Koronavirus u Srbiji 2

1. Nema, ali ima jebanja keve.

2. Meni samo ovo poslednje je čudno iskreno. Štrojio bih ga javno, ili bar u nekom lajvu.
    Meni takvi muževi nisu jasni

3. pokrenite jebeno nesto... pola vas ima jebene fejsbuk grupe sa hiljadama pratilaca, neko pismen nek napravi tekst, pokacite na grupe, zakazite demonstracije i udrite na mladju populaciju... od matorih nema nista. Nek barem nesto korisno ispadne od ove jebene vukajlije, ne samo usrane fesbuk grupe koje vode ocvale nejebane feministkinje i retardirana decurlija.

4. bombas pokusavao sam ja ali su jednostavno picketine koje se boje gasenja jer sns ima mrezu botova koji mogu da obore bilo koju stranicu
    pored toga, cukerberg na svaki politicki post koji nije placen bukvalno ukine reach, ne znam na koju foru provale ali kad god sam vredjao ili kritikovao vlast reach mi je 0

5. Ja nisam uticajni fejzbučar niti tviteraš, ne znam jel takvih ostalo. Izašao mi u rikomendid na YT snimak kad su gej paradu razbijali 2001, murija dobila preko pičke, beže za sve pare. Nemoguće da agresija rezervisana samo za pedere?

6. a onaj neguj mo njemu treba kicmu slomiti

7. https://us23.chatzy.com/43115436757564

evo grupa, prijavite se bilo kojim nickom na chat, dogovarajte se o tekstu, pripremi i ostalom, pa da se vidi ko odbije da okaci...

8. Vučko je i to na vreme sredio. Objavio par puta u novinama kako je neko popio zatvor jer ga je vređao na društvenim mrežama.

Svi se ukenjali, autocenzura je mnogo strašnija od cenzure, i on to zna i koristi.

9. Brate, nisi se Slobe i DB-a ovoliko plašili, a ovi danas su pičkin dim za njih.

10. niko ne kultivise nezadovoljstvo i energiju jer su svi u talu, svi o nekim svojim sranjima, boli kurac Tilma jebenog za savski nasip ako kapirate, mora svakog da dotakne

11. Pa vođe navijača Zvezde je prebacio da vode partizan. Ej jbt, pa to je "funkcija" na kojoj si iz nekih ideala i pripadnosti.

I onda kad se začulo "vučiću pederu" ovi grobari prebili nekač na tribinama i to je to.

I onda mi neki bombas priča o dizanju bune preko eruove stranice na fejsu.

12. e vidis, ovaj iznad se vodi da ima dve sive celije, to jest da je sposoban da oformi odredjeno misljenje... kapirate sto nam je ovako, zamisli nekog ko nema pristup polovini informacija, cutite i pusite ko vas jebe

13. A koga mislite umesto Vučića? Da nećeš ti, Miki Sosidžu? Hoćeš ti da budeš predsednik države i da je vodiš? Ajde, mozgovi, da čujem vaše ideje, ako išta vidite tako izdrogirani i izgasirani

14. Treba da vam se naseli okruglo milion crnaca ovde, pa da vidim onda to srpsko junaštvo

15. Crnci igrali s naše djevojke odavno.

16. Otprilike za 3 meseca bi 98% Srpkinja šetalo sa crncima

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.