Prijava

Razlog zašto se ne pita je zbog toga što je stvar uveliko van njegovog domašaja i sva izneta materija je sada poverena državnom tužiocu Brnoviću.

Branko Brnović državni tužilac ko bih rekao

Zapata i Šmoklja dva čoveka jedan um, upoznajte se možda postanete jako bliksi prijatelji vidim da iste stvari pratite

Triforce koji ćeš izgovor dati kad Brnovich ne spasi dan zato što legalno ne može? Brnovich je jednostranački klovn koji samo laje i baca crveno meso pobjesnelim Trumperima. Ništa od toga.

Nijedna tvoja predikcija se nije ostvarila, pa neće ni ova. Znam, vrijeme će pokazati. Ali u stvarnosti neće jer ćeš naći nešto drugo da nastaviš farsu kad i ovo propadne. A ne da bi ti bio prvi put.

Ček ček aj samo me zanima posle svega ovoga da li i dalje misliš da je Bajden odneo pobedu u Marikopi, uračunaću da si video prezentaciju ili bar deo, kao i da si razumeo sled događaja?

Tebe je baš lako očarati. Ako Biden nije pobijedio u Maricopi zašto su onda Cyber Ninjas izbacili brojke koje su potvrdile da jeste? Ne samo to nego su još dodali Bidenu 360 glasova.

Lol. Logic. How does it work.

Lol. Logic. How does it work.

Ironija kad na prethodnoj strani okačiš liku tekst koji objašnjava da te brojke pokazuju finalan prebrojani ukupan broj glasova za svakog kandidata gde je Tramp izgubio 261 glas, a Bajdenu dodato 99 te da je od tih ukupnih glasova broj nevalidnih listića dovoljan da se 5 puta desertifikuje glasanje (ne 2, ne 3 već jebeno 5X) što maltene pokazuje koliko su bili pohlepni. Naravno da nisu mogli da naprave neki "za dlaku" scenario jer su znali da im treba puno lažnih glasova da bi izvukli makar i tih pišljivih 10.000 razlike + verovali su da niko neće to forenzički ispitati (forenzički je ključna reč ovde)

Da da, znam, forenzički. Yawn.

Ako su uradili taj forenzički audit i ako su našli te lažne, nevalidne glasove, što se to ne pokazuje u brojkama? Lol.

Znam. Sad treba ići na sud, pa namjerno izgubiti pa onda appeal do Supreme Courta. Brilliant!

Sam sebi lažeš, a i ne znaš. Onako forenzički.

Scenario: Okršaj dve lokalne bande, puca se sve u 16 mrtvi na sve strane. Dolazi policija na mesto zločina da izvrši uviđaj i pošto jedan deo murije dobija procenat para od reketiranja od obe strane reše da zataškaju slučaj i razglase da je u pitanju tuča navijača zbog utakmice gde su se koristile samo palice i noževi. Mladi pomoćnik zamenika lokalne stanice Zglavkar treba da svedoči pred forenzičarima da su te prostrelne rane ustvari ubodne rane od noža inače nema više besplatan obrok u Jakuza restoranu kineske kuhinje svake srede i petka. Mladi Zglavkar misli da su forenzičari idioti i da će ih lako uveriti u svoju spiku međutim završava u tvorzi zbog opstrukcije slučaja s predumišljajem gde zajedno sa glavnim vođama bande sedam godina trpi slučajno ispadanje sapuna pod tušom. Nakon što je odležao svoje rešava da se osveti svim forenzičarima ovog sveta tako što će pljuvati i nipodaštavati njihov rad na svakom ćošku.
True story.

Scenario: Triforce još uvijek jebe istu kokoš koju je jebao prije godinu dana iako je ona davno krepala. This time is different!

Vratićemo se na ovu temu kao što to uvek i bude slučaj, kada se nešto "novo" i "iznenadno" desi, za sada nemam više šta da dodam poyy

Ali uporno se nista ne desava, druze... zasto ne priznas da ims problem

https://qanon.pub/#t1551933492
https://qanon.pub/#t1551912903
https://qanon.pub/#t1551912858
Konkretno ovo treba da vam je u svesti (između ostaloga) da bi počeli da postavljate prava pitanja

E Trifors, bacih pogled na onaj wallet gde si rezervisao 1000 ripla u slucaju da izgubis opkladu za Trampa do kraja godine, i ima samo 20 sad :)
Ustvari kad pogledam i tebe nesto nema na sajtu.

Jel si se malo usro, ipak nije mala para, pa na vreme da zbrises?

ako oces mozemo da ponistimo opkladu, nije meni do toga da ti uzimam pare koliko do toga da sam hteo da vidim dokle ide tvoja zanesenost, i kad ces da odustanes ili zbrises.
mozes da se ulogujes, dosadniji sajt bez tebe.

mozes da se ulogujes, dosadniji sajt bez tebe.

I bombas isto, falite <3

Mislim da u ovoj situaciji uopšte nije zgodno da prozivamo ljude što se više ne pojavljuju na sajtu...