Prijava

Koji nacista strašno

ok mrznja prema jevrejima=nacizam posto normalni ljudi ne mogu da mrze jevreje oy vey

Nisam reko to, ali ovi argumenti mi smo bela rasa a jevreji govna vuku na tu stranu.
Svejedno mi nije najjasnija mrznja prema jevrejima iz drustva u kom jevreji nisu imali neki uticaj ili faktor da istorijski budu meta za mrznju.

Rasizam i nacionalizam je malo tupava stvar, cvrsta ubedjenja i religija su generalno sranje, nije bitno koja je.

довођење у питање ичега икада што јевреји раде =/= нацизам

дакле, када смо то установили ја питам: јел могуће да има иког у 2019. да му није јасно да тројни пакт израел, уса, саудијска арабија уништавају блиски исток већ деценијама? јел толико тешко видети да је америка мала пудличица израелска за блиски исток?

а не брате крив је садам... не... или бин ладен... или... асад?

Jebem li ga, do sad sam se uhvatio da do generalizacije dolazim ili kad nesto necu ili kad ne mogu da razumem. Samim tim izbegavam to sranje koliko mogu.
Bar oko stvari koje imaju efekta na to kako tumacim realnost oko sebe.
Kriviti ameriku i izrael za sve na bliskom istoku je generalizacija.
Krivi su i francuzi :)
I lokalna kultura i sami muslimani medjusobno, koji se ne podnose. Ovi se okoriscavaju situacijom i ne pomazu da se razresi nego dolivaju benzin na vatru.

izvini zasto je nacionalizam los

Svedska bi jela govna da ne uvoze strance sa svojim natalitetom. Kao i vecina tih zapadnih zemalja.
Svesni su toga i oni.
Mozes da budes cistokrvna zemlja i da stagniras ekonomski ili da pojedes malo govna i da ti prosek bude bogatiji za to sto ti siromasni stranci nabiju bdp poprilicno jeftino.
Da ne pricam sto imaju i luksuz da privlace i skolovane.

Ne kazem da je ovo drugo lose, ali nije izbor takav. I svajcarci imaju partiju za te sa sela, sto su ekstra protiv stranaca, na sta je generalni argument, ko ce da te leci matorog, brise ti dupe i finansira penziju picka ti materina jalova.

Jevreji >>>> Nejevreji

Izrael >>>> Neizrael

Toliko

hahahaha ovo da ne postoji trebalo bismisliti

Ako cemo iskreno pravoslavci = jevreji za sve katolike.

Nacisti tamanili jevreje i srbe
Ustase tamanile jevreje i srbe
Jevreji nosili kapitenske trake u nemackoj
Srbi nosili kapitenske trake u zagrebu
Jevreji bili logorasi
Srbi bili logorasi

50-70 godina kasnije, Srbi:

Ua jevreji oni su kancer drustva napred hitler

Srbi = kurtonski kapacitet za primenu istorijskih priključenija

celt
Kolko jevreja poznajete, sta su vam uradili pa mrznja?

Problem je što niko od njih ne poznaje nijednog Jevreja, Hrvata ili Bugarina. Meni je draže da sedim i pijem sa Jevrejima, Hrvatima i Bugarima koje poznajem nego sa velikom većinom Srba iz mog okruženja. Klasifikovati ljude kao difoltno dobre ili loše vodeći se isključivo po veri, naciji ili rasi je ravno majmunskoj podeli na nas sa ove strane pojila i ona govna rođena sa druge strane.

Kulturološka podela je već nešto drugo... Nismo isto ja koji sam u životu video štošta više od par stotina kvadratnih kilometara oko zavičaja, koga su roditelji odgajali da bude pošten i zanima se da upoznaje druge ljude i saznaje razne stvar, kome su ćale i deda sa kevine strane usadili da tera pravdu i ne da na sebe i da ima smisao za kolektivno dobro i neko kome je od malena usađeno da je Ceca srBska maika, da su Hrvati i Bugari govna, da je bolje da imaš platicu 30 iljada svakog prvog i da ćutiš jer uvek može gore i da se ne buniš protiv vlasti i gledaš samo svoje dupe.