Izbori u Srbiji 2020

1. Šta bi sa onom Vučićevom borbom protiv korupcije na početku... Srpski Eliot Nes, kako beše... Imao je priliku tad da bar jedan deo odgovornih, pošalje u zatvor na bar neko vreme... Onda izgubio interesovanje... Pa počeo da dopušta korupciju i u svojim redovima... Navukao mržnju dobrog dela ovog naroda na sebe, a zapravo je najmanje odgovoran

2. Da Vučić vodi neku Švedsku, bila bi to top država, ovako... Ne biva pita od govana

3. da bilo ko vodi svedsku bila bi top drzava
    sve do jednom

4. Da je vodio neki dosovac, sveo bi je na Bangladeš

5. Glup si, Erisha. Kao kurac si glup

6. pa i bice kako je krenulo

7. Braco, nema leba od tih fejsbuk grupa, tu u 99% slucajeva mozes da privuces samo one koji su vec jako protiv sns, sto opet nije beskorisno, al nije dovoljno. Pravi preokret i pravo umece je kad babu iz komsiluka nateras da uzme motku u ruke. Mislite da je nemoguce? Uzmite kao primer pokret "Odbranimo reke Stare planine'' ili pokret ''Krov nad glavom''. Takve stvari nam trebaju, gde ljudi s lokala izlaze na teren i traze konkretne stvari, protiv tako jasnog i ogoljenog kriminala ispred sebe da se vise cak ni oni koji vrse taj kriminal ne pretvaraju da je to nesto drugo.

Pogledajte kako covek iz "Odbranimo reke Stare planine'' razgovara s Brnabickom: https://www.youtube.com/watch?v=4B2irnB3g2M

U Srbiji bi svi da se bave krupnom politikom i da drobe o slobodnim medijima i slobodnim izborima. To su vazne stvari, ali ja mislim da je mnogo vaznije da krenemo odozdo nesto da radimo.

8. osim Bobove devojke, babe ne koriste fejsbuk jbg

9. Moja devojka ima platu 70 soma, samostalna je, iznajmila stan, kuva čisti pere pegla itd. Ima i 20 kila viška taman da Bobija ne žulja

10. Imam obaveze bombilada boli tebe kurac ja moram kevi da napravim neki mini biznis da ima žena da dopuni penziju nisam ja govedo sebično ko celt i ti pa da ostavim majku nezbrinutu

11. I devojka mi nevina bila kad sam je uzeo ooo srećo moja ciganska

12. https://www.arte.tv/de/videos/098515-000-A/serbien-opposition-gegen-vucic/

arte kanal znate, posvecen kulturi jelte... evo jednog kratkog izvestaja na nemackom

Šabac Opposition

i svet zna

13. Kad se ponavljaju izbori u srpskom Parizu, bombi?

14. Juce je trebalo da se raspravlja u Upravnom sudu u Novom Sadu po zalbi naprednjaka na odluku gradske izborne komisije iz Sapca da ponovi izbore. Ne znam zasto otezu. Sudija je Vesna Slijepcevic. Ona je inace stavila naprednjake u Sapcu pod redni broj 1 i izjavila:

„Dokument koji je nedostajao ubačen je na nezakonit način ali u trenutku kada se o njemu odlučivalo on je bio sastavni deo dokumentacije te samim tim i dokumentacija je ispravna“.

15. na 26 mesta u sapcu ce biti ponovljeni izbori.

16. Izborna mesta na kojima se ponavlja glasanje
    Br. 7 – Kamičak 2, upisano 1.578, glasalo 911
    Br. 9 – Kamičak 4, upisano 1.687, glasalo 999
    Br. 13 – preki šor, 1 upisano 1.582, glasalo 964
    Br. 16 – Donji šor, 2 upisano 1.590, glasalo 941
    Br. 18 – Donji šor 4, upisano 1.349, glasalo 889
    Br. 26 – Jevremova, 2 upisano 2.068, glasalo 1.152
    Br. 28 – Šipurske, livade 1, upisano 2.143, glasalo 1.381
    Br. 34 – Tabanović, upisano 1.089, glasalo 712
    Br. 36 – Ševarice, upisano 895, glasalo 620
    Br. 37 – Drenovac 1, upisano 879, glasalo 574
    Br. 38 – Drenovac 2, upisano 817, glasalo 626
    Br. 39 – Majur 1, upisano 1.609, glasalo 1.014
    Br. 41 – Majur 3, upisano 1.369, glasalo 805
    Br. 47 – Skrađani, upisano 322, glasalo 203
    Br. 49 – Petkovica, upisano 728, glasalo 367
    Br. 55 – Lipolist, centar upisano 900, glasalo 570
    Br. 56 – Bela Reka, upisano 688, glasalo 424
    Br. 59 – Culjković, upisano 469, glasalo 352
    Br. 61 – Jelenča, 1 upisano 1.051, glasalo 683
    Br. 63 – Mala Vranjska, upisano 638, glasalo 399
    Br. 64 – Mišar, upisano 1.738, glasalo 1.130
    Br. 65 – Orid, upisano 183, glasalo 111
    Br. 72 – Žabar, upisano 419, glasalo 303
    Br. 76 – Maovi, upisano 492, glasalo 362
    Br. 82 – Pocerski Pričinović 1, upisano 1.774, glasalo 1.137
    Br. 86 – Sinošević upisano, 477, glasalo 347
    Br. 100 – Donja Rumska, upisano 338, glasalo 211

vrlo tesko da se odbrani, na mnogo ovih mesta Zelenovic je pobedio... jebeno trecina glasackih mesta nepravilno, trebalo je sve ponistiti pa jovo nanovo

17. Selo moje lepse od Pariza

18. Juce je trebalo da se raspravlja u Upravnom sudu u Novom Sadu po zalbi naprednjaka na odluku gradske izborne komisije iz Sapca da ponovi izbore. Ne znam zasto otezu.

jesi siguran da ne znas :)

ajde bre, ako im se cini da postoji i promil sanse da izgube vlast u sapcu ima uvedu vanredno stanje, nema ponovnog glasanja i aukurac.
    dok dodje na red, sad moze i zakon da se promeni po volji. more moze i ustav.
    demokratija.

19. ma ima zelenovic da ostane na vlasti u sapcu, ja kad vam kazem

i to ce biti samo zato jer je vucic odlucio da da opoziciji izduvni ventil

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.