Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ubo si sustinu
ja razumem biolosku potrebu da okoncas strajk gladju i da se nazderes ako 10 dana nisi (skoro) nista jeo
ono sto ne razumem je da uopste pocinjes strajk gladju osim ako ti to nije poslednji, ocajnicki pokusaj da postignes nesto
a ovo sad malo strajkujem gladju, ne radi, aj malo da protestujem je guranje prsta u oko ljudima koji zaista ne znaju kad ce im biti sledeci obrok, a takvih u srbiji ima nezanemarljivo
bolo jos jednom pokazao da ne razmislja glavom, nego emocijama, kao onomad kad je upao u rts bez ikakvog plana, kao aj da upadnemo onako besno ko revolucionari, pa kad vidimo zaposlene da ih zamolimo da nam daju 30 sekundi uzivo
I ovi govnari iz opozicije se zale za termin, pazi ovo hahhahaahhahha
https://mobile.twitter.com/WhistlerDick/status/1262473306021732356
izbori neće biti 21 juna
Hoce, rekao mi Vucic jutros, a rekao sam mu da me ne smara
neće
Bombas odkud te informacije?
pa od sergeja pari sen zermena
kako možeš držati izbore dok traje pandemija... prosto zdrava logika. Da bi se ukinulo to stanje potrebno je da mesec dana nema niti jednog novoobolelog.
a ovakve jeftine pokušaju provokacija ne vredi ni komentarisati, pogotovo kad dolaze od nekog o kom ne znam ništa, ne znam ko je uopšte čovek, šta predstavlja, ima ili bilo kakvog integriteta njegov izjava ili je random Tilmo u pitanju
pominjes zdravu logiku u srbiji...kao da si od juce ovde,a pre toga ziveo u skandinaviji.
Znači izbori 21. opusteno
najopustenije. vucic poceo kampanju lekarima.lekare stavlja na liste,oni ga reklamiraju sa smeskom.nikad bolje ovde,nigde tako nije,jebasmo koronoa.
i ja cenim da ce lagano biti izbora 21. juna
Pa ne znam, ume bombas pogoditi
Koga boli kurac kad ce biti, i onako se nema za koga glasati
Zasto nema kampanje nikakve bilo gde, hocu da se ponadam da ce nam konacno krenuti :)
Ne prelazi cenzus
http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a602585/Trifunovic-ocekuje-da-ce-PSG-do-5.-juna-skupiti-potpise-za-izbornu-listu.html
a jebo ga ja, ako na izborima gde izlaze mozda 3 zaista opozicione liste ne moze da uzme 3%, onda i bolje nek ide da snima novu sezonu crnog gruje
Ce da vidimo kako i sta. Nzm za koga da glasam i da li uopste da glasam. Nesto me boli kurac, a opet me vuce. Prvo glasanje i to, skidam mrak jbg
Mada mozda se i sjebao sa ovim spustanjem na 3%