Prijava

3 - Švajcarci - prokleti bili za vjeke vjekova, kako mogu mirno da spavaju nikada mi neće biti jasno. Bukvalno sede na vrhu piramide napravljene od ljudske muke i fazon jodluju. Ko je čuo one alpske trube dugačke ni pakao mu neće teško pasti.

za alpski rog i jodlovanje kao zlocin protiv muzike se slazem.

u rangu gusli je

1. Englesi pegavi neduhoviti incesoidni
2. Hrvati neverovatno ekstreman narod
3. Ličani

japanci, zamisli ti koliko je to bolestan narod kad porniće cenzurišu

RUSI GOVNA
HAHAHAHAH

sigurno je vec napisano,ali je i teska istina.mi mu dodjemo kao rusi za sirotinju.

To su Englezi odavno rekli, čini mi se. Mali Rusi na Balkanu. Sve rade što rade Rusi. Jedino vrše više agresije na zemlje u okruženju. Onda dobiju preko pičke, pa se okrenu unutrašnjem iživljavanju nad nezaštićenim pripadnicima sopstvenog naroda. Mora negde taj frustrirani mentalitet da izventilira. Koliko bi trebalo jednoj službi poput CIA da izvrne ovu zemlju naopačke i preuzme je

Da kao neko ko je prirodom posla upoznao gomilu raznih sa raznih strana da dodam samo komentare bez glasanja.

- Englezi su jako slični nama po mentalitetu. Mi jesmo govna, slažem se, kao i Englezi, kontam da kada bismo kao država i narod imali mnogo para i uticaja kao što oni imaju bili bismo apsolutno isti kao Englezi.

- Švajcarce ne znam kako da iskomentarišem. Nije isto švapski Švajcarac iz centra i sa severa i talijanski Švajcarac sa juga. Bemliga.

- Kod Švaba je ogromna razlika da li je zapadni ili istočni Švabo. I da li je severnjak ili Bavarac. Istočne Švabe su nam bliži po mentalitetu i lakše se dogovoriš i razumeš sa čovekom. Komunjare učinile svoje.

- Ameri... Jbg druga planeta. Njih sam najbolje upoznao od svih strendžera. Sistematski zaglupljen narod. Opet razlika, ako ćemo "autohtone" Amere da gledamo, da li je Jenki ili južnjački rednek. Redneci naša braća, imam veliki rispekt za redneke glede životnih stavova. Po fazonu "ovo ovde je moje, ovo su moje dobre komšije i mi ovde lepo živimo. Ako hoćeš da živiš sa nama možeš, ali po davno ustaljenim pravilima i da nisi crnac, Jevrej, Meksikanac ili nedobog papista. Ako nećeš da živiš po pravilima i sjebavaš nam komšiluk obesimo te o prvo krivo drvo, pa se ti žali kongresu i sienenu." Kalifornijanci i uopšte zapadna obala klašična bogata, retardirana idiokratija.

- Talijani isti mi, samo malo, za mrvicu kulturniji. I ta mrvica pravi veliku razliku u životu. Ali ista su bagra kao mi. Možemo da kenjamo i mi i oni šta god hoćemo.

- Kinezi hajv majnd. Pročitajte Bobišina i Sevastova zapažanja, slažem se sa njima.

- Latinosi su nam slični po idiotluku, ali i po osećaju za dobro zezanje. Uključujući tu i retardirano zezanje sa sopstvenom zemljom i budućnošću svoje dece.

- Rusi su živ primer kako bi izgledali mi Srbi da nas ima 200 miliona i da imamo interkontinentalnu nuklearku.

- Francuzi veći fašisti od Švaba.

- Česi nadobudni, ali rispekt za osećaj za kolektivno dobro koji mi nemamo. Slovaci isto samo nisu nadobudni kao Česi. Poljaci u isti koš, ali jebali ih papa i mržnja prema Rusima u guzicu više, smoriše.

- Nordijce realno bole kurac za sve. Imao bih nordijca za komšiju, išao bih sa njima u kafanu, ali ne bih živeo tamo niti bih živeo sa jednim u istoj kući. Ne znam zašto, numem da objasnim. U nordijce ubrajam i Fince.

- Što se Balkana i direktnog komšiluka tiče... saću izazovem buru. Ne komentarišem bivšu Jugu. Realno najbolje sam se kontao i zajebavao sa Bugarima, Rumunima i Grcima. Više volim sa njima da blejim nego sa većinom Srba koje znam. Albance možemo podeliti na Albance i Šiptare. Nije isto. Štono mi reče jedan Albanac iz Drača, inače grčke pravoslavne veroispovesti "jebi ga brate, svako ima svog kosovara". Mađare moraš da pridobiješ, ne prihvataju te na prvu loptu, ali kada se skontaš sa njima do jaja su likovi.

Za zakjlučak epskog pisanija, o mom mišljenju o jednoj prelepoj, velikoj zemlji bogatoj kulturom, istorijom, bojama i prirodnim lepotama i narodu koji živi na tom azijskom podkontinentu mislim da znate šta mislim...

Bata Sale
Indija je septička jama čovečanstva

:D

Nisu čak ni Cigani, mamu im jebem štrokavu. Onaj akcenat engleskog kad čujem, gasim klip odmah. Kliknem tako na review nekog motora, ono naravno indijac autor, odnos lajk/dislajk 5/7000, klip od pet minuta 4 i po se predstavlja neki Gudžarabat Maharaštra uz najđubre "muziku" ikad i na kraju samo slika motora i jebem si mater, olupao bih ga kao u crtanom filmu, štrokava skamerčina indiska. Sad ih prepoznam odmah po imenima kanala pa ih hop samo zaobiđem. U Beču nam je jedan od šefova na gradilištu bio indijac, natucao srpski, nema ga metar i 20, plašio se od mene do mere da sam posle izbegavao da mu se obraćam, jer sam ja gotivio da pričam sa svima ovako neobavezno, a on večito u grču nekom, ne znam šta mu se desilo, možda je doputovao u drvenoj kutiji na dnu teretnog broda mesec dana u mraku, pa je istraumiran... Pokušao sam da mu pomognem ali on je plakao i vrištao kao jare jebeno

Daj link do tog mog komentara, da imam za referencu :D

Da ti samo dam primer govnarskog mentaliteta, pre jedno pešes godina odu kolege iz firme na službeni put u Španiju, konkretno Baskiju. Neki novi softver za banke, pa prvi eksperimentalni klijent bila neka mala baskijska banka. Radili prvu implementaciju, naravno tu i brat Siva Rama Prasad Karam, potegli i njega. Elem desi se da prilikom implementacije neka štrumfanzla što su klimoglavci pisali naravno ne radi kako treba u realnom okruženju. Seli dva Srbina i jedan tenkjukamagen da popravljaju. Ova dvojica se satima ubiše da vide šta je, ovaj samo sedeo iza njih, ni mukajet, samo nešto se nakašljava i uhće, valjda da znaju da je još tu. Posle skoro celog radnog dana mučenja i zajebavanja konačno proradi to govno. Istog momenta ovaj skoči, otrči do našeg menadžera projekta i bankarskog glavnog ajtijevca i drekne "evo popravili SMO, radi!". I ova dva generička menadžera u fazonu bravo momci, sva trojica dobijate bonus. Ja se zaista divim dan danas ovoj dvojici srbendi kako su se iskulirali da ga na licu mesta ne zadave i odrobijaju.

Here you go, willkommen ili tako nešto, glavno je da Švabice razumeju :DDD
Kad mi rekla jedna lutkica tamo. Diza menšen ist FEUER
Fak jea. Džekpot:DDD Ja joj posle ostavio ceduljicu sa brojem telefona u čizmicu. Sjebe mi se taj telefon posle tri nedelje, nije mi se dalo :DDD Posle pogledam, i bolje. Ima verenika, radili smo vilu jebeno za njih dvoje, i to sve pa msm da nije u redu. Ali toliko je prelepo stvorenje da sam imao problema na poslu i morao se štekam jer mi se dizao svaki put kad se motala tu, jaoooo tebra kad se setim samo, takva arijaniše ribetina da bih se oženio na keca njom tad
Elem, :D
https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3104#post_4015305

Auh, brate. Ne bi mu to kod mene prošlo. Naročito jer je štrokavi cigančić Karam Prasad. Ako bih mu i prećutao, maltretirao bih ga kasnije konstantno mesecima i pretvorio u svoju privatnu kučkicu

Има да те сведем на -40 овај пут ретарде малени невакцинисани. Ко Јакутск има да ми будеш

nije mi jasna ta opcinjenost indijom za sve oko softvera. sedim i objasnjavam ponekad ljudima, ako zaposlis dobrog programera ovde (moze da bude i indijac) i platis ga kao sto bi platio tih 5-6 indijaca, odradio bi posla za njih 20. ne u linijama koda, ali u ceni koju ces da platis za kompleksnost i neorganizovanost.
- jeste sve je to u redu, al tamo mozes da zaposlis 5 za te pare. posto ih ima toliko jedan ce da bude project lead, jedan quality assurance, jedan ce da pravi arhitekturu, jedan da bude skram master, a jedan da programira.

ako ikada postanem rasista, postacu zbog indijaca

пије воду ово што је бата сало написао поготово ово за французе плус да додам да су сви французи које сам упознао исфеминизиране пасивно агресивне пичкице које избјегавају сваку директну конфронтацију што је у топ пет најгорих људских особина икад

E i to isto. Feminizirane pičke, a vole da provociraju i seru. Nije ni čudo što im Arapi i čamuge oteše ceo Pariz i Marsej.