Bokserski spektakl u najavi

1. pita brzi brod mamu, mama mama jel mogu da imam bokserski mec?moze ali samo jednu rundu..aaa molm tee makar dve.jednu i tacka

2. treba neki protivnik da padne pre nego sto veljko zamahne da ga udari i da se pravi da je u dubokoj nesvesti.kad sudija izbroji do 10 ovaj da se pravi da ne moze da ustane pa da trazi lekarsku pomoc da ga nosilima izvedu iz ringa.posle da da izjavu nekom novinaru: izgledalo je da sam pao iz cista mira ali verujte nije tako, osetio sam veljkov pogled na sebi i to je bilo kao da sam primio strahovit udarac.

3. не знам више из ког замрзивача му ваде ове кесе па овај маџар од 70 борби има 69 пораза а и та једна побједа му је са шабачког вашара 2006. пјевале сања малетић и шикица

4. свака вељкова борба икада
    https://www.youtube.com/watch?v=4SK0cUNMnMM

5. Победило куре мамино.

6. daj neke detalje i tako to....posto sam i ja vec cuo da je par puta dobijao batine tamo

7. није мама стигла да плати незнаног јунака са старчевице, побиједило би пиле мамино

8. nisam cuo da ga je neko tukao. uvijek je on u grupi od makar njih 5.

9. ja sam cuo da je par puta dobio po nosu pa je onda obezbedjenje njegovo islo trazilo likove

"Čomor je odličan bokser, imao je sjajne rezultate. Dugo je 4 i po minuta kad neko ide da ti otkine glavu", rekao je kroz smeh mladi bokser i nastavio.

"U početku kad kreneš da se baviš boksom imaš tremu i strah, ali vremenski dobiješ samopouzdanje i svaka pobeda je otvarenje nekih snova.Sad sam siguran sam u sebe, smatram dasam jači i bolji od svih i da neću doživeti poraz u karijeri".

ok ovome mora da se stane na kraj....druze, nije odlican bokser jer ima 29 borbi, od toga 26 poraza od kojih su barem 22 bila sa smrtnim ishodom. I ne, nije imao nikad dobre rezultate.

i ne, niko ne ide da ti otkine glavu posto u 8 meceva nisi primio nijedan jedini udarac jebeni

10. mada verujem da ce te neki ovde na sajtu podrzati jer si grobar

11. Petar Pan Pezo$
    mada verujem da ce te neki ovde na sajtu podrzati jer si grobar

shots fired

12. Veljko izazivam te jebemite usta krvava kakva namestaljka kako mlako udara pickica mala mrs

13. jel ima negde snimak borbe

14. WWE realniji no ovo, ovo saginjanje u početku, kao da su vežbali
    https://www.youtube.com/watch?v=TRmQY2y-NW0

15. Nemoguće da glumi ovo, jednostavno je toliko retardiran da ne kapira kako mu nameštaju ove nazovi borbe, neki kevin švaler kešira pare

16. comor pada i na dodir.ne mogu da verujem da je ovoliko ljudi gledalo mec mozda ceca pravi sendvice za publiku

17. Pezose otkidanje glave se odnosi na veljka

18. haha iskljucili komentare na snimak

19. јел могу бар да намјесте а да буде мало мање очигледно, лик стоји и не мрда се, чека да га цецимир удари. Па да хромозом мање има опет не би био толико мутав. А погледај му оне назови ударце на крају, болније изгледа и кад Џон Сина и Трипл Ејч замахну један на другог

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.