Izbori u Srbiji 2020

1. Videcemo da li su se penzioneri smorili zbog zatvora ili ga i dalje vole

2. ja ne znam jel ljudi ne prihvataju realnost ili sta se dogadja? vladajuca koalicija ima demokratsku podrsku vecine drzave, i to je cinjenica. razlozi zasto su problematicni, ali ove fore kao pokrao 40% glasova mi malo kao ono kad bolesniku kazu da ima rak, a on se prvo mesec dana pravi kao da mu nista nije, i to ce etericnim uljima da leci, dok ne krene ozbiljno da boli.

bukvalno cela borba treba da se prebaci na najlokalniji moguci nivo. inace, nema nista od promena. svako ko zapeo sad kao da rusi vucica, samo hoce da bude vucic umesto vucica jebeno.

3. ne rekoh poentu: po svemu sudeci, iz slicnih zemalja, dokle god se pola naroda fokusira na sklanjanje vucica, a druga polovina na dizanje vucica medju svece, vladajucoj koaliciji, koja god da je, rejting ce samo da raste. bukvalno dok ne zaseru nesto bas veliko.

4. Celt brt, ti vazis za pametnijeg clana ovde. Kako mislis da ce da Vucic prodje ove izbore, imajuci vidu sledce: Sjebao se malo sa ovih 100e, jer sad ce moci da glasa samo 5.5 miliona, umesto 6,7 . Sad ako je on mazno prosli put milion glasova, kako sad??? Nmz mesec dana da prodje i odjedanput moze da glasa vise od 5.5 miliona? Sjebao se on malo sa ovom koronom sve mi se cin

5. ajde, neka su i pravu, sjebao se vucic sa ovim i sad ce da padne sa vlasti na izborima, i dobicemo novog premijera, crnog gruju

6. i da, uvek maznu po 20% glasova, to se dogadja. i sad neko ko ume to da uradi u drzavi danas se zajebe tako nekom sitnicom i to ce da ga sjebe.

7. malo se zajebavah, al da, lecite rakcinu etericnim uljima jer nije rak nego ste samo malo losije jeli i spavali ovih dana pa zato kasljete krv

8. Neko ko je izjavio da na svakih 10 sekundi umre jedan perac prozora. Brate, kapiram da je.neko iz njegovog tima opet zajebao, a ne mozes mesec dana pred izbore da kazes E narode znate onih 100e, MOSA HEHE glasacete za mene i dalje jel da :)?" Sve mi.deluje da ga je korona sjebala na brzinu i nije ocekivao ovo. Jel se zajebvao za virus u pocetku, pa je posle bilo kao uf uf gadno, kapiram da mu je Merkelova rekla „Alo momak zatvaraj drzavu si lud?" I sad na brzinu sklapa.planove, i pravi greske. Ili ga zapadne gazde namestaju. Mada mi ovih 100e ponajvise deluje kao poslednja kradja pred odlazak sa vlasti. Ps, ne postoji ni jedan razlog da izjavi 5.5 miliona umesto 6.7 . Jer em ima 120 miliona evra vise da mazne, em ima 1.2 miion glasova. Ovime je sebi uterao kurac skroz>>>>>>>> ili ga zapad pusta niz vodu, ili pravi greske u koracima

9. Realno ako planira da sidje sa vlasti sad mu je najjace vreme. Kad tad mora Kosovo da proda, bolje da to ostavi nekome drugom, nek njega mrzi nacija

10. Pa nije u blatu srpske politike 30 godina i zanemario sve ostale aspekte zivota zarad politike da bi tek tako sisao s vlasti

11. Da se kandidujem, koliko vas bi me iskreno glasalo?

12. ja bih, bobi buraze moj, jes da si me isprozivao na pravdi boga, al nas politicki spektrum je takav kurac da bi cak i ti imao vise legitimiteta da budes na vlasti, samo nemoj bas mnogo da pisas po nama ciganima, daj nam makar u hokeju neku titulu

13. https://www.facebook.com/vucicaleksandar/videos/677956162991669/

kontam da su svi vec videli ovo, al bio bi zlocin prema ovom forumu da se ne podeli

14. Haha šta je ovo s Vučićem jebote, kao naučna fantastika Luka Besona iz devedesetih, peti element fazon, nerealno skroz a opet realno

15. Bombas precednik, odmah ukazom Partizanu duple krune u fudbalu i košarci, Dule Vujošević se vraća, steže mu ruku, kaže bravo majstore, konačno pošteno da bude.

16. Bombas bi bio dobar predsednik. Dovoljno je pametan da zna da je glup za odredjene stvari, te da te stvari prepusti strucnjacima + iskustvo rada u privatnom sektoru ga je valjda naucilo tom nekom mentalitetu gde se neko ko se razume pita, a ne kurta i murta. Problem sto bi Zvezda spala u 3cu ligu, ali ok.

17. Bombas precednik, odmah ukazom Partizanu duple krune u fudbalu i košarci, Dule Vujošević se vraća, steže mu ruku, kaže bravo majstore, konačno pošteno da bude.

nakon toga izlazi u javnost i konstatuje da su svi vitalni drzavni problemi reseni i da se srbija nalazi u permanentnom stanju blagostanja

18. Bolo ogladneo malo izgleda

19. kapiram da je tesko besmisleno strajkovati gladju,a ne dobiti ono sto si trazio.ili krepas ili dobijes to sto si trazio.ne kazem ja da neko treba da krepa,ali ako se odlucis na takav korak,treba biti svestan posledica.svi nesto strajkuju,a mole boga da ih neko odgovori od toga.seselj kakav god da je, pokazao im je kako se strajkuje.
    ne zelim da ispadnem neki kenjator i da serem kako je trebao duze da ostane.tudjim kurcem je lako gloginje mlatiti.hocu da kazem da su ljudi za svoje ideale umirali i borili se.ovde je neka varijanta,nemoj zdravlje da ugrozis.nemoj da se prehladis otprilike.
    opozicija je jadnija od sns.mislio sam da je to nemoguce,ali to je cinjenica.
    jedino ko je jadniji od opozicije su ovi lazni opozicionari.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.