili tako nesto.

sto najgore i mogao bi denver da upadne u neku pricu tu,

The NBA will stage a "Play-in tournament" for teams ranked 7th through 10th in each conference from May 18–21. The 7th place team will play the 8th place team, with the winner earning the 7-seed. The 9th place team will play the 10th place team with the loser of that game being eliminated. The 7th-8th loser will then play the 9th-10th winner, with the winner of that game earning the 8-seed and the loser being eliminated.1

Nisam ispratio ovu novinu. Znači i 10 mesto može da odvede u plej-of. A možeš da ne uđeš u plej-of a završio si na 7 mestu regularni deo sezone.

zar to nije bilo samo prosle sezone, kad su morali da je prekinu?

I ova je skraćena, pa valjda zato.

Mislim da pokušavaju da proguraju da ta promena ostane trajno. Nije loše šta, zamisli uđe neki tipa Čikago i kao deseti sjebe Filadelfiju ili Bruklina.