Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
U poslednjih par dana vidjam sve više ljudi sa vučić maicama napolju jel ih to plaćaju da paradiraju ili su prirodni gmazovi šta mislite
Vjerovatno ovo prvo, odnosno ne da ih placaju nego ce prije biti da se pozivaju na stara placanja/usluge pa ih pritiscu.
Mislim da su i oni svjesni da se u Srbiji dobije preko picke i za mnogo manje stvari od toga, cisto sumnjam da bi neko isao rizikovati samo da pokaze ljubav prema vodji na sopstvenu inicjativu
https://www.youtube.com/watch?v=TIv_3iG5TfQ
ULAZIMO U SKUPSTINU I RUSIMO VUCICA! GOTOV JE!!
Šta te čudi, Dušane, ja uklapam majicu i farmerke prema belom "Za našu decu" kačketićem, furam ga naopačke, napravio sam foru
Pa nije Vučić u Skupštini, nego u Predsedništvu, hahaha ae pali
kakav mentol ovaj Nogo jebem ti zivot
Jel realno da si pustio Ejdusov klip uopšte
ma batalio sam posle dva minuta
Aj zvonimo na interfon pa bežimo, brate
54% Vučko danas
Do 60%
70+
Evo ja do 8 sati mogu da prijavim Vučko 115%
Predsedniče Vučiću, imate moj glas!
znamo svi, ne moraš ponavljati
Al kakav je on kralj marketinga, neko od botova pozove telefonom i kaže "predsednik želi da priča sa vama" i onda pusti nasnimljen Vučićev tekst.
Znate koliko ljudi se primilo da ih je stvarno zvao jbt.
Mislim trebaš biti retard da ne provališ, al to su njegovi glasači jbg.
Ko god od opozicije “bojkotuje” izbore ja mu jebem majku po sred picke usrane. Izbrisati ih sa politicke mape. Zamisli ti ocajnike jadne glupe, da se nadaju da nece dovoljno ljudi izaci pa ce se kao ponistiti izbori.
A glavno im je da ce sad ko god ne izadje da glasa (40%+ ljudi) biti pripojen opoziciji, dok u stvari toliko posto ljudi ne glasa zato sto ih boli kurac da glasaju a ne sto im je smrdljivko Bosko Obradovic tako rekao.
Danas idem da glasam za Zelenovica a na republici za Sergeja ako nekog zanima.
maestra mazim po glavici
Hahah dolazi neki penzioner, kreće da ubacuje ovaj roze republički u kutiju sa belim opštinskim, srećom sam poneo revolver jer imam značku šerifa ovde na lokalu, pa potegnem reko STOJ mogu da zamislim za koga je glasao hahah jebote zaboravio sam gde živim bombi nakljukaj se bromazepamima večeras kad upališ tv ima da se izvrneš k'o šaran