Prijava

Beograd je sad azil za seljake iz svih krajeva

bg nije najružniji glavni grad na svetu. recimo kairo je baš odvratan. čuo sam tirana da je isto gadna. pa tamo po bangladešu, gradovi nisu nešto, .. delhi indija nije ugledan i tako..
ali kad pričamo o kairu, nešto se mislim, kako su dozvolili da nakon onakvih velelepnih gradova na tom području, starih po nekoliko milenijuma.. da se srozaju. Teba (sada luksor), Aleksandrija.. pa gore uz Nil ka Asuanu... (namerno kažem gore, iako je dole, jer su egipćani imali kontra pogled na mapu, itd..).. Nije se znalo šta je lepše, piči umetnost, blagostanje, prelepi hramovi zidani i oslikavani sa ukusom i stilom.. Sve obojeno, odrađeno baš profi i svetski što se kaže. Današnji kairo ko od blata da je ceo, braon, ružan baš.

Tako i bg, mi možda mislimo za par hiljada godina tu će biti metroi, leteći automobili, civilizacija višeg reda... kultura. A ono možda već odavno dostigao plafon razvoja i sad samo tone i tone u sivilo.

zaključak, možda bg i nije loš kako se čini. treba ga cenit.

Upravo to, Arapi. I to ne islam kao islam, vec bas Arapi. Recimo Saladin koji je bio Kurd je poprilicno obnovio i sredio Egipat. Mozda Car moze malo bolje da izdetaljise o tome. Ali znam da su Arapi usrali Egipat.

Mozda Car moze malo bolje da izdetaljise o tome

У свега пар постова изопаљивали сте толики бараж огавних будалаштина, да ме искрено мрзи да трошим време на објашњавање. Немој замерити.

Beograd su ubili komunisti. Tito i ekipa

Jedino što će u budućnosti vredeti u njemu, biće ono što Vučić bude osmislio i napravio
https://www.danas.rs/beograd/evo-kako-ce-izledati-savski-trg-foto/

Beograd je prerasla turska kasaba. I po uredjenju i po mentalitetu. Bio i ostao.

Pa znaš kako, možda se u budućnosti pojavi neki novi Pešić, i napravi čuda. Bg je rušen kroz istoriju nekih četrdesetak puta, i to mu je u velikoj meri odredilo identitet. Ali svoj zenit je svakako dostigao šezdesetih, sedamdesetih i ponešto osamdesetih, kada je zaista ličio na kosmopolitski grad, davao vrhunsku književnost, poeziju, film, odličnu muziku...Danas kvalitetni ljudi žive i kreću se po rezervatima, no dobro - Beograd je dizao glavu već toliko puta kroz istoriju, ova trenutna garnitura, posmatrajući stvari sa izvesne vremenske distance, biće apsolutno beznačajna i potonuti u zaborav. Nadajmo se da neće uništiti još nenadoknadivih spomenika i znamenitosti.

Ne brini se druze beograd je uvek voleo pesnike :(

Lik se hvali time sto je beogradjanin... HAHAHAHAHAHAHA

Beograd je manji od Budimpešte.

Takoreći predgrađe, a tu je i Bukurešt.

jeste ali su to nebitniji geopoliticki gradovi, bg je centar balkana jer je na putu ka turskoj, koga boli kurac za bukurest u karpatima. budimpesta nije balkan nego evropa i to kurac srednje evrope gde nikoga ne boli kitica za budim kad je tu beč ili prag

Ада чуш јадан , нема Београђана у Београд,какво је то питање?

Мислим да за култивисан народ где год да живи има места и тако и треба да буде,на крају крајева Београд је метропола и место за све Србе и оне које се осећају тако, а за то што се буните што живи свакаква олош то окривите комуњаре, јер су они козама улазили у салонске станове ,протерали и побили све што је било образовано,питомо и људско

смрт комуњарама шугавим

komunjare komunjare vi volite samo pare