Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
brt koga boli kurac, o sapcu se radi, a ne o nekoj turskoj kasabi zvanoj srbija
jok.
@bombas - ne jedi govna leba ti, ako je ostatak turska kasaba i ti si turcin
Sabac pada, ne lozi se bre nebitan grad skroz, nikoga ne boli kurac za Sabac, tebe eventualno. Mislim.da.nec da se resava Kosovo jos, svim stranam odgovara previse. Bukv, nema lepse lokacije i fejk drzave u Evropi, ne smem da zamislim koliko se para pravi na Kosovu, od.svih mogucih poslova
cale mi je iz macve, cesto sam tamo, i bukvalno isti kurac ko i ostatak srbije
te regionalne razlike sve manje dolaze do izrazaja
Доња обала 3
СНС-340
Нови тим-77
Шабац је наш-337
Доња обала 4
СНС-336
Нови тим-80
Шабац је наш-296
Доња обала 6
СНС-418
Нови тим-80
Шабац је наш-386
tesno, ali pobeda
Voleo bih da Sabc padne pod Vucicevu sapu. Bas jako
nego kad pogledas koliko je lako kod nas, pa i u ostalim bivsim diktatorskim zemljama, uzjahati medije, sudstvo, institucije i sve ostalo sto ti je na izvolte kad si vlast, prosto da se zapitas kako su demokrate izgubile vlast.
mislim da je kod njih glavno bilo materijalno uhlebljenje pa onda zato. sns bukvalno hoce vlast radi vlasti.
Lepo reče neki lik malopre
Opozicija može da pobedi u svakom gradu osim u Šapcu i Paraćinu jer Vule oće da demonstrira silu
Druze Kosovo mora da krene za 6 dana šta pričaš
mislim jedemo govna kao sabac je asteriks i obeliks grad, a ono tamo za vucica glasalo 5 od 10 ljudi, u ostatku srbije 6 od 10.
taj jedan verovatno zna zelenovica ili ko je vec tamo popularan/uticajan palma. da nije toga, bilo bi isto sranje ko i svuda.
taj jedan verovatno zna zelenovica ili ko je vec tamo popularan/uticajan palma. da nije toga, bilo bi isto sranje ko i svuda.
e vidis, upravo zbog ovakvog razmisljanja smo u kurcini maksimalnoj... lepse nam je da onoj ko je bolji od nas dovucemo u svoju kaljugu, nego da se ugledamo na njega i popravimo sebe.... nama usvari nije bitna licna evolucija i prosperitet, vec samo da niko bolji od nas nema, to jest da budemo jednaka govna
ja more bombas, imas isto tako kongo i demokratsku republiku kongo, ogromne su razlike izmedju te dve zemlje i kako funkcionise politiks.
to se uostalom videlo na zvezda-Partizan diskusijama, pored onolikog polivanja niti jedan musavac nije nista uradio da demantuje, vec samo da pokusa grobare pokazati istim...
bombas, ne bi se na tebe ugledao ni da si od ogledala napravljen...
Brt moram da posetim taj Sabac. Al ako se ispostavi da je neko Vranje za siromasne, bukvalno ces mi refundirati pare za gorivo Bombi.
Danas o Svilajncu ne odlučuju ni naši uvaženi gosti, ni džipovi koji bi da pregaze ono čime se ponosimo, ni oni koji naše lepo mesto vide kao plen i lovački trofej. Odluku o daljem razvoju Svilajnca donose isključivo njegovi meštani! Svilajnčani vam danas poručuju: DALJE NEĆETE MOĆI!
Sabac je vec pobedio, sta god da bude. Pokazao je ostatku Srbije sta i kako. Zelim vam da jednom budete 20% Sapca.
http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a612361/Izbori-Sabac.html
pobeda je jedno, vecina odbornika nesto drugo