kolko sam iscitao komentare, klinac je 2002 godiste
e sad, meni kao laiku, mali deluje kao sasvim fin bokser, odma na pocetku krenuo udarce u telo, pa onda ono kad je zamanuo i skoro ga promasio pa sudija odma prekinuo da mu da opomenu hahaha, inace da ga je pogodio vratio bi ga u 1996.
e sad, posto klinac ima tipa 16-17 god sigurno nije njemu niko dao ikakve pare, nego je sa trenerom sve dogovoreno po meni, trener kad je video da ce mali verovatno da raskupusa ovoga bacio odma peskir...a mali def nije imao pojma ista
ili druga opcija ucenjeni nekako da moraju da puste i onda namerno bacili tako odma na pocetku da se bas vidi da je namesteno
bila bi fora da ga je poslao u nokdaun i da je onda posle toga predao
e sad, meni kao laiku, mali deluje kao sasvim fin bokser, odma na pocetku krenuo udarce u telo, pa onda ono kad je zamanuo i skoro ga promasio pa sudija odma prekinuo da mu da opomenu hahaha, inace da ga je pogodio vratio bi ga u 1996
Ispravna je opomena, ne možeš udarati veslanjima, donjim dijelom rukavice i ručnog zgloba jbg
krupovrbaski zmaj
nisam ni znao za to pravilo, ali ima smisla.
Udarna površina je fino obilježena na rukavicama za amaterski boks, u ama van ovoga ne boduju, a u svakom su zabranjena tipa otvorenom rukavicom, unutrašnjom stranom rukavice, bočnom stranom šake i ručnim zglobom.
Јел постоји неко логично објашњење зашто је меч са Милошом прекинуо његов угао?
moglo se desit da ovaj pogodi veljka.
kolko sam iscitao komentare, klinac je 2002 godiste
e sad, meni kao laiku, mali deluje kao sasvim fin bokser, odma na pocetku krenuo udarce u telo, pa onda ono kad je zamanuo i skoro ga promasio pa sudija odma prekinuo da mu da opomenu hahaha, inace da ga je pogodio vratio bi ga u 1996.
e sad, posto klinac ima tipa 16-17 god sigurno nije njemu niko dao ikakve pare, nego je sa trenerom sve dogovoreno po meni, trener kad je video da ce mali verovatno da raskupusa ovoga bacio odma peskir...a mali def nije imao pojma ista
ili druga opcija ucenjeni nekako da moraju da puste i onda namerno bacili tako odma na pocetku da se bas vidi da je namesteno
bila bi fora da ga je poslao u nokdaun i da je onda posle toga predao
Ispravna je opomena, ne možeš udarati veslanjima, donjim dijelom rukavice i ručnog zgloba jbg
ok....jel ima neko neko opravdanje zasto je bacen peskir, ili ce u ovoj zemlji sve jebeno da se zaboravlja i gura pod tepih
Udarna površina je fino obilježena na rukavicama za amaterski boks, u ama van ovoga ne boduju, a u svakom su zabranjena tipa otvorenom rukavicom, unutrašnjom stranom rukavice, bočnom stranom šake i ručnim zglobom.
Evo ih divnoćice kleto rejes njam
https://lacasadereyes.com/wp-content/uploads/2015/09/b910_1-600x600.jpg
nisam nikad ni obracao paznju na to.
previse pravila, zato MMA postaje sve popularniji.
Da li mogu da isporzivam ovim putem Veljka Razhnjatovica i da oVO bude najava bokserskog spektakla u hali JASSA u Jagodini?
Veljko ruzhan si, mama ti ima silikone i nosila yeah nanogicu. Ajde da se tuchemo!
hahahaha
odlicna borba nokaut
http://www.mojacrvenazvezda.net/15174/2011/10/25/sabac-moj-crveno-beo?sr_pismo=lat
prvo ga je prebio pa ga je nokautirao
nisam odgledao nmg jos da dam svoj sud
21:02 - KRAJ! Veljko je nokautirao Čomora!
21:02 - Srbin je ponovo bacio Mađara na pod.
21:01 - Počela je druga runda.
20:59 - Kraj prve runde!
20:58 - Mađar je već dva puta bio na podu, Veljko dominira!
20:57 - Prva runda je počela...
u prvoj minuti dva nokauta
procitao sam negde naslov veljko srpski tornado.
ovo je ponižavajuće...
Види се јасно на снимку да је последњи нокдаун једва пипнуо мађара, преко рукавица нешто мало. Вељко стегоноша на олимпијади
наше горе лист, српским мликом задојен
njemu svaki mec traje do tri runde.veljko expres, to treba da mu bude nadimak.ili veljko brzi voz