QAnon

1. I know of no reason
    Why the Gunpowder treason
    Should ever be forgot!

2. Moram ti reći Triforce da mi je baš, baš drago što si se izvukao, znam da poslednje dve i po godine otprilike nisi stajao, da si se borio lavovski, cimao, radio i trudio. Što je još bitnije- lova te je promenila na bolje, što govori o tome da si oduvek kvalitetan čovek i drago mi je što je takav uspeo, osveženje u moru ološa koji gazi druge da bi se domogli nečega. Uživaj matori
    youtube.com/watch?v=X7ckgBFXKBA

3. Budi li se zemlja aloo

4. Decko drka na Trampa, ovo jos vidio nissm

5. Svrš svrš :)
    Biće još stvari koje još nisi video samo polako ako ti je promaklo ovo poluvreme sledeće neće sigurno ne boj se

6. Dakle pošto smo naučili da je najlakši način da se dođe do istine taj da se jednostavno izvrne ono što mejnstrim tvrdi, ja vam dajem mali domaći zadatak:
    https://edition.cnn.com/2020/04/08/tech/5g-coronavirus-conspiracy-theory-trnd/index.html

7. Triforce je u pravu Trampolina je Cyrus a njegov zet Dzerard Kusner je dugo ocekavani Jeverjski mesija oni zajedno ce spasiti svet kad izgrade treci hram... Nema sta da se plasite spasice nas i i anonimni internet paranoici koji traze neki smisao u recima drogiranih poznatih licnosti... Ovo sve ce izaci na dobro, na kraju cemo svi jebati sisate plavuse u svemirskom brodu koji ide za mars!

8. https://www.qmap.pub/
    HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH VRIŠTANJE DANAŠNJI POSTOVI SU SUVO ZLATO xD xD xD

9. EVO VAM DOKAZ KAKO SE MANIPULIŠE SNIMCIMA I KAKO SE PRAVI MASIVNA HISTERIJA.

https://www.youtube.com/watch?v=GnwbaZ7j7FM

SAMO OVCA NE MOŽE DA VIDI DA SE IZA OVE HISTERIJE KRIJE NEŠTO. DA LI JE TO PRISILNA VAKCINACIJA ILI 5G MREŽA JOŠ NE ZNAM ALI OPET SAMO NAIVAN MOŽE DA POVERUJE DA JE SVE TO SLUČAJNO.

10. Uzmi prelistaj temu od početka

DA LI JE TO PRISILNA VAKCINACIJA ILI 5G MREŽA JOŠ NE ZNAM

Ne brt, provaljeni su niko im ne veruje već od 2018. samo Balkan još uvek kaska za ostalima i veruje guglu i jućubu, svršava na Džimi Falona itd

11. Zanima me šta misliš o kemtrejlsima. I da li čitaš Treće oko, imaš izuzetno korisnih i retkih informacija?

12. ok šta je q anon vidim ovu temu mrzi me da kliknem na klipove koji me ne interesuju, ako može ukratko jer nema rasprave ovde nikakve pa da izvedem neki zaključak a ne guglaju mi se svakakve gluposti, jer mi se sere više od izraza tipa incel, simp, weeb i tako ta govna idiotska?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.