Denver - NBA

1. Mislim da Bruklin nema neke velike šanse u plejofu, slabi su pod košem. Jeste da su malo kao krenuli da se zanimaju za odbranu ali Kajri i Harden nisu u stanju da čuvaju ozbiljne igrače 4+ utakmica na nekom nivou. Nije zapravo ni Durent. Protiv timova kao što su Juta, Filadelfija, pa i Klipersi i Lejkersi, teeško da imaju šta da traže. Durent izlazi iz povrede, Kajri nije onaj frajer od pre par godina kada je uzeo prsten a Deandre ne može sve sam u reketu. Šta znam.

2. Pa zato su doveli Blejk Grifina. Jes on van forme i sve, al u takvoj petorci ne može loš da bude, Harden, Irving, Durant, Grifin, Deandre Džordan.

3. Harden, Irving, Durant, Grifin, Deandre Džordan.

Još da imaju način da se vrate u tipa 2013., niko im ne bi mogo ništa XD

4. Jeste, Irving draftovan 2011god. Xd

Harden, Irving i Durent su manje više u punoj snazi. Grifin i Deandre su olupine sa puno iskistva.

Ako se lepo ukombinuju, eto prstena. Živi bili pa videli.

5. Kako mi na kurac ide Porter. Uhvati defanzivni skok, Jokić traži loptu da povede kontru a ovaj slepac ga već par puta iskulira, nego on prevodi pa mu da tek kad pređu u napad.

6. Nisam video da su doveli Grifina, to je razumljiv potez. Mada svejedno mislim da neće uzeti prsten, ne samo ove sezone već ni u naredne 2 - 3.

7. Čak se i Grifin odrekao nekih silnih miliona, samo da pređe.

8. Uzeće daleko više miliona na marketingu i stvarima van košarke ako uzmu prsten. Grifin dobro izgleda na dresu, kao i James npr. Mali Kinez sigurno neće uzeti dres na kom piše Dragic ili Iguodala, Avdija...Jok mori, neki lepi dres tipa žuto - ljubičasti, sa imenom nekog tipa što reklamira pepsi ili ford.

9. Thilmo
    Čak se i Grifin odrekao nekih silnih miliona, samo da pređe.

Ja ne pamtim da je neki igrač ovolike pare izgubio, on je u Detroitu imao player option za sledeću sezonu od skoro 39 miliona, a otišao je u Bruklin gde će da primi 1.2 miliona za jednu sezonu. Pa brate mili. Mada koliko sam pohvatao on se od tog Detroitovog ugovora odrekao samo 13 miliona, ostatak će Detroit ipak morati da mu plati, boli ga patka.

10. - Detroit - krš tim, krš grad, monotonija u svakom pogledu.
    - Bruklin - odličan tim, dobra zeza, Njujork, mogućnost da se uzme prsten.

Kao kad menjaš golfa trojku za neki noviji pežo, moraš da doplatiš.

11. Sećam se kad su ga Klipersi na brzinu trejdovali u Detroit, mislim da mukica nije ni znao i čwmu se radi.

I izlazi on iz aviona, okupili se navijači Pistonsa a on kao na saranu da je došao. Xd

12. Ček da vidim da l ima negde snimak.

13. Igrači mogu da rade šta hoće, sav LEVERAGE je u njihovim rukama. Ne sviđa ti se tim u kome imaš zagarantovanih 40 miliona? Nema frke batke, pređi u najbolji tim u konferenciji za 40 puta manju platu. Ali, pošto je udruženje igrača izdejstvovalo da svi ugovori budu u većini zagarantovani, ne moraš ni da igraš više u tom sranje timu a oni moraju da ti plate preko 60% novca od ugovora koji si imao kod njih, i taj novac će i dalje da im se odbija od seleri kepa. I Detroit nesposobni sad mora da mu plaća ostatak ugovora koji su mu inače Klipersi dali. Detroit je proklet leba mi, toliko užasnih ugovora su imali u prethodnih desetak godina, ovo sad je negde u rangu sa Džošom Smitom.

14. Mislim da sam negde pročitao da se Grifin oprostio od 17M dolara, al i da je 13M puno je.

Očigledno da još nije izgubio želju i žar za igrom, samo se upropastio u učmalom Detroitu.

Sve u svemu, biće zanimljiva ekipa za gledati.

15. Jbt mali Pokuševski se ispromašivao u prošloj tekmi protiv Niksa.

Večeras glavni igrač Oklahome, biće od njega igračina.

16. Detroit je proklet leba mi

to im je sve zato sto su usrali milicica :)

17. Pa ne bi me čudilo da su tu neka karma, kosmička pravda i te neke munje u pitanju, od tog prstena 2004. su tako loše trejdove i pikove pravili da je to stvarno neverovatno. Ben Gordon u Čikagu bio sixth man of the year s prosekom od 20 poena, dođe u Detroit zaboravi da igra košarku, Čarli Vilanueva dođe u Detroit, 5 poena manje u proseku, Džoša Smita da ne spominjem. A oni koji odu iz Detroita postanu petnes puta produktivniji igrači: Midlton, Dinvidi, KCP, pa i ovaj Brus Braun što je u Bruklinu sad. Stvarno proklet tim, Miličić bacio neku vlašku mađiju 100%.

18. Šmoklja,da li je GM poznat po krmacama?

19. Hvala na odgovoru.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.