Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Je l dobio Bil ili Soros?
Uhapsi li ih tramp buhahah
#ŠećerStop
#KofeinStop
#FermentisaniProizvodiStop
#KoloidalnoZlatoISrebro
#Disanje
#Kiseonik
#Meditacija
#BalansiraneFrekvencije
#GumeniĐonStop
#NeRazbijajKontaktSaMajkom #HodajBosPoZemlji
#ElektroMagnetnaBića
#UniverzumUNama
brate moj....šta je ovo koj kurac
Covek se drogira i lepo mu je
Turšija i slatkiši stop, LSD može.
Lepa logika.
Aj ti ovo kao trolujes, ali stvarno ima likova koji veruju u to.
Tu ga
#jebanjepudllestop
Joj što volim što ćemo se ovako naprasno probuditi lupiće vas po čelenki ni svesni niste
Od kako mi je brat završio u ludari na par nedelja zbog istog više ništa od gudrovine ne pipam, ko oće da se lepi najpre da poseti psihijatra da se utvrdi jel sve ok s glavom
A realno gledano, ovo što ja vidim sada s dekalcifikovanim žlezdama i čakrama u punom spinu ne može se porediti ni sa čim.
Snove da ne spominjem, lucidan život najjači život
Brate, posjeti ti psihijatra.
Uzmi one prizvode masovnog unistenja ljudske aure i ume zvane tablete za smirenje.
Imam dojavu da su to napravili pripadnici deep statea da uniste slobodu uma i sputaju moc budjenja pojedinca samim tim i zemlje.
#stopksalol
#stopxanax
#stopbendzos
#stoplexilium
Kineska Elita koju su stvorili Rokfelerovi sada nema drugog izlaza već kopa dublju jamu optužujući Američku vojsku da je ona kriva za biooružje zvano koronavirus. Ovim su sebi zapečatili sudbinu jer se narod samo još više budi i paničari, te se u mnogo većem broju okreće istraživanju "teorija zavere" dok su pod ključem. Srećno buđenje još jednom narode moj
da
sad me zove soros kaze uhapsili me trampovi vojnici koje je iskrco po evropi dok traje korona, moracu lagati narod fa sam dobio koronu a ne da su me uhapsili zbog pedofilije. Strasno
Je l ste vi ozbiljni ili sta?
Kako nisam Bohore, zove me Soros kuka kako mora lagati da je dobio koronu a Trampovi ljudi ga uhapsili. Tramp mi pise na viber vidje li sto sjebah matoru budalu, a ja cutim jer sam dobar sa Bilom Gejtsom.
#zemljasebudi
#hodajbospozemlji
#navuciupalumjehura
#dapecedoksoras
ja sam i dalje u dilemi da l' triforce troluje ili je stvarno ozbiljan
https://youtu.be/aFWvgf4EmLU
Sami procenite
"Da bi se novo izgradilo, staro najpre mora da se srushee"