Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ako ispadnu pametni i dodaju kampacu jos minutaze pa makar ne sutnuo ni jednom na kos, mozda i naprave nesto.
nadam se da nisu od onih koji su na foru ne postize puno poena dakle ne treba da igra. posto im treba u odbrani ko lebac. ne znam ni sta cekaju vise, umesto da igra ko plej.
Jel gleda jos neko ovo?
I jel ima ko objasnjenje zasto barton igra ovde kao prvi tim, umesto bilo kog drugog u timu? Mnogo stete pravi upickumaterinu, da ubace nekog samo odbranu da igra, da ne sutne ni jednom na kos, bolje bi bilo od onog.
Bas ne razumem ponekad trenere u NBA.
Gledao sam ja, bolje da nisam jebem ti Bartona i onog ko mu dade loptu u ruke. Promašuju svi otvorene trojke, odbrana švajcarski sir, Maloun probao sa nekom zonom ali ne vredi, njih kao da ponekad odbrana ne zanima uopšte. I jebem mu mater znam da boli ali postavi se nekad neko za neki faul u napadu mamu mu jebem kad već neće niko da skače da proba da zalepi neki ulaz ili da ga makar KONTESTUJE, eno samo onaj Milsep mučenik iznudio jedan faul u napadu i to tako što pojeo lakat Zionov. Nema šanse da ovaj bude MVP pa sve i da Lebron Embid Antetokumpo i Lilard svi poginu, ne smeju da nastave da gube ovakve utakmice.
Doveli Gordona za Herisa i Hemptona, znači Barton još uvek ima da bude tu džigericu da mi vadi jebem li ti glupaka.
https://sportklub.rs/kosarka/nba/jokic-dobio-pomoc-trostrukog-nba-sampiona/
Gordon je vrhčina, al nisu samo njega. Pišu odlazi Barton.
Ovo već izgleda doobro.
Gordona gotivim od onog takmičenja u zakucavanjima, kad je pokraden. Vidim nisu mu neke brojke ove sezone, al biće ludnica kad mu dodaju lopte Jokić i Kampaco, plus MPJ koji je sve bolji.
Bjelica u Majamiju I DE MOOOO
Nadao sam se i da ce da daju bartona nekom timu za ves masinu i 10 pari carapa, al cenim da niko nije hteo da da, nisu ni oni coravi.
Ено и Олдриџа у Нетсима вероватно јбт хахаха
Ne bi me cudilo da i Lejkersi uzmu Oldridza, valjda se ganjaju i sa Dramondom.
Преш'о је већ у Нетсе иако је Мајами већ доста дуго био фаворит (до јаја је за Бјелицу ово јер ће имати и још већу улогу од планиране), а и за Лејкерсе се чује да траже играча 5/4, нисам ГМ, али не знам који ће им курац јебени више, имају Дејвиса, Гасола, Херела, Кузму и Мориса ако затреба и он, а са друге стране Гринов одлазак уопште нису компензовали како су мислили јер иако је већ старији и даље је после Клеја најбољи 3&D играч у лиги, 2/1 им фали, ако им се Шредер опет повреди неће меда моћи....
https://bleacherreport.com/articles/2938270-lamarcus-aldridge-signs-1-year-contract-with-nets-after-spurs-buyout
Treba im 5-ca jer Davis ne voli da se igra centra, Herel je isto 4-ka, Gasol je mator vec, Kuzma je neki hibrid 3-4, Moris 4... Barem ja to tako gledam.
Дап, дап, Кузма је 4-3 хибрид, мислим да је ове сезоне у неким навратима спуштан и на двојку чак, али остали глатко могу петицу да играју, Дејвис и Херел нарочито, а и то су све добри играчи, прегомилани на позиције, док овде имају Шредера, КЦП-а и то је то, неко се повреди играју Карузо и Хортон Такер са телом Евролигаша али са гломазним распоном руку додуше.... ОК, Хортон Такер је клинац и има великог простора за напредак још, али нису франшиза у ребилдингу....
А Драмонд им је одлична замена за Хауарда из прошле сезоне, значила им је итекако таква звер против Денвера и Јокића
https://www.silverscreenandroll.com/2021/3/21/22343383/lakers-want-guard-nba-trade-deadline-rumors-brian-windhorst-espn
A jebeš ti ovakvu ligu stvarno su pičkice ovi što jure prstenje ovako. Šta će Dramond onolka grdosija u Lejkersima kad imaju već pun kurac igrača tu. Još ajde da ima preko 30 kao Grifin i Oldridž pa da kažeš dobro ajde neka ga nek uzme taj prsten kurčev ali ne, 27 godina lik. Ne najbolje sad svi da raskidaju ugovore pa da pređu u Lejkerse i Bruklin pa igrajte onda ko da je olstar utakmica majke vam ga.
Jebi ga, tamo sad to vise ni novac ne diktira nego zelja igraca da igraju u kul sredinama a ne po jutama i indijanama. Polarizacija amerike i te fore.
Ne znam jel to odgovara celom cirkusu tamo ili ce da opeku ove sto predju sa xx na x mil $ da bi osvojili titulu. Ili da uvedu neka ogranicenja.
Verovatno odgovara gledajuci sudije.
Nekako ne lezi ovo... Dzavel i Gordon, mozda eventualno u partizanu ili tako nesto
Čovek kad je draftovan išla reklama za neke hamburgere ili šta već, a on prespavao draft.
Otišao kao debeljko, slučajno dobio šansu jer se prvi centsar povredio...i onda dođe do ovog, u najboljoj ligi na svetu jbt.
https://www.facebook.com/304301822935731/posts/4182253851807156/
Lepo sam ovo napisao, sad će straja da ukrade i postavi na Aca informacija stranici.