Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zamisli sta bi bilo da ga je Parizan uzeo pod svoje na vreme
партизаи
Lično sam se nadao da će uzeti tipa Lavina, Tobajas Herisa, Batlera...Mada je i bilo nerealno očekivati tako nešto. Sa Oladipom bi vrv dobro prošli, mada - ovo je pun pogodak. Obojica mogu da brane reket vrlo dobro, Gordon je skroz ok i u napadu, skaču...A i rešiše se Herisa o istom trošku. Sad već liče na tim.
Al sad kad pogledaš, oni nemaju izrazitog šutera tipa Bogdana.
Marej može, ali je nekonstantan. MPJ pogađa, pogodi i Barton, al nemaju nekog Peju.
Nagruvali se pod košem, jer Jokara mek je, al treba neko i tricu zabit.
Bukvalno, kad bi pogađali više otvorenih trojki, kojih imaju baš dosta, bili bi u top 3 na zapadu sad sig. I koji je pa Kampacu kurac kad smo kod trojki, sećam se na svetskom da je sipao ko nenormalan, a i u Realu je važio za solidnog trojkaša, dal je moguće da ne može lik da se navikne na daljinu NBA trojke.
Gordon paše
Zato što je u odbrani ko duraselov zec. Umor baš mnogo dosta utiče na procenat za tri.
Dobro se Gordon uklopio. Viđećemo.
https://youtu.be/QqWbJJ5gkXs
Dobar ovaj mali mršljak, 19god.ima samo.
nisu ni nba timovi budale, pokupe klince iz evrope pre nego sto ih ovde provale da su dobri.
pokusevski, za god dve, da ga dohvati neki kondicioni trener ko jokica, naroka steroidima ili sta vec piju sad tamo i bice odlican igrac.
Ako se ne skrlja u medjuvremenu. Već se patio sa kolenom, na svakoj ima onu traku na ramenu. Gadno bre, igraš 80 utakmica godišnje sa takvim telom, u najjačem ritmu. Treba izdržati..
ima 19 god, ako se raspadne od trcanja i skakanja i nije za kosarku.
Pa to. Može samo jači da bude.
Da, Derik Rouz npr tek kreće u pravi pohod.
Naravno da se pretpostavalja da će ostati zdrav. Gore po njega bi bilo da je kao debeli Zajon tj manje bi šanse bile da ostane čitav.
Nego, jesi li razmišljao o mijenjanju tvog čemernog majndseta recimo na četiri crne misli o maloj djeci što boluju od kuge, raka, tetanusa... nekako isforsiras sebe da pomislis na za početak jednu srećnu ili makar neutralnu stvar?
Ja ne mislim da Melk ima čemerni majndset. Dosta toga je proživeo, barem iz ovoga što je govorio na forumu tako da verujem da je čovek optimista.
Samo problem je kad se zagrebe ispod mejnstrima i ukoliko to ne odgvara teoriji "sve je slučajno i sve je haos u svetu".
Problem je kad se traži istina jer ona zna da boli i može da bude neprihvatljiva odnosno nesvarljiva za nekog pojedinca.
Kao npr. kad se glavni finansijer SZO i najveći humanista nađe u Epstinovoj knjižici gostiju. I imaš materijalne dokaze ali ti biraš da to okarakterišeš kao teoriju zavere.
Zašto? Zato što je tebi to neprihvatljivo. Jednostavno, odbijaš da veruješ da je to istina. Da jedan Bil Gejts može biti blizak prijatelj sa takvim čovekom, ili još gore učestvovati u sličnim radnjama.
Iskreno, bitno je da olakšaš sebi psihički i to mi je potpuno u redu.
Ali ne možeš da druge ljude okarakterišeš ovako ili onako zato što ti zabijaš glavu u pesak.
Vjerujem da je prvi čovjek szo pod velikim pritiskom i shodno tome morao je naći neki ventil. Lako je samo kritikovati, treba se malo staviti i u njegovu kožu.
Naravno da se pretpostavlja da će ostati zdrav, ne bi ga drugačije uzimali u tim i potpisivali nekakve ugovore sa njim. Ali je momak već imao težu povredu i to mu je, koliko na draftu, stavljano kao otežavajuća okolnost, što i nije neko čudo - razvijaće se do 25. konstitucija mu je krajnje neatletska, i u takvim uslovima teško je očekivati da igraš 80 utakmica godišnje u superjakom tempu i ostaneš čitav. Nema veze sa mračenjem već je realnost takva kakva je, i šta da se radi. Za Zajona baš strepim, ne znam kako će kolena i zglobovi izdržati onu težinu i silu, pogotovo što je duel igrač. Nije predvidjeno, kao što ni Nadal ili Mari jednostavno nisu predvidjeni za tenis - zato su se onoliko i kvarili. Mogu Lebronu jako puno da zahvale, pošto je napravio (ne samo on naravno) pravu revoluciju što se tiče treninga i negovanju tela uopšte. Ne bi me čudilo da u skorijoj budućnosti vidjamo ljude koji igraju vrhunski basket i sa 40
https://www.youtube.com/watch?v=ZKmaNoGQ_Ak&ab_channel=NonstopSports
Pa naravno da će LeBitch da igra do 50te godine kad se puca steroidima i hormonima rasta i kurcima palcima. Da pitamo Trajforsa on bi reko da možda koristi i adrenohrom, i ja bih mu možda čak i poverovao. Eeee čamugari prokleti, gde vam je sporcki duh, igrajte malo onim sa čime ste rođeni, koristite malo glavu a ne sve na snagu i mišiće i drogu. Biće Pokuševski ok kad mu daju te dobre droge, pogledajte Antetokumpo na šta je ličio pre NBA.