Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ako ispadnu pametni i dodaju kampacu jos minutaze pa makar ne sutnuo ni jednom na kos, mozda i naprave nesto.
nadam se da nisu od onih koji su na foru ne postize puno poena dakle ne treba da igra. posto im treba u odbrani ko lebac. ne znam ni sta cekaju vise, umesto da igra ko plej.
Jel gleda jos neko ovo?
I jel ima ko objasnjenje zasto barton igra ovde kao prvi tim, umesto bilo kog drugog u timu? Mnogo stete pravi upickumaterinu, da ubace nekog samo odbranu da igra, da ne sutne ni jednom na kos, bolje bi bilo od onog.
Bas ne razumem ponekad trenere u NBA.
Gledao sam ja, bolje da nisam jebem ti Bartona i onog ko mu dade loptu u ruke. Promašuju svi otvorene trojke, odbrana švajcarski sir, Maloun probao sa nekom zonom ali ne vredi, njih kao da ponekad odbrana ne zanima uopšte. I jebem mu mater znam da boli ali postavi se nekad neko za neki faul u napadu mamu mu jebem kad već neće niko da skače da proba da zalepi neki ulaz ili da ga makar KONTESTUJE, eno samo onaj Milsep mučenik iznudio jedan faul u napadu i to tako što pojeo lakat Zionov. Nema šanse da ovaj bude MVP pa sve i da Lebron Embid Antetokumpo i Lilard svi poginu, ne smeju da nastave da gube ovakve utakmice.
Doveli Gordona za Herisa i Hemptona, znači Barton još uvek ima da bude tu džigericu da mi vadi jebem li ti glupaka.
https://sportklub.rs/kosarka/nba/jokic-dobio-pomoc-trostrukog-nba-sampiona/
Gordon je vrhčina, al nisu samo njega. Pišu odlazi Barton.
Ovo već izgleda doobro.
Gordona gotivim od onog takmičenja u zakucavanjima, kad je pokraden. Vidim nisu mu neke brojke ove sezone, al biće ludnica kad mu dodaju lopte Jokić i Kampaco, plus MPJ koji je sve bolji.
Bjelica u Majamiju I DE MOOOO
Nadao sam se i da ce da daju bartona nekom timu za ves masinu i 10 pari carapa, al cenim da niko nije hteo da da, nisu ni oni coravi.
Ено и Олдриџа у Нетсима вероватно јбт хахаха
Ne bi me cudilo da i Lejkersi uzmu Oldridza, valjda se ganjaju i sa Dramondom.
Преш'о је већ у Нетсе иако је Мајами већ доста дуго био фаворит (до јаја је за Бјелицу ово јер ће имати и још већу улогу од планиране), а и за Лејкерсе се чује да траже играча 5/4, нисам ГМ, али не знам који ће им курац јебени више, имају Дејвиса, Гасола, Херела, Кузму и Мориса ако затреба и он, а са друге стране Гринов одлазак уопште нису компензовали како су мислили јер иако је већ старији и даље је после Клеја најбољи 3&D играч у лиги, 2/1 им фали, ако им се Шредер опет повреди неће меда моћи....
https://bleacherreport.com/articles/2938270-lamarcus-aldridge-signs-1-year-contract-with-nets-after-spurs-buyout
Treba im 5-ca jer Davis ne voli da se igra centra, Herel je isto 4-ka, Gasol je mator vec, Kuzma je neki hibrid 3-4, Moris 4... Barem ja to tako gledam.
Дап, дап, Кузма је 4-3 хибрид, мислим да је ове сезоне у неким навратима спуштан и на двојку чак, али остали глатко могу петицу да играју, Дејвис и Херел нарочито, а и то су све добри играчи, прегомилани на позиције, док овде имају Шредера, КЦП-а и то је то, неко се повреди играју Карузо и Хортон Такер са телом Евролигаша али са гломазним распоном руку додуше.... ОК, Хортон Такер је клинац и има великог простора за напредак још, али нису франшиза у ребилдингу....
А Драмонд им је одлична замена за Хауарда из прошле сезоне, значила им је итекако таква звер против Денвера и Јокића
https://www.silverscreenandroll.com/2021/3/21/22343383/lakers-want-guard-nba-trade-deadline-rumors-brian-windhorst-espn
A jebeš ti ovakvu ligu stvarno su pičkice ovi što jure prstenje ovako. Šta će Dramond onolka grdosija u Lejkersima kad imaju već pun kurac igrača tu. Još ajde da ima preko 30 kao Grifin i Oldridž pa da kažeš dobro ajde neka ga nek uzme taj prsten kurčev ali ne, 27 godina lik. Ne najbolje sad svi da raskidaju ugovore pa da pređu u Lejkerse i Bruklin pa igrajte onda ko da je olstar utakmica majke vam ga.
Jebi ga, tamo sad to vise ni novac ne diktira nego zelja igraca da igraju u kul sredinama a ne po jutama i indijanama. Polarizacija amerike i te fore.
Ne znam jel to odgovara celom cirkusu tamo ili ce da opeku ove sto predju sa xx na x mil $ da bi osvojili titulu. Ili da uvedu neka ogranicenja.
Verovatno odgovara gledajuci sudije.
Nekako ne lezi ovo... Dzavel i Gordon, mozda eventualno u partizanu ili tako nesto
Čovek kad je draftovan išla reklama za neke hamburgere ili šta već, a on prespavao draft.
Otišao kao debeljko, slučajno dobio šansu jer se prvi centsar povredio...i onda dođe do ovog, u najboljoj ligi na svetu jbt.
https://www.facebook.com/304301822935731/posts/4182253851807156/
Lepo sam ovo napisao, sad će straja da ukrade i postavi na Aca informacija stranici.