Šta bi sa onom Vučićevom borbom protiv korupcije na početku... Srpski Eliot Nes, kako beše... Imao je priliku tad da bar jedan deo odgovornih, pošalje u zatvor na bar neko vreme... Onda izgubio interesovanje... Pa počeo da dopušta korupciju i u svojim redovima... Navukao mržnju dobrog dela ovog naroda na sebe, a zapravo je najmanje odgovoran
Braco, nema leba od tih fejsbuk grupa, tu u 99% slucajeva mozes da privuces samo one koji su vec jako protiv sns, sto opet nije beskorisno, al nije dovoljno. Pravi preokret i pravo umece je kad babu iz komsiluka nateras da uzme motku u ruke. Mislite da je nemoguce? Uzmite kao primer pokret "Odbranimo reke Stare planine'' ili pokret ''Krov nad glavom''. Takve stvari nam trebaju, gde ljudi s lokala izlaze na teren i traze konkretne stvari, protiv tako jasnog i ogoljenog kriminala ispred sebe da se vise cak ni oni koji vrse taj kriminal ne pretvaraju da je to nesto drugo.
U Srbiji bi svi da se bave krupnom politikom i da drobe o slobodnim medijima i slobodnim izborima. To su vazne stvari, ali ja mislim da je mnogo vaznije da krenemo odozdo nesto da radimo.
Imam obaveze bombilada boli tebe kurac ja moram kevi da napravim neki mini biznis da ima žena da dopuni penziju nisam ja govedo sebično ko celt i ti pa da ostavim majku nezbrinutu
Juce je trebalo da se raspravlja u Upravnom sudu u Novom Sadu po zalbi naprednjaka na odluku gradske izborne komisije iz Sapca da ponovi izbore. Ne znam zasto otezu. Sudija je Vesna Slijepcevic. Ona je inace stavila naprednjake u Sapcu pod redni broj 1 i izjavila:
„Dokument koji je nedostajao ubačen je na nezakonit način ali u trenutku kada se o njemu odlučivalo on je bio sastavni deo dokumentacije te samim tim i dokumentacija je ispravna“.
vrlo tesko da se odbrani, na mnogo ovih mesta Zelenovic je pobedio... jebeno trecina glasackih mesta nepravilno, trebalo je sve ponistiti pa jovo nanovo
Juce je trebalo da se raspravlja u Upravnom sudu u Novom Sadu po zalbi naprednjaka na odluku gradske izborne komisije iz Sapca da ponovi izbore. Ne znam zasto otezu.
jesi siguran da ne znas :)
ajde bre, ako im se cini da postoji i promil sanse da izgube vlast u sapcu ima uvedu vanredno stanje, nema ponovnog glasanja i aukurac.
dok dodje na red, sad moze i zakon da se promeni po volji. more moze i ustav.
demokratija.
http://www.koreni.rs/kako-je-srbija-sistematski-unistena-od-privatizacije/
Šta bi sa onom Vučićevom borbom protiv korupcije na početku... Srpski Eliot Nes, kako beše... Imao je priliku tad da bar jedan deo odgovornih, pošalje u zatvor na bar neko vreme... Onda izgubio interesovanje... Pa počeo da dopušta korupciju i u svojim redovima... Navukao mržnju dobrog dela ovog naroda na sebe, a zapravo je najmanje odgovoran
Da Vučić vodi neku Švedsku, bila bi to top država, ovako... Ne biva pita od govana
da bilo ko vodi svedsku bila bi top drzava
sve do jednom
Da je vodio neki dosovac, sveo bi je na Bangladeš
Glup si, Erisha. Kao kurac si glup
pa i bice kako je krenulo
Braco, nema leba od tih fejsbuk grupa, tu u 99% slucajeva mozes da privuces samo one koji su vec jako protiv sns, sto opet nije beskorisno, al nije dovoljno. Pravi preokret i pravo umece je kad babu iz komsiluka nateras da uzme motku u ruke. Mislite da je nemoguce? Uzmite kao primer pokret "Odbranimo reke Stare planine'' ili pokret ''Krov nad glavom''. Takve stvari nam trebaju, gde ljudi s lokala izlaze na teren i traze konkretne stvari, protiv tako jasnog i ogoljenog kriminala ispred sebe da se vise cak ni oni koji vrse taj kriminal ne pretvaraju da je to nesto drugo.
Pogledajte kako covek iz "Odbranimo reke Stare planine'' razgovara s Brnabickom: https://www.youtube.com/watch?v=4B2irnB3g2M
U Srbiji bi svi da se bave krupnom politikom i da drobe o slobodnim medijima i slobodnim izborima. To su vazne stvari, ali ja mislim da je mnogo vaznije da krenemo odozdo nesto da radimo.
osim Bobove devojke, babe ne koriste fejsbuk jbg
Moja devojka ima platu 70 soma, samostalna je, iznajmila stan, kuva čisti pere pegla itd. Ima i 20 kila viška taman da Bobija ne žulja
Imam obaveze bombilada boli tebe kurac ja moram kevi da napravim neki mini biznis da ima žena da dopuni penziju nisam ja govedo sebično ko celt i ti pa da ostavim majku nezbrinutu
I devojka mi nevina bila kad sam je uzeo ooo srećo moja ciganska
https://www.arte.tv/de/videos/098515-000-A/serbien-opposition-gegen-vucic/
arte kanal znate, posvecen kulturi jelte... evo jednog kratkog izvestaja na nemackom
Šabac Opposition
i svet zna
Kad se ponavljaju izbori u srpskom Parizu, bombi?
Juce je trebalo da se raspravlja u Upravnom sudu u Novom Sadu po zalbi naprednjaka na odluku gradske izborne komisije iz Sapca da ponovi izbore. Ne znam zasto otezu. Sudija je Vesna Slijepcevic. Ona je inace stavila naprednjake u Sapcu pod redni broj 1 i izjavila:
„Dokument koji je nedostajao ubačen je na nezakonit način ali u trenutku kada se o njemu odlučivalo on je bio sastavni deo dokumentacije te samim tim i dokumentacija je ispravna“.
na 26 mesta u sapcu ce biti ponovljeni izbori.
Izborna mesta na kojima se ponavlja glasanje
Br. 7 – Kamičak 2, upisano 1.578, glasalo 911
Br. 9 – Kamičak 4, upisano 1.687, glasalo 999
Br. 13 – preki šor, 1 upisano 1.582, glasalo 964
Br. 16 – Donji šor, 2 upisano 1.590, glasalo 941
Br. 18 – Donji šor 4, upisano 1.349, glasalo 889
Br. 26 – Jevremova, 2 upisano 2.068, glasalo 1.152
Br. 28 – Šipurske, livade 1, upisano 2.143, glasalo 1.381
Br. 34 – Tabanović, upisano 1.089, glasalo 712
Br. 36 – Ševarice, upisano 895, glasalo 620
Br. 37 – Drenovac 1, upisano 879, glasalo 574
Br. 38 – Drenovac 2, upisano 817, glasalo 626
Br. 39 – Majur 1, upisano 1.609, glasalo 1.014
Br. 41 – Majur 3, upisano 1.369, glasalo 805
Br. 47 – Skrađani, upisano 322, glasalo 203
Br. 49 – Petkovica, upisano 728, glasalo 367
Br. 55 – Lipolist, centar upisano 900, glasalo 570
Br. 56 – Bela Reka, upisano 688, glasalo 424
Br. 59 – Culjković, upisano 469, glasalo 352
Br. 61 – Jelenča, 1 upisano 1.051, glasalo 683
Br. 63 – Mala Vranjska, upisano 638, glasalo 399
Br. 64 – Mišar, upisano 1.738, glasalo 1.130
Br. 65 – Orid, upisano 183, glasalo 111
Br. 72 – Žabar, upisano 419, glasalo 303
Br. 76 – Maovi, upisano 492, glasalo 362
Br. 82 – Pocerski Pričinović 1, upisano 1.774, glasalo 1.137
Br. 86 – Sinošević upisano, 477, glasalo 347
Br. 100 – Donja Rumska, upisano 338, glasalo 211
vrlo tesko da se odbrani, na mnogo ovih mesta Zelenovic je pobedio... jebeno trecina glasackih mesta nepravilno, trebalo je sve ponistiti pa jovo nanovo
Selo moje lepse od Pariza
jesi siguran da ne znas :)
ajde bre, ako im se cini da postoji i promil sanse da izgube vlast u sapcu ima uvedu vanredno stanje, nema ponovnog glasanja i aukurac.
dok dodje na red, sad moze i zakon da se promeni po volji. more moze i ustav.
demokratija.
ma ima zelenovic da ostane na vlasti u sapcu, ja kad vam kazem
i to ce biti samo zato jer je vucic odlucio da da opoziciji izduvni ventil