Prijava

Geografski insitut iz Londona pokrenuo kampanju za premeštanje nultog meridijana iz Griniča u Kupinovo, kako bi bio ustanovljen Kupinovski meridijan, a sve da bi Šabac i zvanično bio zapad.

https://i.gyazo.com/b523d8948864616267ec8aab5fc81035.png
prosecna osoba koja postuje na ovoj temi (ne racunajuci bombasa)

Svaki dan kada Zapata vokaruje je dobar dan. Najjača tema u poslednjih godinu i tri meseca.

Ima ona anegdota kad je zagrebački Jugoton uputio Endi Vorhola u Šabac da pregovara sa Majdom Sepe oko zajedničkog albuma sa Velvet Andergraundom (tad ona nemica Niko nije bila ni u priči)

Elem, zaboravio sam detalje, sve u svemu Endi je jeo sladoled od čokolade u galateriji pokraj kultur-centra Šabac i jebiga zaboravio je da zatraži salvetu. Nastupio je skandal ali malo se o tome zna zbog njegovog renomea

Svaki dan kada Zapata vokaruje je dobar dan. Najjača tema u poslednjih godinu i tri meseca.

+111

Ilon Mask prebacuje celokupnu proizvodnju Tesla Model S u Šabac. Najavljuje i da će za SpaceX sva lansiranja i testiranja od naredne godine biti iz bare Trskovače. Svaki put kada Falcon Heavy poleti ka Marsu sa razglasa će biti puštani Goblini - Daleki Put.

Грета Турнберг некада је била сасвим задовољна својим типичним малим животом горње средње класе. Понекад би јој омот од Milky Waya ветар однео поред канте, на шта се она не би освртала, јер покупиће неко други. И није да је гајила неки нарочит отпор према екологији - просто јој није скретало пажњу, било је и животнијих питања.

А онда је на интернету видела слике Шапца

barak obama je bi prosecan sabacki rom dok mu sabac nije dao snagu da postane prvi crni predsednik amerike. u svojim memoarima je napisao :"secam se detinjstva. puno dece, malo para. prezivljavao sam prodavajuci gvozdje na sabackom vasaru.jedan dan sam rekao da je dosta, pogledao oko sebe i kao da mi je taj grad, taj sabac dao snagu da se promenim. pozdravio sam oca i majku, bracu, sestre i krenuo put amerike da ostvarim svoje snove. ah, taj sabac..."

sabacki vasar je jedan od najkulturnijih dogadjaja u srbiji tokom godine
change my mind

Kad se pogleda iz svemira, negde oko Misara do Save se vidi cuveni Sabacki zid koga je pre 1000 godina podigao cuveni Sabcanin Mrkonja iz dinastije Zelenovica da speci Beogradske i ostalosrpske krezave vandale da na konjima upadaju u grad i unistavaju cuvenu Sabacku kulturu

kad oces da izvadis vizu za Sabac moras da popunis formular na kom je jedno od pitanja:
"da li ste ikada pripadali SNS-u ili obavljali aktivnosti za SNS?"
formular mora da se licno odnese sa pasosem i dve skorije slike u Sabacku ambasadu kod kalenica pijace.