Bokserski spektakl u najavi

1. hahahah jos ovaj lik veljkov ortak delio moju stranicu na instagramu a ja kacio cecu onu sliku sa katalogom bele tehnike

2. jedno je uros timic druze a drugo je lik koji ima boze sacuvaj para na raspolaganju i gomilu ljudi oko sebe koji bi me potrgali na ulici

3. ih bas ce on da salje ljude na svakog ko pise lose o njemu na netu,
    ko je taj njegov drugar sto ti se javio..sta ti je reko

4. Paa nijee istoo kad mu hejter posalje poruku u DM
    I kad neko objavi da ga je u BL nokautirao Srbo sa Starcevice, obicni smrtnik xD
    To mu rusi reputaciju xd

5. pa dobro to jeste..ovo je malo gore..steta sto je sajt ovako mrtav da je kao nekad usrali bi ga po netu gore nego tomu nikolica i kostunicu zajedno

6. Ako si izbrisao, koj će ti kurac to u životu. Nisi dovoljno jak s njima da ratuješ sada. Doći će i oni na red.

7. pa ok je misliti da sam picka, mogao sam bukvalno i da precutim sve ovo niko ne bi ni provalio
    ali eto jedna zanimljivost sa vukajlijashe

8. e jos jedna stvar lik se kune da veljko ne namesta meceve hahahahaha

9. да, многи су у фазону да не намешта мечеве. мсм чак и да им се верује, немогуће је да они мађари падају онако после окржњавања.

а која је твоја страница еру?

10. Koliko su svi prijetili onima sa puje i nista se nije desilo.

Cak i da te napadnu bi bilo super za tebe. Postanes poznat, pozovu te u zadrugu, jebes minu vrbaski pod tusem i jos dobijes pare.

11. реално.

па добра је то страница, откуд те знају баш тачно ко си

12. Zato sto vodi stranicu sa svog pravog profila vrv.

13. Haha, sad se mali arkan jos vise siri, jesi vido kako sam mu malo podviknuo odma se usro picka!

14. Eh, a nekad su gusalji jurili jebaca po cacku

15. Манијак

suzu lijem.

youtube.com/watch?v=lOomW6o55FQ

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.