QAnon

1. Evo jednog pitanja za sve koji čitaju: Koliko vas poznaje nekog ko poznaje nekog ko se zarazio koronavirusom? Koliko vas poznaje nekog ko poznaje nekog ko je umro od istog? Ne kažem da virusa nema, već pitam čisto informativno jer se radi o tome da mediji lažu, a mi i dalje kupujemo priču.

2. Tihi rat traje, a mi spavamo

3. Brate, korona mozda nije to sto se predatstavlja, ali zar stvarno mislis da je predsjednik amerike borac protiv zla, zvuci ko los DC strip brt

4. Bilo ih je 3 kolko ja znam. Prvi je ubijen, drugi je ućutkan i/ili potkupljen, treći im je vala baš šukno

5. Deep šuk for a deep state

6. Ai brate u sta ti vjerujes :(
    Moje saucesce brt

7. Evo jednog pitanja za sve koji čitaju: Koliko vas poznaje nekog ko poznaje nekog ko se zarazio koronavirusom?

Lično poznajem 3 čoveka koja su zaražena koronom i još barem toliko ljudi koje znam iz viđenja

8. Jel iko od njih u životnoj opasnosti?

9. Jel iko od njih u životnoj opasnosti?

jeste, prijatelj koji radi kao patolog i profesor na med. fakultetu - oba plucna krila su mu bila na izmaku prekjuče, radila se doslovno sa 25% snage

10. U jbt.. jel pušač? Zajebano jako, ako možeš preporuči mu da se alkalizuje, bar jednom dnevno kašičicu sode bikarbone i naravno vitamin C, želim mu sve najbolje

11. https://youtu.be/sjbnnjRon7o
    Ovde jasno možete provaliti na koji način inficirana elita komunicira sa svojim bratstvom putem masovnih medija, setite se - simboli i subliminalne poruke su način na koji oni operišu u sistemu tajnih društava

12. Elita ovo radi, jebe joj se da: komunicira sa svojim bratstvom putem masovnih medija

13. Brate da se razumijemo, glumci voditelji pjevaci nisy elita, zna se sta je elita

14. Aman Cokula, šta se raspravljaš sa ovim likom, njemu samo tekstilna industrija može pomoći u ovom momentu.

15. Meni je preinteresantna tema, bravo Triforce prijatno me iznenađuješ

16. Bobi aćemo da se naslađujemo sutra ti i ja kad ih šok strefi ekekeke, poslednji pozdrav šaljem ovoj eri interneta gde nas lažu, od sutra kreće naša ljubavna pjesma
    SVE VAS VOLIM LUDACI MOJI, VIDIMO SE ZA PAR DANA <3 <3 <3

17. Hahah to majstore, od sutra Sunce ulazi u naše živote, sloboda nam stiže zajedno sa bratstvom sa dobrim ljudima, istinu je nemoguće kontrolisati, a to znači da nam se smeši pobeda! Praktikovaćemo jebanje kurcem u svaku raspoloženu kuju, jer znanje mora da se širi! Ostavimo ego po strani, intimnosti, ljubavi i vernosti bez! OBOŽAVAM TE JAVI SE ZA PIVO JER, PAJSAD- VIDIM DA NAS ZANIMAJU ISTE TEME ;) HEHEHE NE ZABORAVI NIKAD- DOBAR ČOVEK NE TREBA DA OSEĆA KRIVICU

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.